Gość: tomasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 12:00 witam mam pytanie ,jesli ktos posiada jakies sciagi w formie elekronicznej na egzaminy z 3 roku administracji na naszym AJD to niech da znac.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxl Re: Administracja III rok AJD-sciagi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 12:01 Zjeżdżaj oszuście !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Administracja III rok AJD-sciagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 12:03 jak cie ten temat nie interesuje to sie moze nie odzywaj !bo nikt cie o zdanie nie pyta mozgu,chlopak zamiescil watek i jak nie masz normalnej odpowiedzi na pytanie to milcz inteligencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Administracja III rok AJD-sciagi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 12:07 Widzę, że Ty też nie masz nic do powiedzenia. Naucz się pisać po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: Administracja III rok AJD-sciagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 12:22 babo z rynku idz wyklucac sie na bazar.ponawiam prosbe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Administracja III rok AJD-sciagi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 12:25 Mam nadzieję, że nikt Ci nie pomoże. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Administracja III rok AJD-sciagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 12:37 a ja mam nadzieje ze ktos sie znajdzie i tobie pomoze bo widac ze potrzebujesz pomocy i to w miare szybko Odpowiedz Link Zgłoś