Dodaj do ulubionych

zarobki w TRW -prawda-Fałsz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 20:38
Jestem ciekawy co sadzicie o zarobkach w tej ukochanej firmie ja mało nie
zszedlem na zawał gdy zobaczylem swoja wypłate
Obserwuj wątek
    • Gość: C Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 20:42
      taka dobra czy taka zła?
    • Gość: ... Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 20:43
      A ile zarobiłeś?
      • Gość: smogul Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:05
        mało smiesznie mało kurna co miesiąc mniej jak tak dalej ppójdzie to chyba za
        darmo tam bede robił
        • Gość: joxkit Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:09
          No ostatnio sie nie popisują z tymi pensjami, ale dzisiaj poraz pierwszy od paru miesięcy dostałem normalne pieniądze:), chyba się przejde do kadr nich mi wytłumaczą jak oni obliczają tą pensję bo mi na wszystkie sposoby nigdy nie wychodzi tyle co na pasku :)
          • Gość: mm Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: *.gre.pl 12.01.07, 15:37
            Napiszcie proszę jakie są zarobki i na jakim stanowisku, bo chcę tam złaożyć
            podanie o pracę na produkcję, a mój mąż do pracy biurowej. Dzięki.
            • Gość: Spec Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 16:22
              ....wiesz, pewnie dostales zarobki takie na jakie zasluzyles w grudniu-okolo 17
              dni pracy, wiec cudow sie nie spodziewaj
              • Gość: pracownik Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 19:54
                zarobki sa niesprawiedliwe i smieszne!ci co tam nie pracuja to mysla ze Bóg wie
                ile zarabiamy a to jest tylko renoma która TRW wyrobiło sobie kiedys.nie chodzi
                o wyplate grudniowa ale o wszystkie odkad jestesmy w 4 brygadówce.
                • Gość: vvvv Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 21:14
                  To nie wykrecajcie sie od odpowiedzi tylko napiszcie ile zarabiaci
              • Gość: Do spec Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 10:33
                Dość mądre podejście.Niech każdy zobaczy ile dni przepracował.
        • Gość: do smogul Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 10:31
          Jak opylasz się,to jak chcesz zarobić.
    • ptapti1 Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz 12.01.07, 21:30
      mi sie wydaje że założycielowi wątku chodzi o kwote. Dla jednych 1000 jest
      śmiesznie mało dla drugich ten 1000 jest kupą kasiory. Tak więc drodzy
      pracownicy pochwalcie sie ile wam dają w TRW.
      Mnie też ten temat interesuje. Mam 32 znajomych tam pracujących i 3 różne
      opinie kwotowo to od 800 PLN do 5200 PLN. Ta druga kwotaa to ponoć wysoko
      postawiony kierownik, pierwszy robolek i jeszcze zostal mi elektryk
      (elektronik) ponoć 28 PLN na godzine.
      • ptapti1 Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz 12.01.07, 21:31
        To wszystko
        co napisałam to zasłyszane. Nigdy nie widziałam ani paskow ani list płacy tych
        jegomości. Napisałam to co słyszalam teraz bardzo prosze pracownicy napiszcie
        jak wy to widzicie
        • Gość: trw Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 22:04
          Wytłumaczcie mi co to znaczy. Jest na pasku z wypłaty napisane: INNE POTRĄCENIA.
          Jakie ku..wa INNE? Wszystkie składki i podatki są wyszczególnione (składka:
          emerytalna, rentowa, chorobowa, PZU itp.). Te INNE POTRĄCENIA są naprawdę
          poważne około 300 zł u mnie. Za co to potrącenie? Czy nie powinni tego
          rozpisać? Przecież w takiej postaci wygląda to na jakiś kant! Człowiek tyra
          ponad 8 lat podstawa trochę ponad 1700 zł, 4-ro brygadówa czyli świątek, piątek
          i niedziela ciężka harówa i jeszcze „dobrowolne” 12-to godz. zmiany
          i „ochotnicze” zgłaszanie się do pracy w wolne wynikające z grafiku
          (szczególnie łatwo zastraszyć kobietki). Znam osoby którym zdarzyło się
          pracować przez 9 dni pod rząd. A czasami jak biorę wypłatę co widzę NAWET NIE
          MAM TYLE CO PODSTAWY. To cała prawda o TRW.
          I jeszcze raz pytam: JAKIE KU..WA „INNE POTRĄCENIA”.
          • Gość: uszczypliwy Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: 213.76.167.* 12.01.07, 22:13
            Pracujesz ponad 8 lat, co roku dostajesz na święta nagrodę w postaci bonów
            (dawniej), a teraz przelew na kartę Bonus + i nie wiesz, że ta kwota jest
            opodatkowana i ujęta na pasku jako "Inne potrącenia"?

Jakiś zamroczony trochę jesteś.
            • Gość: trw Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 22:20

Gość portalu: uszczypliwy napisał(a):
              > Pracujesz ponad 8 lat, co roku dostajesz na święta nagrodę w postaci bonów
              > (dawniej), a teraz przelew na kartę Bonus + i nie wiesz, że ta kwota jest
              > opodatkowana i ujęta na pasku jako "Inne potrącenia"?
              >
              > Jakiś zamroczony trochę jesteś.

Więc ta kwota to podatek? Ciekawe!!! 300 zł podatku płaciłbym od sumy ponad
              1500zł, a takiego bonusa to ja nie dostałem.

• Gość: trw Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 22:24
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=54585837&v=2&s=0
              • Gość: uszczypliwy Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: 213.76.167.* 12.01.07, 22:52
                Od tej kwoty jest potrącony podatek!

Idź do kadr i poproś, żeby Ci przeanalizowali pasek i wytłumaczyli o co chodzi,
                a nie wypisuj bzdur.

Pozdrawiam
            • Gość: do gościa trw Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 10:36
              Przecież na forum takich spraw się nie wyjaśnia.Chyba jesteś analfabetą.
      • Gość: angrusz Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 08:36
        To kto w Polsce zarabia te " krocie " bo średnia w kraju brutto to ok 2500 zł ?
    • Gość: gosc Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: *.8.inds.pl 12.01.07, 22:18
      a sa w trw trzynastki pytam z ciekawosci?
      • Gość: uszczypliwy Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: 213.76.167.* 12.01.07, 22:53
        • Gość: nie ma nic .. Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 07:00
          w kadrach wyjasnia wszystko idz i spytaj.kiedys mialam w innych potraceniach
          8.90 okazalo sie ze to bombonierka na dzien kobiet.
          • Gość: wiodący Re: zarobki w TRW -prawda IP: *.trzechwieszczy131.trustnet.pl 13.01.07, 11:04
            co wy pieprzycie że tak mało sie zarabia;ponad 2000 sie zawsze wezmie(bez nadgodzin)po 5 latach pracy;oczywiscie w zaleznosci od stawki i ile sie sobót obskoczy,ale zarobki na produkcji są zblizone wsrod pracownikow z tym samym stazem;ale nie rozmawiajmy o pracy bo sobota jest i bawic sie trzeba dzisiaj!!!

pozdro

;-))))))))))))))))))))))))
            • Gość: zła Re: zarobki w TRW -prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 16:08
              Gość portalu: wiodący napisał(a):

> co wy pieprzycie że tak mało sie zarabia;ponad 2000 sie zawsze wezmie(bez
              nadgo
              > dzin)po 5 latach pracy;oczywiscie w zaleznosci od stawki i ile sie sobót
              obskoc
              > zy,ale zarobki na produkcji są zblizone wsrod pracownikow z tym samym
              stazem;al
              > e nie rozmawiajmy o pracy bo sobota jest i bawic sie trzeba dzisiaj!!!
              >
              > pozdro
              >
              > ;-
              ))))))))))))))))))))))))

podejrzewam ze jest pan z legionów skoro pan soboty obskakuje.wiec niech pan
              w tej kwestii wogóle nie zabiera głosu.bo ja mam 4lata pracy i 1200zł netto(i
              to tez nie zawsze)
              • Gość: wiodący Re: zarobki w TRW -prawda IP: *.trzechwieszczy131.trustnet.pl 13.01.07, 16:13
                droga pani;jak pani wiadomo trw są w częstochowie 2 sztuki - a temat dotyczy trw a nie trw rolnicza;a że z legionów to prawda...
                • Gość: zła Re: zarobki w TRW -prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 18:35
                  Gość portalu: wiodący napisał(a):

> droga pani;jak pani wiadomo trw są w częstochowie 2 sztuki - a temat dotyczy
                  tr
                  > w a nie trw rolnicza;a że z legionów to prawda...

oki.ale jesli chodzi o zarobki to nawet nie porównujcie!!!!!!!!!!!tych dwóch
                  zakładów do siebie,bo nie ma sensu-ty tam zarabiasz 2000 a ja połowe tego
                  robiac swiatek,piatek i niedziela.temat tak bardzo niesprawiedliwych zarobków w
                  TRW był poruszany nie raz.pozdrawiam.
                  • Gość: wiodący Re: zarobki w TRW -prawda IP: *.trzechwieszczy131.trustnet.pl 13.01.07, 18:40
                    Gość portalu: zła napisał(a):

> Gość portalu: wiodący napisał(a):
                    >
                    > > droga pani;jak pani wiadomo trw są w częstochowie 2 sztuki - a temat doty
                    > czy
                    > tr
                    > > w a nie trw rolnicza;a że z legionów to prawda...
                    >
                    >
                    > oki.ale jesli chodzi o zarobki to nawet nie porównujcie!!!!!!!!!!!tych dwóch
                    > zakładów do siebie,bo nie ma sensu-ty tam zarabiasz 2000 a ja połowe tego
                    > robiac swiatek,piatek i niedziela.temat tak bardzo niesprawiedliwych zarobków w
                    >
                    > TRW był poruszany nie raz.pozdrawiam.

ja nie mówię że to jest sprawiedliwe;po mojemu powinniście za tą katorżniczą pracę świątek piątek zarabiać więcej, ale nie ja ustalam stawki
            • Gość: joxkit jak na spowiedzi:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 18:27
              pracownikiem produkcji jestem od 4 lat mam stawkę 1610zł a biorę tyle na ręke jeśli zachaczę jedną sobotę, jesli bierzesz 2000zł to albo jesteś w utrzymaniu ruchu albo stary kontrolujący pamiętający czasy początku trw w cze-wie, ewentualnie zachodzi jeszcze możliwość bycia w transporcie (piszę tylko o pracownikach hali produkcyjnej na legionów)
              • Gość: wiodący Re: jak na spowiedzi:) IP: *.trzechwieszczy131.trustnet.pl 13.01.07, 18:31
                produkcja drogi joxkicie, produkcja, starać się trzeba i ... dobrze podpierdzielać(żart)
                buhahahah
                • Gość: joxkit Re: jak na spowiedzi:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 18:32
                  jesteś na legionów? jak tak to chyba wcale nie żartowałeś z tym podpierdzialaniem:)

.....................
                  SB-cy do piachu
                  • Gość: wiodący Re: jak na spowiedzi:) IP: *.trzechwieszczy131.trustnet.pl 13.01.07, 18:37
                    Gość portalu: joxkit napisał(a):

> jesteś na legionów? jak tak to chyba wcale nie żartowałeś z tym podpierdzialani
                    > em:)
                    >
                    > .....................
                    > SB-cy do piachu

hahaha

taka tabelka jest na pasku : "premia motywacyjna" , nie masz takiej - 200-300 wpada miesięcznie ;-P

buhahaha;postaraj się żeby mieć taką
                    • Gość: joxkit Re: jak na spowiedzi:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 18:49
                      Postaraj się:) ale śmieszne buahahaha, w moim biznesie na mojej zmianie jestem wołem od czarnej roboty:D i do tego bardzo wiele razy zastępuję wiodącego i mechanika zarazem:), a jak chciałem spieprzyć do kontroli to pewna osoba się wstawiła za tym żebym jej nie spieprzył (wiadomo o jaką osobę chodzi.Do tego jakiś czas temu zakończyłem przeszkolenie w jednym z działów (nie napiszę w jakim bo mozna by mnie zidentyfikować), a ty że masz plecki to się nie chwal, i nich zgadnę jesteś w biznesie u Arka bo tylko tam jest takie dziadostwo:)
                      • Gość: joxkit Re: jak na spowiedzi:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 18:53
                        Ja jeszcze w życiu na nikogo nie nakablowałem, pomimo że mam cały zasób plotek i ploteczek, i jak widać za to cierpię bo nie mam plecków gotowych mnie poprzeć.
                        Idę do pracy, odpierniczam swoją robotę i mam gdzieś jakieś tam ciemne zagrywki.
                        Życie to nie tylko praca :)

............
                        SB-cy do piachu
                      • Gość: wiodący Re: jak na spowiedzi:) IP: *.trzechwieszczy131.trustnet.pl 13.01.07, 18:55
                        od Arka to wara;miało być bez identyfikacji kolego
                        • Gość: joxkit Re: jak na spowiedzi:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 18:58
                          prawda boli.... co nie ??:D
                          • Gość: wiodący Re: jak na spowiedzi:) IP: *.trzechwieszczy131.trustnet.pl 13.01.07, 19:01
                            Gość portalu: joxkit napisał(a):

> prawda boli.... co nie ??:D

mało sie zarabia, co nie????
                            buhahaha
                            • Gość: hmmm Re: jak na spowiedzi:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 19:03
                              Cwelu bedziesz ru..y w poniedzialek w robocie.
                            • Gość: joxkit Re: jak na spowiedzi:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 19:07
                              ale sumienie mam czyste że na nikogo nie doniosłem:), a pieniędzy mi na razie starcza, już napisałem że praca to nie jest całe życie a jak ci to trudno pojąść to rób pseudo karierę wiodącego w trw;) (wcale ci nie zazdroszczę, być codziennie ..ym, no chyba że jesteś wiodącym na jakiejś śmiesznej lini gdzie norma schodzi bez kiwnięcia palcem i gdzie zarządzasz 3-4 osóbkami a nie 23 osobami)

.......................
                              I nie susz żębów :D
    • Gość: Arek Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: *.pcz.pl 13.01.07, 22:23
      ciekawy ten wasz dialog chłopcy ;-)))
    • Gość: uszczypliwy Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: 213.76.167.* 13.01.07, 23:09
      www.forumtrw.lud.pl/
      • Gość: a Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz IP: *.pcz.pl 13.01.07, 23:15
        Ja tam pracowałem w TRW dorywczo, i jako student nie najgorzej zarbiałem i nie
        mam na co narzekac w poniedziałek tez ide :)
        www.3dwhite.pl/?click=892771ad7a5fb3694b1e3f64ee2f348c
    • ne.1 Re: zarobki w TRW -prawda-Fałsz 09.05.17, 21:10
      Trw szczególnie Częstochowa legionów to totalne dno , tam maja dobrze tylko ci co dobrze w dupe skręcają się a na dodatek liderzy traktują ludzi jak zera . kierownicy maja to gdzieś . nie zalerznie od lidera to same szuje pani lider Edyta ma ludzi za nic co do wypłaty zwolnilem się co się okazało zrobiłem za darmo nie polecam pracy to najgorszy zakład
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka