caiber 10.01.07, 22:52 Mam pytanie wiecie może w którym sklepie kupie karte pcmcia D-Link DWL-G650 bez czekania zanim sprowadza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lookas.prv.pl Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa 11.01.07, 01:08 Może w hurtowni Inter-es na Jesiennej. ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROLA Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa IP: *.profiline.pl 11.01.07, 07:07 a moze na Ogrodowej w Patroxie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa IP: *.94.inds.pl 11.01.07, 08:00 Patrox jest na Strażackiej, ale z całego serca odradzam ten sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa 11.01.07, 09:02 Popytaj w tych najwiekszych albo w hurtowniach Inter-es przy ul. Jesiennej Enterprise przy ul. Krotkiej Bino przy ul. Ogrodowej A co w Patroxie jest nie tak? Ja ostatnio zerwalem cene nizsza jak w hurtowni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa IP: *.inds.pl 11.01.07, 11:13 Patrox - serwis do kitu. Ja z reklamacją switcha czekałem 2 miesiące zanim ją uznali, a nowo kupiony z półki nosił już nieznaczne ślady użytkowania, no i oczywiście nie wszystkie porty przez to miał sprawne. Co do montażu komputerów - wkładają inne podzespoły niż zamawiane w konfiguracji (tańsze a nie markowe) nie informując o tym klienta i nie zwracając różnicy w cenie. Zwłaszcza zasilacze, pracują na nieznacznym przeciążeniu, przez co mocno się grzeją i bardzo szybko przepalają. Od około 2001 roku omijam ten sklep z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
skugge Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa 11.01.07, 11:32 Gość portalu: D napisał(a): > Patrox - serwis do kitu(...) Od około 2001 roku omijam ten sklep z da > leka. Chłopie!!! OD 2001 roku minelo 6 lat!!! W tym czesie dużo sie zmeinilo.Aleje sie zmieniają. Mamy nowego (acz tego samego)prezydenta, Akademia Jana Długosza nie jest juz Wyższa Szkołą Pedagogiczną, bilety autobusowe podrozały, Powstały nowe sklepy i puby, mamy multiplex w centrum miasta, odnowiony ratusz i pare innym budynkow w centrum miasta, jest inny papież, nowy (acz mały) prezydent Polski i wiele innych rzeczy! Są np.komurki z mp3<hahaha> Chłopie to rozwaliłeś mnie tym wytłumaczeniem!!! :| <suicide> <sic> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa IP: *.94.inds.pl 11.01.07, 11:59 "W tym czesie dużo sie zmeinilo" Nie w tym sklepie. Od tego czasu syczałem od bliskich mi osób skuszonych niską ceną, że też miały problemy w tym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cris Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 09:22 Można wiedzieć czemu odradzasz ten sklep?? Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa 11.01.07, 11:37 Gwarancja i tak przewaznie polega na wymianie na nowe - a to lezy w gescie producenta. Co ma do tego sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
caiber Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa 11.01.07, 13:50 Kupiłem w interesie jesiennej jedyne miejsce gdzie była dostępna ta karta cena to 160 zł Karta działa super polecam tą hurtownie Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa 11.01.07, 14:24 Dobra hurtownia. Do ceny tez sie dogadasz. Dawno nie widzialem pani Moniki :) Przemila kobitka :) Odpowiedz Link Zgłoś