gona12 06.09.06, 22:18 Kto z Was ma tam swoje pociechy? Może wymienimy się uwagami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jula02 Re: Krecik w Poznaniu 07.09.06, 08:22 Witam mam synka w tym żłobku chodzi tam od poniedziałku jest w II grupie, na razie uwag nie mam, młody nie płacze jest zadowolony, uśmiechnięty, najedzony zasypia bez problemu no i taki czyściutki wraca do domu ze az szok heheheh to w domu jest większym brudaskiem. Na dzien dzisiejszy jestem zadowolona, dziś rano zaczął psikać..... no ale z tym się liczyłam. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok. A Ty Gona jakie masz uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.bubelko Re: Krecik w Poznaniu 07.09.06, 10:11 Mój synek też chodzi do Krecika - do III grupy. Rano strasznie płacze, ale ponoć szybko się uspokaja i wszystko jest OK. Jak na razie jestem zadowolona, byleby nie zaczął chorować... Odpowiedz Link Zgłoś
gona12 Re: Krecik w Poznaniu 07.09.06, 21:33 Mnie denerwują przeciągi i wpuszczanie na salę chorych dzieci. Poza tym ok. Odpowiedz Link Zgłoś