Gość: anna IP: 80.51.236.* 13.12.06, 14:29 gdzie kupie w Częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: modniś. Re: perfumy " She" Armaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 14:46 nie ma czegos takiego. mówisz kochanie chyba o Emporio Armaniego, tam sie znajduje dopisek "she' co oznacza, ze dla niej :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: perfumy " She" Armaniego IP: 80.51.236.* 13.12.06, 14:58 zupełnie możliwe bo nie widziałam tych perfumów tylko słyszałam od kogoś. A przypadkiem może wiesz czy rzeczywiście tak pięknie pachną i gdzie można ewentualnie je kupić( o cenę nieśmiem nawet pytać) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau tych perfumów 13.12.06, 15:38 Gość portalu: anna napisał(a): > zupełnie możliwe bo nie widziałam tych perfumów tylko słyszałam od kogoś. A > przypadkiem może wiesz czy rzeczywiście tak pięknie pachną i gdzie można > ewentualnie je kupić( o cenę nieśmiem nawet pytać) tych perfumów .........super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: perfumy " She" Armaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 16:33 o cenę nie pytaj.Kochanek kupi pod choinke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: perfumy " She" Armaniego IP: *.icis.pcz.pl 13.12.06, 18:46 Kupic mozna oczywiscie z pewnoscia w Sece gdzie jest sklep perfumeryjny francuskiej firmy Marionaud ( za dokladna pisownie nazwy nie ręczę). Sklep tej firmy jest tez w Auchan. To sprawdzone miejsca jesli chodzi o jakosc itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: perfumy " She" Armaniego IP: 80.54.173.* 13.12.06, 18:47 165 pln męski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: perfumy " She" Armaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 20:23 Lub na allegro :) jeżeli znajdziesz dobrego gościa to napewno nie wyśle Ci bubla :) mi juz przysłali 2 butelki wody toaletowej i zamawiam trzecią :) Odpowiedz Link Zgłoś