Gość: Smutna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:59 ...praca w Częstochowie, albo gdzieś w Jurze. Uwielbiam te skałki, ruiny, potoki, lasy. Mam doła, więc tak sobie marzę :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lizka Re: Marzy mi się ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 00:03 czy w Częstochowie wszyscy są smutni ?!! skoro masz skałki i potoki to sie nimi CIESZ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutna Re: Marzy mi się ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 00:05 Ale ja jestem z drugiego końca Polski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizka;) Re: Marzy mi się ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 00:06 to ciesz się puszczą albo morzem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutna Re: Marzy mi się ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 00:08 Tylko,że ja chcę do pracy, a na Połoninach jej jakoś nie mogę znaleźć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizka Re: Marzy mi się ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 00:10 "niechaj mnie Zośka o wiersze nie prosi bo kiedy Zośka do ojczyzny wróci to każdy kwuiatek powie wiersze Zosi każda jej gawiazdka piosenke zanuci" nie może być az tak źle, pomyśl jak masz blisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutna Re: Marzy mi się ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 00:14 ... blisko, tylko do czego? Do załamania,chyba :( Dzięki za rozmowę ;) i pocieszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizka Re: Marzy mi się ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 00:22 blisko do tych skałek, tych potoków rwących, tych lasów pachnących... Słowacki to miał dopiero daleko ;P kolorowych snów:) Odpowiedz Link Zgłoś
barone Re: Marzy mi się ... 11.11.06, 00:43 W marzeniach nie ma nic złego. Czasem się spełniają... Jura Krakowsko-Częstochowska to bardzo bogata. naukowo i turystycznie kraina. Jest mało rozreklamowana. Kryje wiele tajemnic i ciekawostek. Częstochowa to nie tylko "Jasna Góra". Mamy do zaoferowania wiele atrakcji, zabytków na skalę światową. Jeżeli chcesz tu naprawdę mieszkać, musisz tu trochę pobyć. Jeżeli nie byłaś w tych rejonach, to serdecznie zapraszam. www.czestochowa.pl/ www.czestochowa.ws/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizka Re: Marzy mi się ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 00:49 jak nie była w tych rejonach jak tęskni i chce być tu ponownie?? Barone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizka Re: Marzy mi się ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 00:55 ja tu mieszkam, mnie zapraszać nie musisz... jestem juz zakochana po uszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
takijeden81 Re: Marzy mi się ... 11.11.06, 10:20 zapraszamy :) ale z porządną pracą to tutaj nie jest najlepiej.oczywiście coś się zawsze znajdzie ale może nie być tak kolorowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutna Re: Marzy mi się ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:39 Mnie jej nie trzeba reklamować. Zakochałam się od pierwszego spojrzenia :)- echh. Odpowiedz Link Zgłoś