Gość: dan IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 18.12.06, 01:11 witam chcialbym wiedziec jakie sa tam zarobki na produkcji. dzieki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.gemini.net.pl 18.12.06, 09:28 6h na godzine przy wtryskarce i akord za skrecanie wentylatorów od ok 15gr za sztukę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 18.12.06, 10:56 dziekuje Aniu, znajomy mowil, ze 1700 na reke no ale.... jeszcze raz dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.gemini.net.pl 18.12.06, 14:56 na ręke ale pensja pod stolikiem i zatrudnienie na najniższą krajową , w zwiazku z czym bardziej oplaca się zarabiać gdzieś w ciszy i spokoju i mieć 1200 z opłatami niż 1700 pod stolikiem w chorej atmosferze. Wybór jest Twoj , ja uważam ,że warto pomyśleć o pszyszłośći a nie dniu dzisiejszym a oni tego Ci nie zapewnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.pcz.pl 19.12.06, 08:00 omijać ten zasrtanyu Dospel z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba721 Re: Dospel - jakie zarobki IP: 217.153.246.* 19.12.06, 19:16 najważniejsze że Pan prezes i jego cała rodzinka jest ustawiona do końca życia, a robole niech zapie....ją za marne grosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracuś Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 20:49 1700-2000 na rękę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skawa Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 21:00 1700 - 2000 zł zarobisz jak będziesz lizał dupe i to nie zawsze tylko jak cię polubią.lepiej szukać coś innego nie warto tam iść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.pcz.pl 19.12.06, 08:01 co sie dzieje z funduszem socjalnym w Dospelu ,odpis musi być , a ludzie nie dostaja ani funia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dospel - jakie zarobki IP: 217.153.246.* 19.12.06, 19:18 najlepsza była imnpreza w filharmoni ,szkoda tylko że wydałem kase na bilet MZK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.21.pl 19.12.06, 19:41 Trza było nie jechać od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
mily2000 Re: Dospel - jakie zarobki 24.12.06, 14:45 ta impreza to była wielka pomyłka tak jak cała ta firma a ja juz długo tam pracuje i jakos nieznam osoby zeby tyle zarabiała na miesiac chyba ze mówimy o kwartale pozdrowienia dla pracusia moze powiesz kim jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.21.pl 24.12.06, 15:03 Pracujesz na produkcji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLSKI Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 17:21 TAK PRACUJE I TO 3 LATA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.06, 17:50 ja pracowalam w dospelu 2 lata temu to sa dopiero zlodzieje za wczesniejsze skonczenie pracy gdy sie chcialo posprzatac robili kary finansowe pozatym kamery sa wszedzie nie mowiac o paleniu wyplata placona w ratach rejestracja 3/4 etatu a pracuje sie pelny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.21.pl 24.12.06, 19:57 Kamery ok, jeśli im coś pomogą niech sobie mają, ale raz nie płacą za nadgodziny, dwa pieniądze są pod stołem, trzy nie szanują ludzi. Ktoś mi mówił, że nawet pensje poucinali ludziom na produkcji. Niech się ktoś wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna z gazowni Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 01:27 oczywiscie ze poucinali w tamtym roku o 10% tłumaczac ze firma sie rozwija i sa potrzene pieniadze oczywiscie kosztem pracownika ale jak narazie to ich nie podniesli a miało to byc na kilka miesiecy maxymalnie 3 miesiace. ale od roku jest nowy kierownik montazu {lesna} a nawet nie kierownik tylko zastepca Mariusz który tak trzesie portkami ze przesada słyszac słowo dyrektor lub prezes to az drzy.i kto ma isc za ludzmi jak nie kierownik ??? powinni wszyscy starzy pracownicy odejsc i tata{prezes} by wtedy trzas portkami pozdrawiam jak masz jakies jeszcze pytania to z checia odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.icm.edu.pl 25.12.06, 09:01 Logika prezesów jest porażająca. Wzrost wydajności ma nastąpić przy jednoczesnym obniżaniu pensji. Bardziej zawiłej logiki nie mogli wymyślić. Przy takim działaniu to najwyżej sp... im najlepsi pracownicy. Zamiast motywacji serwują demotywację. Zauważyłem, że naczelną zasadą ich działania jest zysk (to oczywiste nikt nie będzie dokładał do interesu), ale co smutne jest to jedyne kryterium. Innych nie ma, stulić pyski i do roboty, a jak nie to sp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna z gazowni Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 15:04 dokładnie tak jest i niewiem kto mu bedzie pracował jak bedzie zarabiał niedługo 800 zł przy zapiepszaniu na montarzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 15:42 Krustyno ,przy poziomie ortografii ktory prezentujesz ,nie dalbym Ci 500 zl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REDziu Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 05:19 Co do zarobkow to zalezy na jaki dzial trafisz. Ja na poczatku dostalem 1000zl na reke, teraz sprawy sie polepszyly i zarabiam od 1500zl w gore, (rekordowa wyplata to 2400zl). Popieram ze warunki pracy sa niczym w zakladzie psychiatrycznym, ale lepsze to niz pracowac na budowie :/ Trzeba tez pamietac ze na gwiazdke pracownicy dospelu dostali do dyspozycji firmowa koparke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkhfh Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.asianet.co.th 29.12.06, 09:23 Na produkcji tyle zarabiasz ? I czy zwykłe stanowisko, czy trochę wyżej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xaver Re: Dospel - jakie zarobki IP: 213.199.204.* 30.12.06, 01:03 Panowie prezesi (nie tylko tej firmy) uważają ze na Twoje miejsce jest 10 innych kończą się czasy kiedy pracownik był poniżany Ludzie przestali się bać a to dopiero początek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolski Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 21:33 1700 - 2000 zł zarobisz jak będziesz lizał dupe i to nie zawsze tylko jak cię polubią.lepiej szukać coś innego nie warto tam iść. tak jak ja mariusz - kierownik montarzu wchodze bez masła w du... i opie..m pracowników pozdro dla skawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkd Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.21.pl 30.12.06, 23:20 Chyba to opie... pracowników to norma (bąbelki uderzają do głowy na stanowisku). Ewa B. też to robiła z namiętnością i pasją. Nie wiem jak Krzysia, d. kierownik montażu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Handlowiec Re: Dospel - jakie zarobki IP: *.euron.pl 02.01.07, 08:36 Najlepiej być handlowcem, jak jesteś miły dla Kamili to ona zrobi tak, że zarobisz dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
dospelowiec Re: Dospel - jakie zarobki 11.02.07, 18:13 zapraszam na forum dospel www.forum-dospel.yoyo.pl Odpowiedz Link Zgłoś