Dodaj do ulubionych

Sylwester w samotnosci?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 17:20
proponuje wpisywac sie tym ktorzy nie maja z kim isc na Sylwestra.
Ja tez nie mam bede siedziec w domu... chyba ze sie to zmieni.
Obserwuj wątek
    • Gość: samotna Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 17:25
      Ja też po raz nie pamiętam który-spędzę samotnego sylwestra...Ale to tylko
      jedna noc; lepsza juz chyba w samotności, niż z kimś "na siłę", z litosci...
      • Gość: samotna w sieci Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 17:30
        no ja tez nie mam z kim a juz mam miejsce za...klepanie i za...placone
        • Gość: gicio Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 17:45
          anty szpilka to moze razem spedzimy te noc;)?
        • Gość: bartek Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 20:45
          Ja z Toba chetnie pojde!! Co tz na to?
    • diabel_piszczalka Re: Sylwester w samotnosci? 10.12.06, 17:29
      Ja pójdę po prostu spać - jak zwykle, ale to jest mój świadomy wybór, bo po
      prostu nie potrafię się bawić tak jak inni. Siedząc przed komputerem raczej nie
      znajdziesz nikogo, kto by chciał iść z Tobą na Sylwestra.
      • Gość: samotna Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 17:35
        Co to znaczy"bawić się jak inni"?Przecież nie chodzi o szaleństwo na tzw.BALU
        SYLWESTROWYM.Chyba dobrze byłoby spędzić tę(podobno) magiczną noc z kimś
        bliskim sercu.Pewnie,że niełatwo poznać kogoś siedząc przed komputerem,ale-cuda
        się zdarzają(?)
        • diabel_piszczalka Re: Sylwester w samotnosci? 10.12.06, 17:38
          To może inaczej. Nie znoszę obecności pijanych ludzi.
          • Gość: samotna Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 17:44
            O-tu się z Tobą zgadzam całkowicie!!! Ale pijanych ludzi spotkasz nie tylko w
            sylwestra(niestety).A doskonale bawić się(czyt.witać Nowy Rok)możesz przecież
            bez %,byle w dobrym towarzystwie-a o to też, niestety,ostatnimi czasy dosyć
            trudno :(
            • diabel_piszczalka Re: Sylwester w samotnosci? 10.12.06, 17:48
              Nie chodzi mi o to, że bez %, bo ja abstynentem nie jestem. Mam na myśli
              upijanie się i tego konsekwencje.
              • Gość: samotna Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:14
                Upijanie się i tego konsekwencje- nooo jeżeli komuś tylko na tym zależy- to
                gratuluję!!!Cały czas powtarzam-podobno"czarodziejska,magiczna"noc-życzę Ci,
                abyś spedził(-a...?)ją wśród osób,z którymi jest Ci dobrze(i oby im było dobrze
                z Tobą!).Pewnie, to tylko jedna noc-można ją przespać...[ładne zdjęcia!]
    • Gość: Singiel_28 Re: Sylwester w samotnosci? IP: 212.87.241.* 10.12.06, 17:33
      Tez raczej bede siedzial w domu sam :( no trudno sie mowi to tylko jedna noc.
      • Gość: jagoda24 Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:03
        Ja też bede siedzieć w domu.Niestety nie pierwszy i jak przeczuwam nie ostatni raz.
        • Gość: mrt Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:08
          Ja za to mam zaklepane wyjscie na denną impreze w remizie, wśród pijanego gminu.
          Wcale nie chce mi się tam isc, jednak wyjscia nie mam, osobie, z którą idę
          bardzo na tym zależy. Wolałbym albo posiedziec w domu, albo spędzić tą noc jakos
          bardziej interesująco. Marzy mi się np. sylwester gdzies na jurze przy ognisku,
          albo w jaskini. Nie chce mi się chlać, tańczyć, żreć i palić fajki na korytarzu.
          Wolałbym pogadac z kims na jakis interesujący temat w jakims ciekawym otoczeniu.
          W jakis więc sposób wam zazdroszczę...
    • Gość: Dziewczyna Re: Sylwester w samotnosci? IP: 217.153.246.* 10.12.06, 18:19
      Ja też najprawdopodobniej zostanę w domku... szkoda...
      diabel_piszczalka to Twoje prace w tej galerii?
      • diabel_piszczalka Re: Sylwester w samotnosci? 10.12.06, 18:23
        Tak, moje.
        • Gość: prawie_abstynentka Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:31
          Diabełku! Robisz śliczne zdjęcia, nie znosisz podchmielonych ludzi i sam witasz
          sylwestra? Z takimi zaletami jak Ty się uchowałeś?
          P.S. Bez podtekstu. Gramy w tę noc w brydża z przyjaciółmi.
          • diabel_piszczalka Re: Sylwester w samotnosci? 10.12.06, 18:44
            > Z takimi zaletami jak Ty się uchowałeś?
            Odpowiedź na Twoje pytanie jest prosta. Niewielu ludzi lubi moje towarzystwo:
            łysego, grubego karakana, nudziarza, posiadającego najgorsze cechy abnegata.
            Ot cała tajemnica.

ps. Pierwszy raz ktoś nazwał moje zdjęcia "pracami", dziękuję :)
          • Gość: kina Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.tktelekom.pl 10.12.06, 19:34
            Faktycznie fotki cudne:) mozna zapytac jaki masz aparat?pozdrawiam
            • diabel_piszczalka Re: Sylwester w samotnosci? 10.12.06, 19:40
              Canon S3 IS, ale jeżeli miałbym teraz kupować jeszcze raz aparat podobnej klasy,
              to kupiłbym Fuji FinePix S6500. Aktualnie zbieram na lustrzankę.
        • Gość: samotna Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:39
          No,no diabełku,chyba nie będziesz samotnie spędzał tego sylwestra...(sądząc po
          zainteresowaniu Tobą tu na forum)-czego Ci oczywiście życzę ;)) Dorzuć jeszcze
          jakieś zdjęcia z tym pięknym oświetleniem świątecznym przy ratuszu i na placu...
          • diabel_piszczalka Re: Sylwester w samotnosci? 10.12.06, 18:46
            Gość portalu: samotna napisał(a):
            > ...................................Dorzuć jeszcze
            > jakieś zdjęcia z tym pięknym oświetleniem świątecznym przy ratuszu i na placu..
            > .
            Będą zdjęcia, będą, tylko czekam na śnieg :)
            • Gość: samotna Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:04
              I jeśli mogę jeszcze coś zasugerować-może zdjęcia z Jury(choć to dość popularny
              temat)-bo o sylwestrze pod ratuszem nie wspominam;z wiadomych względów-
              towarzystwo ;(
    • Gość: anty szpilka moli Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:44
      hmm mozemy spedzic go razem ale gdzie oto jest pytanie
      • Gość: samotna Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:46
        hm...najlepiej -przed telewizorem ;((( a przed komputerem jeszcze nie
        spedzałam...
      • Gość: gicio Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:44
        to moze spotkajmy sie wczesniej chociaz tydzien? moze 2;)? jezeli chcesz to
        odpisz, ze chcesz, a jak mozesz to napisz prosze maila albo gg?
    • Gość: anty szpilka moli Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:52
      rozpoczynajac ten watek miałam nadzieje ze własnie w ta wyjatkowa noc nie bede
      musiała siedziec przed komputerem.
      powaznie nie mam sie gdzie i z kim wybrac, moi znajomi ida na sale ale ja np.
      nie mam z kim
      a ogolnie nie przepadam za zabawami na sali ale jak sie nie ma co innego do
      roboty to i tak bym poszła
      • Gość: samotna Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:58
        Cóż-czyli obie mamy nadzieję,ze to się zmieni...UWAGA-anty szpilka moli i
        samotna-POSZUKUJĄ PARTNERÓW NA BAL SYLWESTROWY...(teraz będą jakieś głupie
        propozycje-droga anty szpilko :(
        • Gość: Samotnik Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:07
          a gdzie dziewczyny chcecie się wybrać na tego sylwestra bo ja też nie mam z kim
          być w tę noc?
    • Gość: anty szpilka moli Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:20
      Samotna Samotnik pyta gdzie chcemy spedzic Sylwestra? ja moge np. isc na sale
      jak juz wspominałam moi znajomi ida i płaca 200zl za pare nie wiem czy to drogo
      czy nie jak na sale? a jesli nie tam to gdziekolwiek byle fajnie i miło spedzic
      ten czas
      • Gość: samotna Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:22
        I co -anty szpilko-my dwie i ON jeden-hi,hi...Gdzie na salę-konkrety prosimy
        Samotniku!
      • Gość: Samotnik Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:23
        Ok na sali wsumie to jeszcze nigdy nie byłem no ale skoro bardzo tak chcecie to
        możemy iśc czym więcej ludzi tym lepiej.Proponuje poszukać jakiś wolnych miejsc
        i maszerujemy:)
        • Gość: samotna Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:26
          Samotniku-nigdy nie byłeś na tzw.SALI????NIe wiesz jeszcze co tam Cię czeka;))
          A niedyskretne pytanko-wiek Samotnika to....lat?
          • Gość: Samotnik Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:26
            Samotnika to wwiek lat 28 prawie a Was kochane?
    • Gość: anty szpilka moli Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:27
      moi znajomi ida na sale w dzbowie sa tam 3posiłki litr wodki na pare i szampan
      na dwie pary i 200zł na pare. nie wiem czy sa wolne miejsca ale zawsze moge sie
      dowiedziec napewno trzeba sie szybko decydowac.
      hahah rozbawiłas mnie samotna tym naszym trojkatem fajnie by było heheheh
      • Gość: samotna Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:30
        Anty szpilko-idź z Samotnikiem...Ja już odpadam- jako dinozaurzyca...
    • Gość: anty szpilka moil Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:28
      ja mam 23 to akurat :)
      • Gość: Samotnik Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:30
        23 powiadasz to ok pewnie byśmy być może dogadali się:)oczywiście bez
        podtekstów ...a sylwester już tylko3 tyg. trzeba się spieszyć
    • Gość: anty szpilka moli Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:34
      Samotniku no własnie czas nas goni, spieszmy sie bawic bo nas fajerwerki
      zastana w pizamach przed monitorami
      • Gość: Samotnik Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:36
        ok to ja jutro czegoś poszukam na mieście i dam znać.No chyba że może
        preferujesz świeże powietrze w alejach tam też jeszcze nigdy nie byłem:)
        Coś napewno poprostu bedzie:)
    • Gość: anty szpilka moli Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:39
      nie byłes nigdy w alejach czy tylko w alejach w sylwestra?
      a mam spytac czy sa wolne miejsca w tym dzbowie?czy ciebie to nieinteresuje?
      • Gość: Samotnik Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:40
        no pewnie zapytaj się .a w alejach to oczywiście w sylwka:)

mam pytanko możesz podac gg to pogadamy???:)
      • Gość: samotna Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:47
        POWODZENIA-to znaczy:udanego sylwestra i Szczęśliego Nowego Roku!!!!!!A ja
        znowu samotna w sylwestra...(i nie tylko)
    • Gość: anty szpilka moli Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:45
      8538406
      • Gość: samotna ala Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:52
        Ja szukam samotnych starszych ludzi,chcialabym spedzic Sylwestra nad wodą, to moje wielkie marzenie,podajcie nr tel lub inne namiary
        • Gość: Beata Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.prenet.pl 10.12.06, 20:03
          Ja też niestety Sylwestra spędzę samotnie, no może nie dosłownie, bo dzieci w
          drugim pokoju będą spały...a mnie pozostanie tylko telewizor;-(
        • Gość: xxx Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:09
          Co to znaczy"samotnych starszych ludzi"?
          • Gość: ja Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:43
            to znaczy ....starszych od ciebie
    • Gość: anonim Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.21.pl 10.12.06, 21:57
      Też najprawdopodobniej (na 99%) spędzę sylwestra w domu.
      • Gość: im Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 22:19
        Twoje .zycie w twoich rekach//'
        • Gość: On 29 Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 01:43
          Witam wszystkich!Szanowne Panie i Panowie ..Samotni i mniej samotni Macie
          problem z Sylwestrem :) Coż bywa ale nie uważam ze jest to problem az tak
          Ogromny Skoro sa tu ludzi ktorzy nie przepadaja za ludzmi po duzej ilosci
          alkooholu ktorzy Nie lubie masowych imprez sa smutni ze Sylwek w
          samotnosci..Prosta odp? Jest was tu niezla garstka umowcie sie zgadajcie
          zorganizujccie sobie coś w Tym uwazam calkkiem milym gronie Spokojna
          przyjacielska imprezke ..Wiecej wiary w Siebie a przedewszytskim checi bo samo
          nic nie przyjdzie..:) Wierze ze dacie sobie z tym doskonale rade..Nie liczy sie
          miejsce a osoby z ktorymi sie jest w ta Sylwestrowa czy kazdą inna noc...Tak
          czy siak zycze wam powodzenia :)
          • Gość: Beata Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.prenet.pl 14.12.06, 20:06
            On 29-ma calkowitą rację...popieram..tylko czy znajda sie Ci odważni, by cos
            miłego i wspólnie zorganizować???pozdrawiam
            • Gość: lukasik Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 20:22
              nie znajdą się już kiedyś to na forum przerabialiśmy takie spotkanie i nic z
              tego nie wyszło.....
    • facet1981 Re: Sylwester w samotnosci? 14.12.06, 21:28
      Cześć. A ja szukam towarzyszki na sylwestrowy wypad w góry do Wisły. Czas trwania to około 5 dni od 28.12. W programie tradycyjne atrakcje (kulig itp.), zabawe sylwestrową zorganizowaliśmy w karczmie góralskiej. Jeśli jest jakaś chętna osoba, to pisać facet1981@gazeta.pl lub gg 3653264.
    • Gość: anty szpilka moli Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 21:37
      No szkoda ze nie ma odwznych ale nie wiem dlaczego takie spotkania nie dochodza
      do skutku? czego tu sie bac przeciez napewno by było super
    • Gość: do anty szpilka .. Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:34
      Jesteś cholernie odważna.To napisz jak możesz gdzie idziecie z Samotnikiem, moze
      to iinym doda wiary i nadziei,ze cuda się zdarzja.
      Pozdrawiam
      • Gość: anty szpilka moli Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:50
        wyobraz sobie ze nigdzie nie ide z samotnikiem, ale Sylwestra pewnie spedze miło
        pozdrawiam złosnika
        • Gość: do anty szpilka .. Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 14:01
          No nie, a już zaczynałam wierzyć,ze cuda się jednak zdarzają. Mimo
          wszystko,życze udanej zabawy. Pozdrawiam
          • misiakilla Re: Sylwester w samotnosci? 15.12.06, 14:08
            anty szpilka moli...
            A skad jestes?
          • caiber Re: Sylwester w samotnosci? 15.12.06, 14:09
            jesli sie zmobilizujecie to i ja dołącze do tego
    • Gość: anty szpilka moli Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:12
      mieszkam w czestochowie i to powinno wystraczyc.
      a co jakies pomysły?
    • Gość: SAMOTNYodURODZENIA Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:27
      Ja schowam się pod biurko i będe udawał, że nie żyję.
      • Gość: jaga Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 19:19
        Ja nawet się pod biurko nie moge schowac, bo nie ma miejsca!!!!!!!
    • Gość: m. Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 18:40
      sylwester przespany we wlasnym łozku - bezcenne :D
      ja w tym roku zamierzam w ogole na sylwestra nie zwracac uwagi
      polozyc sie jak czlowiek spac.
      specjalnie sie tym nie przyjmuje
      w sumie dzien jak codzien.
      jeden rok sie konczy, drugi zaczyna.
      sa wieksze tragedie :)
      • Gość: driver Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.12.06, 12:41
        A co w tym zlego.na wszystko rzeba patrzec pozytywnie.Ja tak raz mialem i to
        przed rokiem. Po prostu zachcialo mi sie jechac do Londka, na trzy dni miedzy
        Swietami i Nowym Rokiem, bo dobrze zarobilem. Teraz wiem,ze praca to nie
        wszystko,chociaz akurat tym razem ten caly okres swiateczno-noworoczny pracuje
        i beda to moje pierwsze swieta poza domem rodzinnym.
        Wszystko ma swoje plusy i minusy.Glowa do gory
        • Gość: driver Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.12.06, 12:45
          diabel_piszczalka napisał:

> Nie chodzi mi o to, że bez %, bo ja abstynentem nie jestem. Mam na myśli
          > upijanie się i tego konsekwencje.

Jak bys wypil dobrego singla malta, to by cie glowa nie bolala na drugi dzien.
          Ja tez jestem przeciwnikiem upijania sie-traci sie wzrok.
          Ale jak raz na kiedys oproznie pol butelki supi whisky, to czuje sie na drugi
          dzien jak nowo narodzony.

• Gość: monika Re: Sylwester w samotnosci? IP: *.21.pl 16.12.06, 21:06
            piszczalko fajne zdjecia naprawde, a gdy zobaczylam pana piszczealke .......
            cale dziecinstwo wrocilo dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka