IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 23:52
Czy uważacie,ze warto kupić DVD+magnetowid-w jednym?Prosze o opinie, bo ja
nie bardzo sie na tym znam.Reklamuje to w nowej gazetce AUCHAN-cena
ok.500zł,LG.odtwarzanieDVD+R/W,DVD-R/W(cokolwiek to
znaczy...),VCD,JPG,MP3,magnetowid6-głowicowy-Proszę o rade!
Obserwuj wątek
    • Gość: zzz Re: DVD IP: *.gre.pl 06.12.06, 00:32
      jezeli zamierzasz odtwarzac kasety viedo to warto np. stare filmy rodzinne,
      jesli nie to lepiej kup sam odtwarzacz dvd. Ja od lat nie uzywalem Video, lezy
      gdzies w piwnicy.
    • dudi_82 Re: DVD 06.12.06, 10:06
      > ok.500zł,LG.odtwarzanieDVD+R/W,DVD-R/W(cokolwiek to znaczy...)

Jeśli nie wiesz co to znaczy to poczytaj najpierw trochę na necie o tego typu
      sprzętach. Inaczej w sklepie sprzedawca wyczuje że laik z Ciebie i wciśnie Ci
      byle co.
      500zł za DVD + Video firmy LG to jak dla mnie podejrzanie niska cena. Pewnie po
      2 latach odtwarzacz będzie czytał już tylko oryginalne płyty i o oglądaniu zdjęć
      czy słuchaniu mp3 będziesz mógł zapomnieć.
      Na Twoim miejscu poczekał bym trochę, zaoszczędził i kupił porządniejszy
      odtwarzacz DVD połączony z nagrywarką i wewnętrznym dyskiem twardym. Jeśli nie
      masz tyle kasy to za 500zł kupisz już niezły zwykły odtwarzacz DVD. Wiele firm z
      produkcji magnetowidów już się wycofało bo to przeżytek. A jeśli masz w domu
      kasety, których zawartość jest dla Ciebie ważna zawsze jest możliwość
      przerzucenia filmu za pomocą komputera na płytę DVD.
      • Gość: yaro63 Re: DVD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 11:08
        Ja kupiłem nagrywarkę DVD marki FUNAI z której jestem zadowolony a dałem 419zł
        • dudi_82 Re: DVD 06.12.06, 16:08
          Pytanie kiedy ją kupiłeś. Jeśli tydzień temu to jasne że jesteś zadowolony, ale
          pogadamy za 2-3 lata.
          • Gość: val ja bym odradzal.....a zapytam was o cos... IP: 195.116.81.* 06.12.06, 16:30
            ja bym odradzal............aczkolwiek pojecia tez nie mam za wiele.....ale
            lepiej osobno dvd i osobno vhs.........jak ktos jest w temacie to co musi
            posiadac dvd zeby czytalo polskie litery tak jak teraz pisza w reklamach.W
            kwietniu kupilem nagrywarke SONY GX 220........i pan w sklepie mowil ze ma
            wszystko divixy i inne tego typu.......ale nie we wszystkich filmach czyta
            litery?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka