Gość: Kapitan Żbik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:26 Ktos wiec czy w Czestochowie sa prowadzone zajecia tego typu? Z rysunku artystycznego.. Z naciskiem na rozwijanie raczej hobbistycznych ciagot rysunkowych :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: art Re: Kurs rysunku artystycznego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:50 wie ale nie powie bo konkurencja czyha:::)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan Żbik Re: Kurs rysunku artystycznego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:04 No to bomba, fajnie wiedziec, ze ty wiesz. Ale czy jest tu ktos kto moze ODPOWIEDZIEC (konkrety, bez sciem o konkurencji) na to pytanie?;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Kurs rysunku artystycznego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:13 Żbiku nie stugaj kretyna bo aż tu śmierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żbiku Re: Kurs rysunku artystycznego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:18 Szanowny Artcie ...o blada cholere Ci chodzi?! Twoje lakoniczne brednie o konkurencji, nic mi nie mowia. A wszelkie wycieczki osobiste w stylu "nie strugaj kretyna, bo przeciez wiesz o co chodzi" zupelnie do mnie nie trafiaja, bo po prostu nie wiem o czym ty do mnie rozmiawiasz!! Powtarzam pytanie bo moze sie nie zrozumielismy. Szukam miejsca, osoby gdzie mozna zapisac sie na kurs rysunku artystycznego, nie dealera ani mety ani przemytnikow z ukrainy, legalnego kursu. Boshe jaka konkurencja !?!? Odpowiedz Link Zgłoś