Gość: nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 12:46 witam jestem nowy w miescie i niestety niemam jeszcze internetu w domu a potrzebuje miec staly dostep i ktora mi polecicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luk Re: cafejki internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 14:40 ja polecam extreme kolo empiku wprawdzie wiekszosc czasu tam spedzonego poszlo na gre w CSa to jednak zauwazylem ze internet tez maja :D Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: cafejki internetowe 02.01.07, 22:17 Uhm, Extreme jest całkiem dobre. Chyba najlepsza jaką widziałem w Częstochowie. Pamiętam że mieli kiedyś karnety w dobrych cenach w stosunku do standardowego cennika za godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastofirm Re: cafejki internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 16:37 www.miastofirm.pl/173.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: cafejki internetowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:15 Metro to ta w Pasażu? Nie pamiętam nazwy. W każdym razie tą w Pasażu odradzam; jest drogo i śmierdzi dymem (można palić! blee!). Ta koło Empkiku jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka Re: cafejki internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 21:41 no rzeczywiscie masz racje w pasazu jest metro tam smierdzi bardzo duzo pala i zakopcone ze szok i tez tej cafejki n ie polecam bo jest tam mlodziez bardzo glosna i niemozna w spokoju posiedziec bylam tam dwa razy i wiecej nie pojde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka Re: cafejki internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 21:41 no rzeczywiscie masz racje w pasazu jest metro tam smierdzi bardzo duzo pala i zakopcone ze szok i tez tej cafejki n ie polecam bo jest tam mlodziez bardzo glosna i niemozna w spokoju posiedziec bylam tam dwa razy i wiecej nie pojde Odpowiedz Link Zgłoś