Dodaj do ulubionych

Odzysk danych po sformatowanu kompa!!

IP: *.pcz.pl 02.01.07, 23:16
Witam!
Orientuje sie ktos z Was kto i za ile moze odzyskac dane po sformatowaniu
kompa, sa mi one bardzo potrzebne, a nie wiem jak mozna to zrobic, a wiem ze
to jest mozliwe???? Prosze o pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Re: Odzysk danych po sformatowanu kompa!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:37
      Będzie Cię to słono kosztowało. Są firmy które zajmują się takimi mykami ale
      nie wiem czy będziesz mieć tyle kasy. To jest naprawdę bardzo droga sprawa.
      • Gość: Ala Re: Odzysk danych po sformatowanu kompa!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:40
        Dokładnie. W tysiącach złotych.
    • Gość: adasiek Re: Odzysk danych po sformatowanu kompa!! IP: 212.87.240.* 02.01.07, 23:54
      czesc.
      mozliwe ze da sie to odzyskac samemu ale to zalezy w jaki sposob dysk zostal
      sformatowany i czy zostaly juz na niego nagrane jakies nowe dane. jak chcesz
      pogadac konkretniej to pisz na numer gg 7076179.
      pozdro.
      • Gość: s Re: Odzysk danych po sformatowanu kompa!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 00:09
        niewiem czy to Ci pomoze i czy to ma jakis zwiazek ze sprawa ale kiedys sformatowalem karte od aparatu i udalo mi sie odzyskac czesc fotek u fotografa chyba klamki w drugiej aleji niestety byla to kosztowna sprawa
        • harry1983 Re: Odzysk danych po sformatowanu kompa!! 03.01.07, 02:06
          Ontrack easy recovery - tylko w maire nowa wersja, kiedyś taką sprzed chyba 5 lat sporo mi się udało odzyskać.
          • Gość: kompik Re: Odzysk danych po sformatowanu kompa!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 09:45
            pc file recovery- darmowy i bardzo skuteczny program do znalezienia w sieci,
            skanuje sformatowany dysk z kompa na którym instalujesz program i uruchamiasz
            skan, wiekszość plików odzyskuje bez problemu
    • Gość: Zenon Re: Odzysk danych po sformatowanu kompa!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:05
      Polecam firmę pod adresem www.alert.pl .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka