Gość: marzyciel07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:19 a może zamiast ogrodu botanicznego, ZOO na Lisińcu? Jesteśmy chyba jedynym tak dużym miastem w Polsce, w którym nie ma ZOO... Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: III Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:38 a kosmodromu nie chcecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirx Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 13:35 jasne z seksownymi zielonymi ufonautkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 00:10 czemu nie może by wreszcie coś się zacżęło dziać wokół akwenów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZĘSTOCHOWIAK Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 01:07 za : nowe fajne miejsce w miescie, kasa z turystów(niedaleko od świętej wieży), atrakcja dla dzieciaków przeciw: koszty miasta nie stać na takie szaleństwa, Odpowiedz Link Zgłoś
wesolylisek Re: a może ZOO? 03.01.07, 13:39 a ja jestem za - to bardzo fajny pomysł - i na pewno wiele osób by chodziło do zoo z dziećmi - także turyści i pielgrzymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fghf Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:23 mieszkam obok bałtyku i wiem że wystarczy tam tylko więcej chodników, światła i od czasu do czasu jakaś imprez kulturalna dobrze rozreklamowana żeby troszkę przyciągnąć do tego miejsca ludzi... Po prostu zadbać o to miejsce i wypromować i będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teżlisiniec Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 01:04 a co tam teraz można promować???? ten gnój i śmieci wokół akwenów??? wszystko jedno ogród botaniczny czy ZOO (chociaż lepsze bo wiecej w tym życia) byle nie te3n syf co teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darwin Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 14:58 mam kilka znajomych małpiszonów chetnie wypożyczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darwin2 Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:36 a ja polecam świń kilka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 18:50 lepsze zoo niż aquapark Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: a może ZOO? IP: 80.54.171.* 03.01.07, 18:55 A czy zastanowiliście się nad tym, kto by finansował? Kto by ich żywił? znając życie-to lepiej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylka Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 22:28 widze kilka watkow "co zrobić" dla Cz-wy... i aquapark jest potrzebny i ZOO i nowe drogi i jakikolwiek ruch w tym zapyziałym mieście a nowe miejsca pracy sie same znajdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giwer Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 14:14 z takimi propozycjami to do wrony przed następnymi wyborami, po wyborach to władza nawet palcem nie kiwnie, a co do ZOO to popieram pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxik Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 15:21 a moze najpierw pobudować drogi by mieli którędy dojechać do tego ZOO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracja76 Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 22:51 niezły pomysł dzieciaki by sie ucieszyły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: a może ZOO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:10 Nie ma pieniędzy dla schroniska a wy chcecie ZOO. Zwierzęta to nie pluszowe zabawki i jeść muszą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzyciel07 Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:27 kiniu nie porównuj schroniska dla zwierząt z ZOO to tak jakbys porównała dom opieki społecznej z teatrem czy operą, potrzebne jedno i drugie ale nie maja z sobą nic wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustaw Re: a może ZOO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 19:00 Myślę, że większość mieszkańsów naszego miasta jest za. Tyle tylko, że Częstochowy nie stać na taki wydatek. ZOO w Częstochowie nie zarobiłoby nawet na swoje utrzymanie. Na taki luksus mogą pozwoloć sobie tylko największe miasta. Bardziej realny byłby jakiś nieduży zwierzyniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.w2 Re: a może ZOO? IP: 212.87.241.* 10.01.07, 19:15 Nie wiem czy kolejne ZOO to dobry pomysł.Są ogrody zoologiczne blisko naszego miasta-Chorzów,Łódź,Kraków,Opole.Wolałbym ogród botaniczny-w pobliżu jest tylko w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan Re: a może ZOO? 10.01.07, 19:39 w erze internetu zoo? w erze coraz szerszego zasięgu tanich lini lotniczych zoo? (niedawno na jakimś portalu pisano ze bilet do Chin "staniał" do 2 tys zł.) zoo było wynalazkiem minionych epok gdzie odległosci wydawały się większe a podróze trwały tygodniami postawcie lepiej na ten Aquapark Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 19:43 Widać jakie problemy mają ludzie w Częstochowie...?????!!!!****((((---)))@@#### Odpowiedz Link Zgłoś
edgard4 Re: a może ZOO? 10.01.07, 20:08 >Jesteśmy chyba jedynym > tak dużym miastem w Polsce, w którym nie ma ZOO... Co o tym sądzicie? cos słabo u CIebie z geografią...bo sa wieksze, ktore nie maja np Kraków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.w2 Re: a może ZOO? IP: 212.87.241.* 10.01.07, 20:11 Zły przykład.Kraków ma ZOO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo86 Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:03 no właśnie i Częstochowa też powinna mieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.woo Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 22:02 pomysł wart zainteresowania ale obawiam sie że nie za tej władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: a może ZOO? IP: *.icis.pcz.pl 20.01.07, 22:30 Koncepcja zoo staje sie przezytkiem - przynajmniej w takiej postaci jak dotychczas - praktycznie wszystkie zoo polozone w Polsce w miastach nie spelniaja wymogow - mam na mysli warunki zycia zwierzat. To prawdziwe wiezienia dla naszych braci mlodszych. Odpowiedz Link Zgłoś
fizda Re: a może ZOO? 20.01.07, 22:40 A po cholerę Wam ZOO, macie juz taką MENAŻERIE, że zwierzyniec juz nie jest potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lok Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 11:50 Ci wszyscy co popierają powstanie ZOO ,czy są skłonni płacić dodatkowy podatek aby to ZOO utrzymać.Bo za darmo to można iśc do parku na spacer bo takie już są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:43 nie ma parków a te co są to brud i gó...... Uważam że ZOO to byłby fajny pomysł i wbrew pozorom to nie jest tak kosztowne a na stworzenie i wyposażenie można uzyskać kasę z UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierz Re: a może ZOO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 08:54 ZOO to już jest na ul. Śląskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczynka Re: a może ZOO? IP: *.prenet.pl 31.01.07, 13:07 A ja to chce wszystko aquapark, zoo i ogrod botaniczny jak szalec to szalec;p ale byloby fajnie w koncu byloby gdzie chodzic :) jeszcze marzy mi sie wielka disco ale taka z klimatem nie jakas wsiowa i zeby wystepowali tam naprawde fajni ludzie :) w tedy to byloby juz naprawde super;p No cóż pomarzyc mozna Odpowiedz Link Zgłoś