Dodaj do ulubionych

Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa

10.01.07, 22:52
Mam pytanie wiecie może w którym sklepie kupie karte pcmcia D-Link DWL-G650
bez czekania zanim sprowadza
Obserwuj wątek
    • lookas.prv.pl Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa 11.01.07, 01:08
      Może w hurtowni Inter-es na Jesiennej.

• Gość: KAROLA Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa IP: *.profiline.pl 11.01.07, 07:07
        a moze na Ogrodowej w Patroxie?
        • Gość: D Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa IP: *.94.inds.pl 11.01.07, 08:00
          Patrox jest na Strażackiej, ale z całego serca odradzam ten sklep.
          • misiakilla Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa 11.01.07, 09:02
            Popytaj w tych najwiekszych albo w hurtowniach
            Inter-es przy ul. Jesiennej
            Enterprise przy ul. Krotkiej
            Bino przy ul. Ogrodowej

A co w Patroxie jest nie tak? Ja ostatnio zerwalem cene nizsza jak w hurtowni :)
            • Gość: D Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa IP: *.inds.pl 11.01.07, 11:13
              Patrox - serwis do kitu. Ja z reklamacją switcha czekałem 2 miesiące zanim ją
              uznali, a nowo kupiony z półki nosił już nieznaczne ślady użytkowania, no i
              oczywiście nie wszystkie porty przez to miał sprawne.
              Co do montażu komputerów - wkładają inne podzespoły niż zamawiane w konfiguracji
              (tańsze a nie markowe) nie informując o tym klienta i nie zwracając różnicy w
              cenie. Zwłaszcza zasilacze, pracują na nieznacznym przeciążeniu, przez co mocno
              się grzeją i bardzo szybko przepalają. Od około 2001 roku omijam ten sklep z daleka.
              • skugge Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa 11.01.07, 11:32
                Gość portalu: D napisał(a):
                > Patrox - serwis do kitu(...)
                Od około 2001 roku omijam ten sklep z da
                > leka.

Chłopie!!! OD 2001 roku minelo 6 lat!!! W tym czesie dużo sie zmeinilo.Aleje
                sie zmieniają. Mamy nowego (acz tego samego)prezydenta, Akademia Jana Długosza
                nie jest juz Wyższa Szkołą Pedagogiczną, bilety autobusowe podrozały, Powstały
                nowe sklepy i puby, mamy multiplex w centrum miasta, odnowiony ratusz i pare
                innym budynkow w centrum miasta, jest inny papież, nowy (acz mały) prezydent
                Polski i wiele innych rzeczy!
                Są np.komurki z mp3<hahaha>

Chłopie to rozwaliłeś mnie tym wytłumaczeniem!!! :| <suicide> <sic>
                • skugge komórki oczywiście przez ó b/t 11.01.07, 11:36
                  .
                • Gość: D Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa IP: *.94.inds.pl 11.01.07, 11:59
                  "W tym czesie dużo sie zmeinilo"

Nie w tym sklepie. Od tego czasu syczałem od bliskich mi osób skuszonych niską
                  ceną, że też miały problemy w tym sklepie.
          • Gość: cris Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 09:22
            Można wiedzieć czemu odradzasz ten sklep??
            • misiakilla Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa 11.01.07, 11:37
              Gwarancja i tak przewaznie polega na wymianie na nowe - a to lezy w gescie
              producenta. Co ma do tego sklep?
    • caiber Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa 11.01.07, 13:50
      Kupiłem w interesie jesiennej jedyne miejsce gdzie była dostępna ta karta cena
      to 160 zł Karta działa super polecam tą hurtownie
      • misiakilla Re: Pytanie o sklepy komputerowe częstochowa 11.01.07, 14:24
        Dobra hurtownia. Do ceny tez sie dogadasz. Dawno nie widzialem pani Moniki :)
        Przemila kobitka :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka