Dodaj do ulubionych

Praca w Jawo

14.11.06, 10:56
Witam !!!!!!!!!

Czy ktoś z obecnych na forum Częstochowa pracował lub pracuje w firmie Jawo
na ul. Bór.Jeśli tak to proszę bardzo o informację na temat warunków pracy i
płacy.Proszę również o informację czy przyjmują tam również studentów
zaocznych.Jak wyglądają godziny pracy i czy pracuje się również w
soboty.Proszę o poważne odpowiedzi!Dziękuję!!!!i pozdrawiam serdecznie!!!
Obserwuj wątek
    • p16 Re: Praca w Jawo 14.11.06, 11:11
      Proszę o informację!!!!!!!!!
    • paulinas10 Re: Praca w Jawo 14.11.06, 11:48
      Witam !!!!!!!!ja również proszę o informacje na ten temat!!!!!!!!!!!!
    • Gość: zenon Re: Praca w Jawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:15
      JA również oczekuje informacji na ten temat
    • Gość: grryyy Re: Praca w Jawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:00
      studentów nie przyjmują
      • Gość: Julka Mrożonki firmy Javo można kupić w Paryżu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:02
        To wiem, jeśli o tę firmę chodzi
        • p16 Re: Mrożonki firmy Javo można kupić w Paryżu. 14.11.06, 15:47
          Czemu nie przyjmują studentów bo nie rozumiem.
          • Gość: jana Re: Mrożonki firmy Javo można kupić w Paryżu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:58
            dzisiaj przyjęli dwie osoby.5 na godzinę.w soboty jak jest zapotrzebowanie,ale
            nie zawsze.praca ciężka dla niektórych,zalezy co sie robi
            • Gość: jana Re: Mrożonki firmy Javo można kupić w Paryżu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 16:00
              nie ma problemów z płaceniem.
              nierozumiem czemu studentów mieli by nie przyjąć.
            • p16 Re: Do gość portalu jana 14.11.06, 21:36
              Witam !!!!!!!!

Napisz mi na czym polega praca w jawo.Po ile godzin pracujecie po 8.Od
              poniedziałku do piątku?a soboty nie wszystkie tylko jak jest zapotrzebowanie
              czy tak?Napisz mi proszę ile zarabiasz na rękę.Proszę o informację!!!!!!!!!
              Dziękuję!!!!
    • Gość: eeewkaaa Re: Praca w Jawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 16:29
      Dlaczego tylko 5zł na godz.Przecież z tego nie ma nawet najniższej pensji?
      • Gość: jana Re: Praca w Jawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 16:35
        jak to nie ma?a jaka jest najniższa?netto?
        • Gość: eeewkaaa Re: Praca w Jawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 16:47
          899,10 brutto.Zakładając,że każdy miesiąc ma 178godz to powinno być5,05min, z
          ale często jest 168 lub 170 godz.Więc taka stawka /5zł/ brutto to
          paranoja.Jestem pracodawcą ale nie śmiałabym takiej stawki zaproponować./8zł ma
          dziewczyna, która notuje dane ze stanowisk pracy i jest to najniższa stawka,inne
          na produkcji to 10-12/W życiu nie kupię nic do JAWO
          • Gość: jana Re: Praca w Jawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:21
            chyba sie nie rozumiemy.piszesz,że 899 brutto.ja mam więcej netto
            • Gość: jana Re: Praca w Jawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:22
              jeszcze jedno.rozumiem,że płacisz przynajmniej 10 zł netto na produkcji?
              • Gość: eeewkaaa Re: Praca w Jawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:31
                10zł/godz brutto niestety.Myślałam że pisałaś o 5 zł brutto
                • Gość: miska Re: Praca w Jawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:02
                  Hi!C0o sie robi w Jawo tzn. jaka prace tam sie wykonuje
    • Gość: marcin_r Re: Praca w Jawo IP: *.21.pl 14.11.06, 19:47
      Będę brutalny. Chodzi Ci o mycie kibli w Jawo czy może stanowisko produkcyjne,
      menedżerskie ? Tak mi się wydaje, że stawki na powyższe mogą się trochę różnić, hę ?
    • Gość: TTT Re: Praca w Jawo IP: *.trustnet.pl 14.11.06, 19:58
      do jawo zawsze byli najchetniej przyjmowani ludzie z grupa wiec studenci chyba odpadaja chyba ze tych na rencie juz zabraklo w Czestochowie :(
      • Gość: aaa Beznadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 18:51
        Pracowałam tam 1 dzień i zrezygnowałam. Praca ciężka, chłodnia -25C i trza
        zapieprzać jak na akord (pakowanie).
        • Gość: gosc Re: Beznadzieja IP: *.venaritmo.com 23.11.06, 11:45
          witam ja tam pracowałam ponad 2lata i sama suie sobie dziwie ze tyle
          wytrzymałam,napewno nie jest to praca dla studentówbo soboty sie tam pracuje
          dośc często. zarobki jak na tamten okres były niezłe az do pewnego momentu
          kiedy to zaczeli ucinac pensje według widzi mi sie nie każdemu chociaz kazdy
          pracował równo.noi oczywiście nadgodziny na których trzeba było zostawac pod
          przymusem jak nie to do widzenia i oczywiscie płacone były jak za normalną
          godzinę .to tyle nie chce mi sie pisac więcej otej firmie 2 raz za nic w
          swiecie bym tam nie wróciła.a cha i praca fizyczna naprawde bardzo cięzka
          kręosłupy nam siadały pozdrawiam
    • Gość: mieszkaniec Re: Praca w Jawo -to przyjemnosc !! IP: 61.68.160.* 23.11.06, 11:58
      Mam zyczenie tam pracowac . Pozdrawiam !
      mieszkaniec
      • Gość: tak ! Re: Praca w Jawo -to przyjemnosc !! IP: 61.68.170.* 23.11.06, 21:58
        Tak !
        Tak
        • Gość: jola Re: Praca w Jawo -to przyjemnosc !! IP: 80.54.169.* 23.11.06, 22:16
          to nie reklamuj tylko za,,,,,,j bo nikt cie nie pytal czy ci sie tam nadaje
          czy nie widocznie jestes stworzony do orki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka