Dodaj do ulubionych

Zabrali matce dzieci

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 17:00
Oglądaliście program w którym pokazano że zabrano kobiecie dzieci i oddano do
domu dziecka tylko dlatego ze były fatalne warunki mieszkaniowe.Oglądając to
myślałem że mnie szlag trafi,klechy i rząd każą rodzić dzieci a gdy te są już
na świecie to je zabierają.Dzieci były zadbane czyste,nauczyciele w szkole
mówili że niesprawiają żadnych problemów, jak matka płakała to było
straszne,żadna rodzina patologiczna,poprostu matka samotnie wychowująca
dzieci.Wiem że zabrzmi to jak frazes ale może zamiast 1000 kościoła ,czarni
by pomagali takim ludziom a Giertychy i inne cwaniaczki zamiast łżeć jak psy
może zajęli się wprowadzaniem ustaw,które by pmogły takim rodzinom.
Obserwuj wątek
    • Gość: oburzony Re: Zabrali matce dzieci IP: *.gre.pl 01.12.06, 17:20
      przeciez w domu dziecka bedzie im lepiej niz u mamy, beda mialy dodatkowe
      atrakcje, bicie gwalty itp...
      oczywiscie to irnonia a ta babe ktora kazala dzieci zabrac powinno sie wypalowac
      i wywalic na zbity pysk za swoja glupote !
      • Gość: yeti Re: Zabrali matce dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 18:02
        Chore państwo,zamiast pomóc matce,zapewnić wmiarę przyzwoite warunki życia to
        nie do domu dziecka,przecież to się nadaje do helsinskiej organizacji o ochronę
        praw człowieka.Księża potrafią tylko trąbić z ambony rozmnażajcie się,a sami
        nierobią nic aby pomóc,tylko się k..wa rozbijają w super furach i budują sobie
        pałacyki.
        • Gość: jola Re: Zabrali matce dzieci IP: 80.54.169.* 01.12.06, 21:35
          a co to 9obchodzi ksiedza ze ktos nie ma ,ten kto nie ma to nie czlowiek sami
          sie goszcza na Andrzejakch tez byl jeden ksiezulek rozbawiony beztroski tylko
          kase w niedziele przelicza ile ludzie daja ,na jakie wczasy oni jezdza , aczy
          taki ksiadz nie mogl tej kobiecie pomoc czy szkola ,nasz MOPS siedza panie nic
          nie robia ludzi maja za intruzow to po co panstwo co robia Kaczory czy nie
          widza jak ci ludzie zyja na dole ,w jakiej nedzy kto doprowadzil do tego zeby
          matce zabrac dzieci pomsta do boga tak moze byc tylko w tej pi......ej Polsce
          • Gość: zauważcie, iż były Re: Zabrali matce dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 01:22
            dobrze traktowanie i czule wychowywane przez matkę. To Państwo, to szok. Sami
            durnie!!!!!!!!!!
            • Gość: uszczypliwy Re: Zabrali matce dzieci IP: 213.76.167.* 02.12.06, 02:01
              Nie mam siły już o tym mówić bo i tak na lepsze się nie zmieni, ale poprostu
              przesadą jest to co się dzieje w państwie polskim... Już nic nie funkcjonuje
              normalnie, jedna ustawa zaprzecza drugiej i tak w koło...
              Totalna beznadzieja.
              Większą władze ma zamożniejszy, który niejednokrotnie dorobił się na sprytnych
              kontaktach, wyłudzeniach, itp.
              Rzadko trafia się sprawiedliwych i uczciwych- tacy są ignorowani przez
              społeczeństwo bo w większości są podejrzewani, że kombinują.
              Słów brak... (luzuję)
              • Gość: medalik Re: Zabrali matce dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 11:01
                Nie chcę upolityczniać tego dramatu,ale samo ciśnie się na usta,gdzie to
                solidarne państwo panowie Kaczyńscy no qrwa gdzie,bo jak to ma tak wyglądać to
                dzięki.
    • segel Re: Zabrali matce dzieci 02.12.06, 11:11
      No, a gdzie ci wszyscy obrońcy życia, te wszystkie nawiedzone, co to propagują "duchową adopcję dziecka poczętego", no gdzie?
      • Gość: gość Re: Zabrali matce dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 15:58
        Eeech,tylko w kampaniach wyborczych obietnice,po co komuś becikowe jak póżniej
        zabiorą mu dziecko.
    • Gość: piotr Re: Zabrali matce dzieci IP: *.profiline.pl 04.12.06, 16:33
      masz 100%racji, to jest totalna bzdura, ile daje na utrzymanie dziecka w domu
      dziecka państwo -na pewno duzo popewnie ok500 zł jak by dali tej matce wszystko
      było bu ok
      • Gość: aga Re: Zabrali matce dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 13:07
        sku..syny tylko tyle ciśnie mi się na usta mogłabym więcej przekleństw na chui
        ale po co
        • Gość: olo Re: Zabrali matce dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 16:29
          Tak wygląda państwo solidarne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka