Dodaj do ulubionych

Chodzenie po Ogniu

IP: *.trzechwieszczy133.trustnet.pl 30.01.07, 19:03
Poszukuję osoby która jesty właścicielem dziedzinca- parkingu lub podwórka do
przeprowadzernia próby chodzenia po ogniu na terenie wyłożonym kostką
brukową. ( normalnie odbywa się to na podłożu naturalnym- trawnik...)Wiązało
by się to z ze stałymi imprezami promocyjnymi pabów instytucji komercyjnych
etc. lub tylko pojedyńczym eventem z egzotyczną atrakcją.
Chodzi o miejsce w okolicach Czstochowy.
kontakt:
www.chodzeniepoogniu.com

lub
ezoterykatomek@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: Chodzenie po Ogniu IP: *.trzechwieszczy133.trustnet.pl 30.01.07, 20:01
      Jeszcze tylko poprawnie linki:
      www.chodzeniepoogniu.com/index2.php?f=m2_wyswietl&id=14
      www.chodzeniepoogniu.com/index2.php?f=m2_wyswietl&id=14
      • zdzichufakir Re: Chodzenie po Ogniu 17.04.15, 00:59
        www.chodzeniepoogniu.pl
    • venusyanka Re: Chodzenie po Ogniu 01.02.07, 07:13
      Ciekawy pomysł. Szkoda, że nie dysponuję takim placem. Ale chociaż podbiję wątek
      w górę.
      • Gość: KubaK Re: Chodzenie po Ogniu IP: *.fwfin.fwc.com 01.02.07, 09:08
        Chciałem sie wybrac w ten weekend na ta impreze z chodzeniem po ogniu ..
        niestety wypadł mi wyjazd do wrocławia.. coż, nastepnym razem ;)
    • Gość: gosc Re: Chodzenie po Ogniu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.07, 12:12
      ty sie Tomek weź lepiej do normalnej roboty.. a nie pierdołami będziesz się tu
      zajmował...

a tak w ogóle to nie chodzi sie po ogniu tylko po żarze, lub jak kto woli
      rozżarzonych węglach...

ale i tak.. do roboty, lewaku !
      • Gość: tomek Re: Chodzenie po Ogniu IP: *.trzechwieszczy133.trustnet.pl 02.02.07, 08:37
        Normalnie takich ludzi jak ty z takimi komentarzani jak twój- bezwzględnie
        mieszam z błotem, bo prawdopodobnie mam do czynienia z błotem. Jednak
        Ciebie "gosc" postanowiłem zignorować
        • Gość: ja Re: Chodzenie po Ogniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:14
          Tomku - jak widzę, nie do końca zignorować ;)
        • Gość: gosc Re: Chodzenie po Ogniu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.07, 12:56
          "z blotem.... z blotem...."
          oj jaki ty jestes bezwzględny..
          a jaki dobroduszny zarazem...

jak już powiedziałem ćfoku... do roboty !

• Gość: :) Marta Re: Chodzenie po Ogniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:11
            no coz... nie ma to jak czepiac sie slowek ;) chodzenie po ogniu? fajny
            pomysl.. nie macie sie na kim wyzyc to na biednym Tomku sie wyzywacie..
            zastanowcie sie troche nad swoim zachowaniem ..... pozdrawiam

UP
            • Gość: misiapysia Re: Chodzenie po Ogniu IP: *.ip.fastwebnet.it 02.02.07, 21:59
              Tomku gosc mial racje cos Cie chyba zabolalo ze niby taki mady jestes a malo co
              wiesz bo malo oj malo i prosze Cie nie zajmuj juz sie tarotem bo w bawelne to
              pieknie umiesz omijac i tak jak Ty stawiasz karty to ja tez moge Ci postawic
              wiec moze lepiej albo zacznij bardziej zglebiac tajniki wiedzy albo poprzestan
              na sprzedawaniu ksiazek
              • Gość: tomek Re: Chodzenie po Ogniu IP: *.trzechwieszczy133.trustnet.pl 03.02.07, 00:05
                Używając określenie "błoto" miałem na myśli zachowanie związane z zaśmiecaniem
                wątków na forum komentarzami które nijak się mają do tematu, a są jedynie
                formą ideologicznego wypróżniania się autorów komentarzy i projekcją ich
                uprzedzeń.
                Przyznaje że "gosc" mój komentarz mógł odebrać jako cios w jego stronę. Nie
                chodziło mi jednak o to by go obrazić choć on,
                chyba chciał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka