Dodaj do ulubionych

RMF maxx! kicha!!

IP: *.realestate.net.pl 23.11.06, 09:05
Czy Was tez zaczyna denerwowac "cudowne " radio RMF MAXX? Niby fajnie graja,
niby fajni dj-e, niby wszystko ok, ale czemu u licha Oni mają w swojej
płytotece tylko jedną płytę i to akurat taką, którą sami wydali??!! Ludzie!!
Ile razy dziennie można słuchać "Piratów z Karaibów" i "Holly Dolly"?!.
Proponuję zrobić zrzutkę pieniędzy przez słuchaczy na jakieś inne płyty bo Oni
naprawdę nas wykończą! I nie pomoże fakt, że rozdazdą dziennie kilka zimnych
pizzy. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: kola Re: RMF maxx! kicha!! IP: 80.51.4.* 23.11.06, 09:08
      co ty gadasz fajne radio
      • Gość: l Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:30
        kicha
        • Gość: yoł Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 17:50
          powiem tyle :
          w pracy mieliśmy radio stare ale bardzo dobre niestety odbierało tylko fon bo
          miało stare fale i wszystko było ok dopuki nie zrobiono rmf maxx po paru
          tygodniach nie wytrzymałem i musiałem kupić nowe bo tego się nie da słuchać !
          teraz szczęśliwie słucham biski chociaż daleko jej do ideału ale w porównaniu do
          tego szitu nawet radio jasna góra wypada lepiej .

Z fonki zrobić taki szit wstyd .
          • Gość: Pysia Re: RMF maxx! kicha!! IP: 80.48.49.* 25.11.06, 21:13
            Przywrócić Fonke RMF MAXXX wyzucić. Kicha straszna słuchać sie nie da tego. Do
            bani
    • man_on_the_moon Re: RMF maxx! kicha!! 23.11.06, 12:00
      to radio jest fatalne...te ich hity leca w kolko przez cala dobe...
      • Gość: dark Re: RMF maxx! dno dna!! IP: *.trustnet.pl 24.11.06, 11:17
        dno dna i tyle straszne jest to co 15 minut to samo ale wyjscie jest jedno nie
        wlanczac radia maxx i tyle
      • carmelka774 Re: RMF maxx! kicha!! 25.11.06, 18:21
        ja was wszystkich nie rozumiem.Sa gusta i gusciki jak wam nie odpowiada radio
        RMF max to ustawcie sobie na inne fale a nie pitolicie tylko glupoty.Nie macie
        chyba o czym rozmawiac.Ja to radio lubie.Nie slucham ich codziennie bo nie mam
        czasu ale podobaja mi sie a jak mi sie znudza to nastawie na inny kanal a nie
        bede sie tak podniecac jak wy.
    • Gość: zzz Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.gre.pl 23.11.06, 12:01
      dno na maxa w kolko to samo a do tego jeszcze mierny amerykanski hip hop z przed
      kilku lat. Nie da sie ich sluchac, miernoty
    • Gość: ????? Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 12:02
      jeśli to radio to dla was taka "kicha", to po co go słuchacie??? bzdurny post!!!
    • Gość: aldi Cudowne za to byly Zlote przeboje buhahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 12:09
      • misiakilla Re: Cudowne za to byly Zlote przeboje buhahahahah 23.11.06, 12:15
        Owszem czasem przynudzaja i kawalki sie powtarzaja ale.. nie ma podobnego radia
        w Czestochowie. W niektorych miejscach mozna zlapac jeszcze slaby sygnal Planety
        FM z Katowic...
        A jesli nie chcecie sluchac tego radia zawsze macie inne do wyboru :)
    • Gość: agata non stop to samo-i nic poza muza i reklamami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 12:15
      Popieram non stop to samo i do tego oprocz reklam nic w nim prawie nie
      mowia,"0" wiadomosci.A moze to nie radio tylko automat nagrany:))
      • Gość: aldi Cudownie ze nie ma dolujacych wiadomosci a na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 12:39
        innych stacjach tez w kolko to samo z przerwami na informacje ze przyjechal
        Gierdych do Kaczynskiego :)
        • Gość: ania Re: Cudownie ze nie ma dolujacych wiadomosci a na IP: *.com 23.11.06, 12:47
          fakt !!!lipa na maksa od ich poczatkow ta sama muza no ludzie... Ja nie wiem
          jak oni moga tego sluchac chyba ze odbebnia sie na automat i do domu.. a muza
          leci... Audycji w ogole nie ma typu hip hop czy inne... prowadzacy sa niby
          smieszni ale tylko dla siebie,dla mnei to porazka staraja sie ale chyba za
          bardzo:) Bo sa podobni do reszty...
    • Gość: wygrany Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 12:53
      z tą pizzą to masz rację, kiedyś udało mi się i przywieźli po 3 godzinach,
      zimniutka.
      Ale darowanemu się nie zagląda.
    • marcelmilau Re: RMF maxx! kicha!! 23.11.06, 14:40
      Gość portalu: jacek napisał(a):

> Czy Was tez zaczyna denerwowac "cudowne " radio RMF MAXX? Niby fajnie graja,
      > niby fajni dj-e, niby wszystko ok, ale czemu u licha Oni mają w swojej
      > płytotece tylko jedną płytę i to akurat taką, którą sami wydali??!! Ludzie!!
      > Ile razy dziennie można słuchać "Piratów z Karaibów" i "Holly Dolly"?!.
      > Proponuję zrobić zrzutkę pieniędzy przez słuchaczy na jakieś inne płyty bo Oni
      > naprawdę nas wykończą! I nie pomoże fakt, że rozdazdą dziennie kilka zimnych
      > pizzy. Pozdrawiam.

nie słucham tego radia od początu jest cieńkie.Mam swoje ulubione radio.
      • Gość: . Re: RMF maxx! kicha!! IP: 195.116.125.* 23.11.06, 14:56
        Ehh chyba gorszego radia byc nie może, swoją drogą jak to o mieście i
        mieszkańcach świadczy skoro dobre moim zdaniem które tu nadawalo (radio fonn)
        zostało zastapione takim barachlem i miernotą jak radio maxx, czemu dziennikarze
        z poprzedniego radia musieli się przenieść do krakowa?? Czyżby zróżnicowana
        muzyka (każdy mógl znaleźć coś dla siebie) i normalne audycje to bylo coś za
        trudnego dla Częstochowian??
        • marcelmilau Polskie Radio Bis 23.11.06, 14:58
          właśnie tego radia słucham.Audycje tematyczne coś dla każdego wszystkie rodzaje
          muzyki dyskusje soboty Dj sobie gra konkretne brzmienia.Nie usłyszycie tam
          szmiry gwarantuje.Ale zauważam ,że kto ma płytki gust kiedy włączę biskę
          mówi ,że to radio jest nudne no cóż lepiej wkoło słuchać Tiesto Traffic;)....
      • Gość: sluchacz Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 15:03
        tylko program trzeci "trojka " dziennikarze to pierwsza liga ,Niedzwiecki,
        Orzech,Styczkowski ,Mann ,Kydrynski,Szydlowska a muzyka palce lizac prawdziwa
        muzyka nie chwilowe gwiazdki
        • Gość: ada gosć Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 15:38
          Hej! a pamietacie jeszcze "Fonn" Mnie osobiscie bardzo brakuje tego radia, a
          wszczególności Zderzen p. Kułakowskiego,Zawsze ciekawe tematy i na
          czasie.Czesto zapraszał gości i ich maglował, ale widocznie to sie niespodobało
          komus . Pozdrawiam
    • Gość: a Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 14:57
      Popieram, jest beznadziejne
    • Gość: uszczypliwy Re: RMF maxx! kicha!! IP: 213.76.167.* 23.11.06, 15:33
      Jestem tego samego zdania, dlatego słucham Radia BIS.
      • Gość: uszczypliwy Re: RMF maxx! kicha!! IP: 213.76.167.* 23.11.06, 15:38
        Zero informacji o Częstochowie.
        DLaczego Radio Fon się skończyło? Tam był cały zestaw wiadomości z Częstochowy
        i regionu...
        Mimo że Biska tego nie oferuje to i tak ją wolę niż puste RMF Maxx...
        • Gość: . Re: RMF maxx! kicha!! IP: 195.116.125.* 23.11.06, 15:44
          BIS i TRÓJKA, a jednak są norlmalni sluchacze:), szkoda tylko że BISką już się
          zajęli rządowi bezguściaki i kolejne radio psute jest od środka. Pomimo tego
          nadal w Polsce jedyne do zniesienia. A dziennikarze z Radia FOnn pracują teraz w
          większości w Krakowie. Tylko nieliczni zostali przy RMF MaXX
          • marcelmilau Re: RMF maxx! kicha!! 23.11.06, 17:00
            Gość portalu: . napisał(a):

> BIS i TRÓJKA, a jednak są norlmalni sluchacze:), szkoda tylko że BISką już się
            > zajęli rządowi bezguściaki i kolejne radio psute jest od środka. Pomimo tego
            > nadal w Polsce jedyne do zniesienia. A dziennikarze z Radia FOnn pracują
            teraz
            > w
            > większości w Krakowie. Tylko nieliczni zostali przy RMF MaXX

....szkoda tylko że BISką już się
            > zajęli rządowi bezguściaki i kolejne radio psute jest od środka....

masz rację było wokół tego trochę szumu jakiś czas temu ważne jednak,że radio
            funkcjonuje.
            • Gość: lukaszazs Re: RMF maxx! kicha!! IP: 80.54.173.* 23.11.06, 17:22
              Również musze potwierdzić, że to radio jest beznadziejne i nudne. W kółko są
              puszcane te same piosenki. Nie mam zamiaru tego słuchać i zwiększać im wyników
              słuchalności. To radio może jest fajne dla dzieci 12-13 letnich bo gdy usłyszą
              jakąś piosenkę to jest bardzo duża szansa, że za jakieś 2h będzie ona ponownie w
              playliscie. Zero informacji z Częstochowy, przepraszam 30 sekundowa wypowiedź
              np. : ,,Dziś w Częstochowie jest ciepło". Gdy było Radio FON to można było się
              dowiedzieć co dzieje się w naszym mieście na bieżąco, mnóstwo konkursów gdzie
              były do wygrania bilety na mecze, koncerty itp. Każdy znalazł muzykę dla siebie,
              ze względu na wiele audycji pod typowym kątem muzycznym. Wiele miast w Polsce
              może jeszcze spotkać taka sytuacja, ponieważ spółka Broker FM ma zamiar dalej
              wykupywać radia z mniejszych bądź większych miejscowości. Przykład to np. Kielce
              gdzie na dniach ruszy to ,,cudowne" radio. Przykre jest to, że nasze miasto
              straciło Radio FON, które miało długą historie i dopasowywało się do każdego
              słuchacza.
          • Gość: Pablo Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.man.czest.pl 24.11.06, 10:57
            Kto pracuje w Krakowie?? ilu tych dziennikarzy w fonce było, że tak mówisz że
            większość?? a może to większość pracuje na ślasku - tychy i katowice?? he chyba
            masz coś nieaktualne dane albo pochodzą tylko z jednego źródła
    • adq82 Re: RMF maxx! kicha!! 23.11.06, 17:10
      najśmieszniejsze jest to , że Maxxx ma jedną z największych słuchalności właśnie w Częstochowie :/
    • Gość: K2 Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 17:30
      To jest typowe radio komercyjne, nastawione na puszczanie prostej muzy łatwo wpadającej w ucho, weźmy np. taki canal+, TVN czy polsat tak samo puszczają hity kinowe w kółko i jakoś nikt nie protestuje. A jak sie komuś niepodoba (pragnie posłuchać czegoś bardzie wyrachowanego) to zawsze może przełączyć sobie na Biske albo jedynkę

.....................
      Mamy wolny kraj, póki co??
      • Gość: gość Re: RMF maxx! kicha!! IP: 80.48.49.* 23.11.06, 18:09
        tak , ale ten film nie leci 5 razy w ciągu dnia , ba nawet nie 5 razy w ciągu miesiąca czy roku .
        • Gość: K2 Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:19
          Zgadzam się ale, chodziło mi o sam sęs powstawania takiej rozgłośni, toż to czysta komercha której czasami dla zozruźnienia lubię posłuchać
    • Gość: duo Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.21.pl 23.11.06, 17:32
      to radio jest dla młodziezy do 20 roku zycia oraz dla debili
      • Gość: K2 Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 17:40
        Gość portalu: duo napisał(a):

> to radio jest dla młodziezy do 20 roku zycia oraz dla debili

Zgadzam się, ale czasem lubię być debilem:) najczęściej podczas jazdy samochodem, lubie jak leci pakito czy explosion:D.
        A w domu słucham biski i zetki
    • Gość: uszczypliwy Re: RMF maxx! kicha!! IP: 213.76.167.* 23.11.06, 21:11
      BIS Radio inne niż wszystkie...
      Muzyka, której nie posłuchasz nigdzie indziej.
      Do tego pełny serwis wiadomości z kraju i ze świata, oraz serwisy tematyczne-
      kulturalne...
      • Gość: aldi Radio FON to dopier byla zenada i kiszka ;) IP: 80.48.49.* 23.11.06, 21:16
    • Gość: ki Re: RMF maxx! kicha!! IP: 212.160.86.* 23.11.06, 21:27
      rmfmaxxx jest do bani! zero !! nawet dj nie sa smieszni i zabawni...
      • Gość: Radio FON Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 22:44
        Witam,
        Bardzo milo czyta sie posty, ktore wspominaja jeszcze Radio FON. Spiesze jednak
        z kilkoma wyjasnieniami. Prezenterzy Radia FON nie pracuja w wiekszosci w
        Krakowie. W Krakowie pracuje jedynie jeden prezenter. Inni przenieśli się na
        śląsk m.in robią program lokalny dla Radia Zlote Przeboje. Niestety, wielu z nas
        pozostało bez pracy lub pracuja poza radiem. Radio FON bylo tworzone przez
        ludzi, ktorzy zawsze przychodzili do studia z usmiechem, atmosfera w zespole
        pomiedzy prezenterami, serwisantami byla niesamowita- niestety. Wiele osob
        cieszylo sie i wychwalalo pod niebiosa utworzenie RMF MAXXX zamiast Radia FON w
        Czestochowie. Wiele osob mysli, ze RMF MAXXX wchodzac do czestochowy
        zaproponowalo nam prace- otoz NIE. RMF MAXXX dziala na tej zasadzie: Z Krakowa
        przesylany jest laczem satelitarnym sygnal: prosciej- prezenter w krakowie mowi
        do was "U nas w czestochowie", a jednoczescie siedzi w Krakowie. Na podobnej
        zasadzie przygotowywane, sa serwisy informacyjne, ktore mimo wszystko redagowane
        sa przez dwie osoby w czestochowie i tekst przesylany jest do krakowa gdzie
        zostaje nagrany i odpowiednio usadzony w ramowce programowej. Jak widzicie RMF
        MAXXX dla nas- ludzi, ktorzy pracowali w Radiu FON jest nie tylko zniszczeniem
        Radiofonii w Czestochowie, ale tez pozbawieniem nas mozliwosci realizowania swej
        pasji i mozliwosci pracy. Wiele osob zaczynalo przygode z Radiem i zapowiadalo
        sie na kogos kto moze duzo osiagnac w swiecie Polskiej Radiofoni- mam na mysli
        pewnego mlodzienca Piotra, ktory rozpoczynal swoja prace w Radiu FON w wieku
        15/16 lat prowadzac liste przebojow i ktory aktualnie wedlug znanych mi
        informacji nie posiada w Czestochowie zadnych perspektyw rozwoju dlatego...
        nasze miasto utraci kolejnych przedstawicieli przyszlego Radia ktorzy po prostu
        stad wyjada. Inne osoby, glowy rodziny utracily zrodlo dochodu, a nie ciezko sie
        domyslic jak trudno znalezc prace tymbardziej, ze dla ludzi ktorzy chca tworzyc
        ambitna radiostacje z ambitna muzyka i przekazujaca TRESC stacji radiowych jest
        jak na zlosc ZEROWA ilosc. Dziekuje w imieniu kolegow za pamiec!

Pozdrawiam
        • Gość: ada gosć Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:04
          Pozdrowienia dla wszystkich byłych pracowników bylego radia Fon.Naprawde wielka
          szkoda. przez ponad 3 lata dzien w dzien słuchałam w pracy .Poznawałam po
          głosie .Dokladnie wiedziałam co sie dzieje w miescie i nie tylko.Brałam udział w
          wielu konkursach,zwłaszcza jak trzeba było ulożyc jakis wiersz i czesto tez
          wygrywałam.Podobały mi sie stałe programy takie jak : giełda pracy. zderzenia
          p.Kułakowskiego,czy sprzedaz drobnych rzeczy. Pozdrawiam Słuchaczka
        • Gość: aldi Nudziarze z Radia FON IP: 80.48.49.* 25.11.06, 20:03
          . Inne osoby, glowy rodziny utracily zrodlo dochodu, a nie ciezko sie
          > domyslic jak trudno znalezc prace tymbardziej, ze dla ludzi ktorzy chca
          tworzyc ambitna radiostacje z ambitna muzyka i przekazujaca TRESC stacji
          radiowych jest jak na zlosc ZEROWA ilosc

Jeszcze sie poplacz . Czasy sie zmieniaja i nikt nie chce juz sluchac nudziarzy
          majacych o sobie mniemanie PREZENTERA RADIOWEGO haha
          • Gość: ada gosć Re: Nudziarze z Radia FON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:08
            do "aldi" .Każdy ma prawo wypowiadać swoją opinie. Choć z twoich wywodów nie
            bardzo rozumiem o co ci chodzi . Ja w przeciwienstwie do ciebie nie obrażam
            nikogo ani nie krytykuje, tylko wyrażam swoją opinię, a ty wcale nie musisz się
            z nią zgadzać,co nie upoważnia cie do obrazania.
    • Gość: Aligator Re: RMF maxx! kicha!! IP: 217.153.246.* 23.11.06, 23:17
      Witam,
      Piszecie, że kicha, beznadzieja, etc… Proszę jak każdy z wypowiadających się
      nt. tego radia ma dużo do powiedzenia. Bardzo dobrze, oznacza to, że poza
      częstochowskim malkontenctwem i tak słuchacie tego radia.
      Najbardziej podoba mi się wypowiedź, „nie słucham tego radia od początku jest
      cienkie”
      – skoro nie słuchasz, to skąd wiesz, że jest cienkie? (w słowniku nie ma
      takiego wyrazu jak „cieńkie” – ale to na marginesie).
      Radio, jak każde inne. W każdym grają na okrągło tą samą muzykę, te same
      kawałki, które następnie wypuszczane są w suuuuuper rewelacyjnej składance.
      Mino to, czasami lubię posłuchać rmfmaxxx. Jest odskocznią od wszechobecnych
      wiadomości politycznych które i tak nic nie wniosą w nasze życie.
      Kiedyś faktycznie Trójka była radiem które przykuwało uwagę. Niestety teraz
      bardzo „spłyciło” zarówno swój repertuar jak również wartość merytoryczną.
      Niestety, wszystko zmierza do wszechobecnej komercji, a rmfmaxxx , zetka,
      trójka, bis, nie są wyjątkami.
      Mimo to, lubię posłuchać tego jak i innych rozgłośni i mimo to nie uważam się
      za „debila”.
      • Gość: fak [...] IP: 62.29.160.* 23.11.06, 23:43
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: sc Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 08:49
          kicha to mało powiedziane, marconi to było fajne radio
    • Gość: ada gosć Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 17:52
      Hej! Jak myslicie ,czy jakies szanse na powstanie radia Fon?
      • Gość: lukaszazs Re: RMF maxx! kicha!! IP: 80.54.173.* 25.11.06, 19:03
        Typowe Radio FON które było raczej już nie wróci. Chłopaki z byłej ekipy starają
        się działać, aby część programów została przeniesiona do radia internetowego
        www.radiomarconi.pl Można powiedzieć, że studio już jest, meble są zamówione :)
        wieć niedługo radio wystartuje pełną parą.
        • Gość: ada gosć Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:53
          To dobra wiadomość ! Jak będzie prawie ta sama ekipa to napewno bedzie
          fajne radio. Powodzenia .Trzymam kciuki.Pozdrawiam
    • Gość: fon Re: RMF maxx! kicha!! IP: 80.54.173.* 25.11.06, 19:15
      KICHA MAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
      • Gość: ziober Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:36
        Tak drodzy częstochowianie, nie mamy już swojego radia z prawdziwego
        zdarzenia... Ale cóż nie ma co się smucić może ktoś wkońcu zobaczy te wszystkie
        posty i dojdzie do wniosku ze TAKIEGO RADIA JAK FONKA WKOŃCU NAM TRZEBA!!!
      • Gość: piter Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 16:31
        Rmf Maxxx ehh szkoda gadać, non stop grają to samo, niektóre hity (np. Cbool)
        rodem z Depo albo z jakiejś podczęstochowskiej remizy, prowadzący chcą być
        bardzo śmieszni ale niestety im to nie wychodzi i robią z siebie pajaców. Bis to
        jedyne czego można słuchać w Czestochowie chociaż od czasu nowego dyrektora
        Biski zaczęło sie troche zmieniać niestety na gorsze...
    • Gość: xxxxx Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 13:49
    • gosita213 Re: RMF maxx! kicha!! 26.11.06, 17:47
      ja słuchałam rmf maxx, ale teraz poprostu mnie nudzi, non stop ta sama muza, juz wole sobie włączyć płyte. pozdrawiam znudzonych słuchaczy tego radia
      • Gość: oko Re: RMF maxx! kicha!! IP: 217.153.246.* 26.11.06, 18:29
        A może tak : RMF max wam już dziękujemy
        nam potrzebna jest rozgłośna regionalna taka prawdziwa z miasta

FON wracaj ! ! ! !
        • Gość: ada gosć Re: RMF maxx! kicha!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 18:32
          Słuchajcie ! wpisujmy się kto jest za radiem Fon , bo kiedy go likwidowano to
          mówiono,że mało osób słucha. Pokażmy ,ze jest inaczej.Pozdrawiam
    • Gość: Królik Kicha kicha KICHaaa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 19:19
      wogole to radio to jest porazka!! maja takie hity ze szok!! piosenki z dwoch
      lat wstecz sa u nich nowosciami!! zlitujcie sie!! was sie sluchac nie da!! na
      fonce przynajmniej zuzel byl i muzyka niekomercyjna- nie to co na maxie!!
      bleeeee!!!! juz na sam dzwiek nazwy mi sie slabo robi....
      • Gość: Gall Re: Kicha kicha KICHaaa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 19:33
        Ja jestem dalej zwolennikiem FONki...
        zal ze jej nie ma...
        ehh do tej pory jak ktos mnie pyta gdzie mieszkam to mowie ze w bloku nad
        radiem FON bo wstyd mi powiedziec ze nad rmf maxxx :/
        stanowczo od tej kichy maxa wolalem juz jak duzo lat temu bylo radio CITY!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka