Dodaj do ulubionych

perfumy " She" Armaniego

IP: 80.51.236.* 13.12.06, 14:29
gdzie kupie w Częstochowie
Obserwuj wątek
    • Gość: modniś. Re: perfumy " She" Armaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 14:46
      nie ma czegos takiego. mówisz kochanie chyba o Emporio Armaniego, tam sie
      znajduje dopisek "she' co oznacza, ze dla niej :-P
      • Gość: anna Re: perfumy " She" Armaniego IP: 80.51.236.* 13.12.06, 14:58
        zupełnie możliwe bo nie widziałam tych perfumów tylko słyszałam od kogoś. A
        przypadkiem może wiesz czy rzeczywiście tak pięknie pachną i gdzie można
        ewentualnie je kupić( o cenę nieśmiem nawet pytać)
        • marcelmilau tych perfumów 13.12.06, 15:38
          Gość portalu: anna napisał(a):

> zupełnie możliwe bo nie widziałam tych perfumów tylko słyszałam od kogoś. A
          > przypadkiem może wiesz czy rzeczywiście tak pięknie pachną i gdzie można
          > ewentualnie je kupić( o cenę nieśmiem nawet pytać)

tych perfumów .........super:)
        • Gość: lula Re: perfumy " She" Armaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 16:33
          o cenę nie pytaj.Kochanek kupi pod choinke
        • Gość: xx Re: perfumy " She" Armaniego IP: *.icis.pcz.pl 13.12.06, 18:46
          Kupic mozna oczywiscie z pewnoscia w Sece gdzie jest sklep perfumeryjny
          francuskiej firmy Marionaud ( za dokladna pisownie nazwy nie ręczę).

Sklep tej firmy jest tez w Auchan. To sprawdzone miejsca jesli chodzi o jakosc
          itd.
          • Gość: xxx Re: perfumy " She" Armaniego IP: 80.54.173.* 13.12.06, 18:47
            165 pln męski
            • Gość: Piter Re: perfumy " She" Armaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 20:23
              Lub na allegro :) jeżeli znajdziesz dobrego gościa to napewno nie wyśle Ci bubla
              :) mi juz przysłali 2 butelki wody toaletowej i zamawiam trzecią :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka