Dodaj do ulubionych

potrzebuję stronę WWW ! ! w jakiej firmie??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 15:13
Szanowni Państwo,

Potrzebuję wypromować swoją firmę i jest mi do tego niezbędna strona
internetowa. Musi być bardzo estetyczna i przyciągająca uwagę.
Mogę na tą inwestycję przeznaczyć 7000 złotych netto, czy mi to wystarczy?

JAKIE POLECICIE FIRMY? Pragę współpracować z najlepszymi.

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: bb Re: potrzebuję stronę WWW ! ! w jakiej firmie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 15:40
      Na porzadna strone w profesjonalnym studiu powinno starczyc 2000-3000 zl.
      Oczywiscie jeszcze zalezy jak ma wygladac ;)
    • Gość: fajna Re: potrzebuję stronę WWW ! ! w jakiej firmie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 15:44
      Ja swoją firmową stronę robiłem w GK STUDIO na JADWIGI, w tym samym budynku co
      drukarnai Gamerond, czy coś takiego.
    • Gość: gosc Re: potrzebuję stronę WWW ! ! w jakiej firmie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 15:44
      prosze napisac na adres biuro@firmymiasta.pl
      • Gość: bnj Re: potrzebuję stronę WWW ! ! w jakiej firmie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 16:11
        A jesli chodzi o strony to polecam www.redhand.pl/ . Swietne www, a ze sa
        z Czestochowy to sie sam przed chwila dowiedzialem ;)
        • Gość: gość Re: potrzebuję stronę WWW ! ! w jakiej firmie?? IP: 80.48.49.* 07.01.07, 16:27
          wyłącz sobie wtyczki w przeglądarce to zobaczysz jak ich strony "wyglądają"
          flash jest dobry do prezentacji a nie całych stron w postaci wodotrysku .
          • Gość: Bambosz Re: potrzebuję stronę WWW ! ! w jakiej firmie?? IP: *.130.inds.pl 07.01.07, 18:52
            Pamietaj, ze to jak wygladaja strony i czy sa cale we flashu czy nie - zalezy w duzej mierze od klienta. Jesli ktos przyjdzie i powie - chce flashowy wodotrysk, to co, odmowisz?
    • Gość: crazy Re: potrzebuję stronę WWW ! ! w jakiej firmie?? IP: *.trustnet.pl 07.01.07, 16:19
      kwota jest dość spora, można za to dużo zrobić. Łącznie w ładnym
      wypozycjonowaniem już gotowej strony. Generalnie jest 2-3 firmy w Częstochowie
      robiące porządnie strony.
      Ja polecam firmę TRUSTNET na Dunikowskiego (www.trustnet.pl).

Niemniej zawsze najlepiej wziąć np. Panoramę Firm i przespacerować się do każdej
      z firm z branży projektowanie stron (ew. zaprosić ich człowieka do siebie) i
      porozmawiać. A potem wybrać.

Wojtek
    • Gość: raf Re: potrzebuję stronę WWW ! ! w jakiej firmie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 16:28
      polecam firmę web-net, robią naprawdę fajne stronki, obecnie tworzą portal dla mnie. Ceny w mirę rozsądne, zresztą można się z nimi dogadać ;) www.web-net.pl
      • Gość: ZiomBoy Re: potrzebuję stronę WWW ! ! w jakiej firmie?? IP: *.org 07.01.07, 18:44
        Ja tam polecam RedHand, wystarczy zobaczyc dla kogo robia stronki.
        www.redhand.pl i wszystko jasne :]
    • Gość: rs Re: potrzebuję stronę WWW ! ! w jakiej firmie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 23:46
      Witam ponownie,

czy ma ktoś z Państwa jeszcze jakieś propozycje? do tej pory zebrałem nazwy 4
      firm. Nie jest to mało nie jest to dużo. Mimo wszystko ponawiam swoją prośbę,
      może ma ktoś z Państwa jeszcze jakieś propozycje?

Z góry dziękuję za kolejne rzeczowe wpisy.

Pozdrawiam
      • Gość: Gość Re: potrzebuję stronę WWW ! ! w jakiej firmie?? IP: *.man.czest.pl 07.01.07, 23:59
        www.strony.com.pl
      • Gość: gosc Re: potrzebuję stronę WWW ! ! w jakiej firmie?? IP: *.techmedia.com.pl 09.01.07, 09:21
        Ja polecam amedia. pełny profesjonalizm. mają świetne pomysły. właśnie zrobili
        dla mnie stronke i jestem bardzo zadowolony. tworzą dla różnych klientów (wcale
        nie małych, chociaż uważam ze nie rodzaj klienta decyduje o jakości firmy a
        pomysły które sprzedają nawet nie duzym klientom)
        polecam: www.amedia.com.pl
    • Gość: ktoś_z_kądś polecam TrustNET IP: 80.50.214.* 08.01.07, 00:06
      Bardzo dobra firma, pełen profesjonalizm.
      • Gość: gosc Re: polecam TrustNET IP: *.cn.com.pl 08.01.07, 09:39
        Babicz daj spokuj niech się wypowiedzą ludzie
        a nie właściciele firm.
        • Gość: Wojciech Babicz Re: polecam TrustNET IP: *.zim.pcz.czest.pl 08.01.07, 09:42
          nie wiem kto pisal tego posta, niemniej moge zapewnic ze nie pisalem ani jednej
          reklamy mojej firmy.

niemniej skoro juz ktos do mnie po nazwisku: to oczywiscie polecam swoja firme,
          tj. www.trustnet.pl

Wojciech Babicz
          TRUSTNET
    • Gość: Marcin Re: potrzebuję stronę WWW ! ! w jakiej firmie?? IP: *.man.czest.pl 09.01.07, 06:55
      Jeśli chodzi o czołówkę to spokojnie można tu dorzucić Kaczka Studio - robią
      dla dużych firm - www.strony.com.pl - firma w której kiedyś pracowałem zleciła
      stworzenie serwisu - ja byłem osobą do kontaktu - przede wszystkim są
      elastyczni i mają pojęcie o tym co robią - nie traktują pracy jak chałtury
      tylko podpowiadają różne rozwiązania - zdecydowanie polecam. Z resztą wystarczy
      pooglądać ich realizacje na stronie internetowej - spokojnie mogę powiedzieć że
      to lider wśród firm projektujących strony - na pewno na rynku częstochowskim.
    • Gość: Robert Majer Re: potrzebuję stronę WWW ! ! w jakiej firmie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 09:22
      Niestety post jest dość mocno ogólnikowy stwierdzenie strona za 3000 czy 7000
      nie oznacza nic a także nie jest wyborem jakiejkolwiek firmy ;-)

proszę napisać co to miała by być za strona i jakie miała by spełniać warunki,
      co miało by się na niej znajdować, różne firmy tworzą różne strony jedne robią
      tylko fla a nie dla wszystkich akurat ta technologia jest najlepsza inne nie
      piszą skomplikowanych cmsów tylko statyczne witryny a może to jest potrzebne.

konkrety potrzeba aby kogoś polecić ;-) zapraszam do kontaktu 032 7500 704 z
      chęcią pomogę i doradzę ;-)
      • Gość: Dr Re: potrzebuję stronę WWW ! ! w jakiej firmie?? IP: *.man.czest.pl 09.01.07, 12:50
        INTERNET PLUS s.c.
        Rafał i Renata Pośpiech
        ALEJA ARMII KRAJOWEJ 1/3 lok. 2 (parter) 42-202 Częstochowa
        biuro@iplus.com.pl

Telefon: 0-34 366-88-22
        Telefon: 0-34 361-09-34
        Fax: 0-34 367-12-55
        Dział Marketingu:
        mgr Renata Pośpiech -
        komórka 0-605-88-36-99
    • syla_j Re: potrzebuję stronę WWW ! ! w jakiej firmie?? 10.01.07, 21:31
      www.flamingstudio.com/
      polecam ich portfolio mówi samo za siebie.
      Spełniają wszystkie Twoje wymagania.
    • Gość: mariusz Re: potrzebuję stronę WWW ! ! w jakiej firmie?? IP: 80.51.229.* 11.01.07, 10:32
      www.xliv.com.pl
      • Gość: . potrzebuję stronę WWW ! ! w jakiej firmie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 21:09
        www.webstudio13.net
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka