Dodaj do ulubionych

Co powinnam zrobic...???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 16:01
Poznałam mężczyznę i on poznał mnie...Pisalismy do siebie dużo, spotkalismy
się kilka razy...potem on poprosił o czas do namysłu...Zabolało jak cholera...
Po pewnym czasie odezwał się i mnie to bardzo ucieszyło, jednak znów mi
zniknął, jakby zamnął sie w skorupce...:(
Ja jestem po przejściach, on też , daje mu czas, ale czy warto??? Ile można
rozmyślać? Źle mi gdy raz mnie przyciaga a raz odpycha...
Co powinnam według Was zrobić??? Bo na razie udaję że mnie nie ma...
Obserwuj wątek
    • Gość: bea Re: Co powinnam zrobic...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 16:14
      Mysle, ze powinnas postawic sprawe jasno i powiedziec mu jak sie czujesz gdy w
      ten sposob postepuje. Nie bedzie to z Twojej strony narzucanie sie tylko
      wyegzekwowanie od mezczyzny tego, aby okreslil stanowisko jakie wzgledem tej
      sytuacji zajmuje. W przeciwnym razie nie bedziesz wiedziala czy w czasie jego
      nieobecnosci nie zajmuje sie czasem inna kobieta...
      • Gość: <_> Re: Co powinnam zrobic...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 16:19
        kopnij dziada w dupę , aż czubek buta w odbyt wejdzie
        • Gość: pani stanisława Re: Co powinnam zrobic...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:11
          Powinnas wreszcie sciagnac mu druta z połykiem, tak jak ja Władzowi co wieczór,
          zobaczysz ze od razu chłop bedzie twój!
          • Gość: raz Re: Co powinnam zrobic...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:16
            Bzdura i głupota jakich wiele.
            • Gość: zosia Re: Co powinnam zrobic...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:28
              ps. chowam się przed Tate w piekarniku, tylko tam nie dosięga kablem od
              prodiża :(
            • Gość: anek Re: Co powinnam zrobic...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:31
              wiem że to boli , ale musisz mu powiedzieć że to jego zachowanie Ci nie
              odpowiada i że chciałabyś jakiegoś wyjasnienia.Tak poza tym to trzymaj się i mam
              nadzieję,że wszystko będzie ok :)))
              • Gość: ?????????????????? Re: Co powinnam zrobic...??? IP: 212.87.241.* 10.12.06, 18:39
                Sam(a) występujesz w 6 postaciach , ciekawe po co. Co na to Twój terapeuta?
                • Gość: dobry tomek Re: Co powinnam zrobic...??? IP: *.prenet.pl 10.12.06, 18:53
                  myślisz, że jesteś jego jedyną?
    • Gość: wizjoner Re: Co powinnam zrobic...??? IP: *.man.czest.pl 10.12.06, 20:36
      Widocznie jesteś brzydka i gość sobie odpuścił, poznał ładniejszą i mądrzejszą.
      Ale nie martw się, tu na forum napewno spotkasz kogoś, hahahahahahaaaaa!!!!
    • Gość: e Re: Co powinnam zrobic...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 20:39
      nie wiemy babciu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka