IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 13:12
Chodzę z kompletnym debilem <lol2> Jak go utęperować?? Co można zrobić żeby nie mia tylu gupich pomysów?? :D
Obserwuj wątek
    • Gość: :) użyj "tęperówki" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 13:15
      • Gość: @ może IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 13:31
        lobotomia ?
      • Gość: hiczkok Re: użyj "tęperówki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 13:31
        albo t"ę"pomatu
        • Gość: nieDEBIL Re: użyj "tęperówki" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 15:47
          debil zawsze zostanie debilem i sie go nie "utemperuje" więc lepiej go zostaw i
          weź sie np za mnie hehehe:>
    • Gość: świętyspokój Re: Debil !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 13:43
      Ja też chodziłam z debilem.Nie dało się go "utemperować", zawsze wyskoczył z
      jakimś głupim pomysłem.Miałam dośc i go pogoniłam i mam święty spokoj.Spróbój z
      nim pogadac o tym co Cie denerwuje.Ja tak robiłam, ale nic nie pomogło.Może
      Tobie sie uda :D
    • dudi_82 Re: Debil !!! 28.12.06, 13:48
      "Gupim" pomysłem to jest chęć pozbycia się takiego super chłopa :D
    • Gość: hmm Re: Debil !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:01
      Debilem to jestes Ty ,sadzac po wypowiedzi , nie wiem jak glupi musi byc ten
      gowniarz. Szkoda slow
      • Gość: :) Olka napisła, że on ma "gupie" pomysły :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:03
    • Gość: DrMiodek Re: Debil !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:08
      gupich, utęperować, spróbój, do szkoły matoły.
      • Gość: zadumany Re: Debil !!! IP: 195.116.125.* 28.12.06, 14:33
        Od razu widać, że jesteś kolejnym "dzieckiem neostrady", które pisze na tym
        forum. Jeśli wiesz co to takiego NETYKIETA, to powinieneś również wiedzieć, że
        NIE NA MIEJSCU jest zwracanie komuś uwagi na Jego błędy w pisowni. Wiem, mnie
        również proste błędy rażą, ale nie pouczam innych jak mają pisać. Wyluzuj
        trochę i jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzienia to radzę włączyć pin-
        balla, zamiast wylewać tutaj swoje frustracje. To jest FORUM, na którym każdy
        ma prawo się wypowiedzieć - i ten gorzej i ten lepiej wykształcony. W jednym
        mogę się zgodzić - czasem tematy "powalają" swoją dziecinnością.:)))))
        • Gość: expertum credere p Re: Debil !!! IP: 83.70.206.* 28.12.06, 17:23
          A co? to każdy półgłówek jak tylko kiborda dostanie włapy ma nas masakrować
          swoim genialnym podejściem do ortografii gramatyki i prawa?

To co? Mickiewicz, Rej Kochanowski, Słowacki, Miłosz i Brzechwa mają się w
          grobie przewracać bo ktoś jest nieukiem?

Jedno Ci powiem. Miałem kiedyś klienta durnia co mu przeglądarkę zasyfiło.
          Mówie mu kliknij Pan start, potem uruchom, potem cmd, a potem ok albo enter
          A on mendzi i mendzi że mu emul nie działa. No dobra, gamoń zrobił jak mu
          kazałem i dyktuje mu komendę: "no pisz Pan, ping www.wp.pl" a on cosik tam
          klepie i znowu mendzi ze komputer, że nie działa, i że w ogóle do dxpy.
          Naciskam strzałkę w górę i wyskakuje "png wwwwp.pl" No to mu mówię, że jak to
          ma działać jak ma analfabetę za klawiaturę. Wyskakuje mamusia z kuchni i mówi
          że bysior pod wąsem ma kwity na dysleksję. Jednak z kibordem nie wygrali.
          Wpisali co trzeba, pingi poszły, a potem tylko starannie w okienko przeglądarki
          wystarczyło i czary mary fiku miku jest internet w tym kurniku.

--------------
          "Z glistą to na ryby!"
      • Gość: polonistaniematoł Re: Do dr Miodka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 16:08
        Sam jesteś matołem, bo akurat SPRÓBÓJ jet napisane poprawnie.Najpierw się doucz
        sam a potem wymądrzaj.MATOLE
        • diabel_piszczalka Re: Do dr Miodka 28.12.06, 16:15
          Poprawnie powinno się pisać "spróbuj". Mówię oczywiście o języku polskim.
          • Gość: polonistanie matoł Re: Do dr Miodka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 16:21
            Proponuje zajrzec do słownika ortograficznego o ile takowy posiadasz ;)
            • diabel_piszczalka Re: Do dr Miodka 28.12.06, 16:24
              so.pwn.pl/lista.php?co=spr%F3buj
            • Gość: marcin_r Re: Do dr Miodka IP: *.21.pl 28.12.06, 16:29
              matoł a ty spróbuj sobie zainstalować najnowszą wersję przeglądarki Firefox (ma
              opcję sprawdzania w czasie rzeczywistym, gdy piszesz) z www.firefox.pl/
              • Gość: ja do "Polonisty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 16:40
                I ty śmiesz się nazywać polonistą? Sam sobie kup słownik (albo najlepiej dwa),
                uwierz mi, warto inwestować w wiedzę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka