Dodaj do ulubionych

działki budowlane

• sprzedampilnie sprzedam 5000m2 - 85tys zl 12.10.07, 12:18
      dzialka budowlana jest do 60metrow od drogi, pozniej zaczyna sie czesci z gruntem rolnym. proste czy tak trudno zrozumiale dla niewyksztalconego mieszkanca m2?

oferta z gruntem rolnym jest bardzo kuszaca wiadomo dlaczego.

jak wspomnialem, dzialka ma wszystkie media. lacznie z nowa droga oraz nowym chodnikiem. dojazd do centrum Czestochowy 15-20minut

jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt email sprzedampilnie@gazeta.pl
      • Gość: ... Re: sprzedam 5000m2 - 85tys zl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 13:23
        "sprzedampilnie" wyjaw gdzie ta miejscowość.Dla mnie nie jest obojętne okolice
        Rudnik czy okolice Huty Starej.23 m nie pomyliłeś szerokości? p-(wąskie trochę
        ale może).p
        • sprzedampilnie Re: sprzedam 5000m2 - 85tys zl 12.10.07, 14:13
          Starcza, gmina Starcza. 10km za Huta Stara.
    • Gość: Kruszyn działki na Wartą IP: *.tktelekom.pl 12.10.07, 22:41
      tutaj link bip.kruszyna.akcessnet.net/upload/20071007082929aqhydfqtrmo7.pdf
    • Gość: jn Re: w Kruszynie IP: *.tktelekom.pl 13.10.07, 20:01
      podbijam
      • sylwia6226 Ceny działek w Olsztynie 13.10.07, 21:41
        Czy ktos sie orientuje po ile stoja dzialki budowlane w Olsztynie ? Oczywiscie
        nie chodzi mi o takie z widokiem na zamek, raczej takie na uboczu, kolo lasu,
        spokojna okolica. Bardzo prosze o odpowiedz
        • silver.omka kupię działkę 24.10.07, 22:49
          Czy już nikt nie ma do sprzedania działki w sensownym miejscu i
          cenie? Szukam w okolicy Słowika, Korwinowa, Blachowni, Konopisk itp.
          teren dość rozległy a nic nie mogę znaleźć.
          • Gość: tu Re: kupię działkę IP: *.tktelekom.pl 25.10.07, 15:03
            bip.kruszyna.akcessnet.net/upload/20071007082929aqhydfqtrmo7.pdf
          • Gość: tu Re: kupię działkę IP: *.tktelekom.pl 25.10.07, 15:04
            bip.kruszyna.akcessnet.net/upload/20071007082929aqhydfqtrmo7.pdf
            • Gość: uchol Re: kupię działkę IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.07, 16:04
              mam do sprzedania dwie działki 7km od czestochowy
              tel:607630589
              • Gość: Filantrop forumowi Re: kupię działkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 21:38
                Jakie bezsensowne są te wypowiedzi o działkach.Czy częstochowianie
                nie potrafią myśleć.Przecież każdy chce kupić tanio a sprzedać drogo.
                Czy jest ktoś kto myśli inaczej.
          • Gość: wit Re: kupię działkę IP: *.gre.pl 15.11.07, 12:05
            a czarny las ci sie podoba
    • pawror Re: działki budowlane 28.10.07, 11:59
      Witam, poszukuję działki budowlanej na terenie Częstochowy.
      GG 4805156
      • Gość: jagucha Re: działki budowlane IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.07, 09:27
        ooo jaks się ciesze,że już kupiłam i czekam sobie teraz na warunki
        zabudowy...pozdrawiam kupujących i życze mocnych nerwów....
        • julanraf Re: działki budowlane 04.11.07, 16:13
          Także poszukuję działki w Częstochowie i okolicach, strasznie trudna
          sprawa, może ktoś ma taką działeczkę , mójadres mailowy to:
          arczekala@tlen.pl
        • Gość: Mary Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 23:47
          Pochwal sie gdzie i za ile kupiłeś szczęściarzu??
    • Gość: aaa Re: działki budowlane IP: *.pl 04.11.07, 17:28
      Kupię działkę okolica Olsztyna,Mstowa
      • Gość: mark Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 22:20
        Zachęcam
        video.google.com/videoplay?docid=-38719620286459784&q=Olsztyn&total=1578&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=3
        • vvrotka Re: działki budowlane 07.11.07, 16:43
          Przepraszam, że tak sie spytam, do czego zachęcasz bo nie rozumiem, do kochania
          Olsztyna??? Pomyliły Ci sie rejony, post wyżej chodziło raczej o Gminę Olsztyn
          koło Częstochowy. Co by nie było na filmie jest nie na temat, więc zachęcaj może
          na innym wątku...
          • Gość: bingo Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 16:54
            dzialki w Dlugim Kacie gmina Wreczyca Wielka
            piekne bliskosc lasu, wody
            dzilki do wyboru i koloru
            Mulmar @neostrada.pl
            • Gość: baltazar Re: działki budowlane IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.07, 12:05
              To raczej nieprawda z tym Długim Kątem:)
    • Gość: onnnnnnnn Re: działki budowlane IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.07, 08:11
      Zastanawiałem sie nad kupnem działki tu w czewie lub bliskiej okolicy, ale mysle ze nie ma sensu pod tym nierozwojowym miastem stawiac domu. Zastanawiam sie nad wrocławiem chocbym kupił działke mnejszą ale za to mam wiekszą szanse na dobra prace itd...a tutaj pośrednicy niech sobie siedza z tymi cenami bo to oni napompowali ten "balon"
      • Gość: pikpok Re: działki budowlane IP: 212.160.108.* 15.11.07, 23:48
        Jeśli chodzi o mieszkania to ja się też mocno zastanawiam co lepiej
        zrobić, kupić tujaj mieszkanie za 4 czy we Wrocławiu za 6 za metr.
        Jeśli chodzi o działki to różnica jest już o wiele większa, tutaj
        100-200 za metr a we Wrocku 400-1000.
    • Gość: kris Re: działki budowlane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 10:12
      Informacja dla sprzedających !
      Rzeczoznawcy firmy Geoprim i zapewne biura nieruchomości związane z panami
      Jędraszczyk i Śleszyński mogą proponowac ceny działek po 6-11 zł za m/kw. Gdzie
      indziej ceny są oczywiście wyższe!!!
      • Gość: konrad Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 16:21
        Chetnie kupie w tej cienie :>
        • Gość: też forumowicz. Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 20:15
          Już dziecko w przedszkolu rozumie,że każdy chce sprzedać żeby zarobić
          jak najwięcej.Tylko forumowicze tego nie rozumieją i piszą bzdety.
    • Gość: kris Re: działki budowlane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 23:39
      Czy forumowicze piszą bzdety. Co powiedziec jeśli firma z przewodniczącym
      rzeczoznawców w Częstochowie pisze.
      • Gość: działkowicz. Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 19:06
        Ceny działek zawsze były,są i będą umowne.Nie podoba się komuś cena
        to nie kupi działki/ zakup używanego samochodu czy bluzki to podobny
        temat/.Przy zakupie działki rzeczoznawstwa do niczego nie jest
        potrzebny.Czas zakończyć ten dziwny temat cen działek.Cena jest
        umowna i nikt tego nie zmieni.
        • Gość: Olek Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 19:13
          Co tam słychać w tym temacie, szukam działki budowlnej do 1000 m, w
          odległości do 15 km od Cz-wy... Może coś polecicie w cenie dla
          normalnych kredytobiorców, a nie gangsterów. Zdecydowany klient
          • Gość: wit Re: działki budowlane IP: *.gre.pl 05.12.07, 19:36
            czarny las ci sie podoba co nie znaczy ze oddam za grosz bo jak
            czytam te brednie to niedobrze sie robi bo kto chce kupic naprawde
            to jest w temacie i orientuje sie co gdzie i ile jest warte
          • Gość: wit Re: działki budowlane IP: *.gre.pl 05.12.07, 19:41
            czarny las ci sie podoba co nie znaczy ze oddam za grosze bo kto
            chce kupic naprawde to wie co gdzie i za ile
            • silver.omka Re: działki budowlane 12.12.07, 23:30
              Byłabym zainteresowana Czarnym Lasem i nie tylko.
              gg 7935204
            • silver.omka Re: działki budowlane 12.12.07, 23:33
              Byłabym zainteresowana.
              gg 7935204
          • Gość: uchol Re: działki budowlane-do Olka IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.07, 07:03
            mam dzialke do sprzedaniaa nawet dwie kazda po 1310m2 - 607630589
    • Gość: nowy Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 20:58
      Proszę mi napisać , czy gdzieś znajdę strony internetowe dotyczące studium
      uwarunkowań i kierunków gminy Olsztyn, Kłomnice i Mykanów , chodzi mi konkretnie
      o mapy tych kierunków
      • Gość: puls475 Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 22:15
        to jest mój temat cwaniaczku wymyśl sobie coś sam, uwago do nowego plagiat jest
        w złym stylu,
        wszystkim wesołych Świat i szczęśliwego Nowego Roku życzy puls475
    • Gość: Klient Re: działki budowlane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 18:08
      Jak cena za m kw
      • Gość: gosc Re: działki budowlane IP: *.gre.pl 22.12.07, 17:34
        ten temat ruszy chyba dopiero wiosna
    • Gość: angrusz Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 17:10

A ile może kosztować działka nad jeziorem , czystym jeziorem z
      dostępem do brzegu ?? na Mazurach
      • Gość: Olek Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 20:48
        Zaczął się Nowy Rok i za cel sobie postawiłem kupno działki
        budowlanej do 15 km od centrum, mam nadziję, że Forumowicze coś
        podpowiedzą i ten temat znowu ruszy, bo podobno wielu osobom pomógł
        (bez pośredników zlodziejskich agencji). Dlatego proszę o info na
        orum czy ktoś ma coś do sprzedania do 1000 m ??? do 120 zł/m2.
        Pozdrawiam Noworocznie poszukujących i sprzedajacych.
        • Gość: Swojskijr Re: działki bud-rekr- Kijów nad Wartą IP: *.tktelekom.pl 07.01.08, 21:40
          Działki rekreacyjno-budowlane w Kijowie nad Wartą gm. Kruszyna (~20km), sztuk siedem, cca ~1100 m2 każda,przy drodze,pod lasem, w drodze woda,prąd,media,ok. 20 zł/m2; lada dzień przetarg ogłoszony będzie w UG Kruszyna, info i szczegóły na stronach:
          www.kruszyna.com/lub
          www.bip.kruszyna.com/ w zakładkach przetargi lub ogłoszenia(info);polecam.

• Gość: janko Re: działki bud-rekr- Kijów nad Wartą IP: *.tktelekom.pl 07.01.08, 22:09
            To może być ciekawe, czy ktoś reflektuje?
          • Gość: aga Re: działki bud-rekr- Kijów nad Wartą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 19:23
            nie chce się otworzyć ta strona UG w Kruszynie; czy coś więcej
            wiadomo o tych działkach i przetargu???
            • Gość: janko Re: działki bud-rekr- Kijów nad Wartą IP: *.tktelekom.pl 08.01.08, 22:46
              www.bip.kruszyna.com/
              i dalej
              Zamówienia Publiczne > Ogłoszenia Przetargów > Rok 2007 > Wykaz(18.09.2007), te
              będą ogłoszone.
              • Gość: frogman Re: działki bud-rekr- Kijów nad Wartą IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.08, 23:09
                tam nic nie ma że są budowlane :-( siejesz zament
                • Gość: ccc Re: działki bud-rekr- Kijów nad Wartą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.08, 08:28
                  Sprzedam działke budowlaną w Częstochowie 4100 m 2, gg 814 71 07
                  • Gość: bingo Re: działki bud-rekr- Kijów nad Wartą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 10:59
                    dzialki budowlane w dlugim kacie gmina wreczyca wielka z linia
                    brzegowa i bez
                    las konie natura
                    504 138 917
        • Gość: uchol Re: działki budowlane do olka IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.08, 12:17
          mam do sprzedania działki 1310m2 7km od centrum
          tel:607630589
          • Gość: OLEK Re: działki budowlane do olka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 23:10
            Nie bylo mni jakiś czas na forum, ale dalej szukam działk oczywiście
            w rozsądnej cenie, nie jestem aż tak zdesperowany napisz coś więcej,
            np. szerokość. media, ile za m2??? będę dzwonić, pozdrawiam
            • Gość: Misia Re: działki budowlane do olka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 23:19
              O zamianach mieszkań się słyszy, ale czy można zamienić działki. Tak
              się wydarzyło, że musimy mieszkać w Częstochowie i chcemy się tutaj
              budować, posiadamy niedużą działkę budowlaną nad morzm(ok.400m2),
              szer. 20, bardzo atrakcyjną działkę (wszystkie media, uzbrojona,
              melamina) 200 m do morza (do plaży, 10 km do Kołobrzegu) i chętnie
              byśmy się zamienili na działkę budowlaną w Częstochowie. Posiadamy
              warunki zabudowy, nawet dwa projekty (pod budynek na wczasy lub
              domek dla siebie). Dookoła są domki ludzi z całej Europy, na ulcy
              kładziona jest kostka, wyglada to jak na zachodzie. Jeżeli ktoś
              będzie zainteresowany to jutro podam gg i ewent. kom. pozdrawiam
              • Gość: Misia Re: działki budowlane do olka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 11:39
              • Gość: Miśka Re: działki budowlane do olka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 23:54
    • Gość: sprzedający Re: działki budowlane IP: 212.87.241.* 09.01.08, 18:44
      do sprzedania działka budowlana 945.00 m² cena 56700 w Konradowie obok
      Blachowni, dojazd do centrum Częstochowy ok. 15 min. Szczegóły oferty na stronie
      Winiarski www.cbon.com.pl/prv/?sid=&d=3&pg=2&id=5 oferta 6237-S005CS
      • Gość: lakko Re: działki budowlane IP: *.tktelekom.pl 10.01.08, 17:55
        Szukam na wodą i przy lesie działki ~1200 m2
    • Gość: Ewelinex1 Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 19:59
      mam 5600m w miejscowości Hutki Gmina Konopiska cena normalna
      100000zł tel:889172441
      • Gość: gosc Re: działki budowlane IP: *.gre.pl 13.01.08, 18:20
        • Gość: bingo Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 14:31
          dlugi kat
          Gmina Wreczyca Wielka
          kilkadziesiat dzialek wlasnie podzielonych i roznej wielkosci,
          linia brzegowa,
          mozliwosc wykopania wlasnego stawu,
          konie ,las ,cena do uzgodnienia
          504 138 917
          • Gość: do Bingo Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 20:19
            czy sa to działki budowlane, jak wygląda sprawa mediów, drogi i ile
            sie jedzie do Cz-wy???
            • as99111 Sprzedam 05.02.08, 08:59
              Właśnie zdrcydowałam się sprzedać.
              Działka budowlana, zalesiona ok.2500m2 (wymiary ok.42x60)z
              możliwością powiękaszenia w głąb lasu w miejscowości Kałmuki gm.
              Panki. 25 km od Częstochowy-b.dobry dojazd 25 min. samochodem-
              kierunek: Wręczyca-Truskolasy-Panki. Cena 50 000. Dla
              zainteresowanych gg2120175 lub e-mail as99@poczta.onet.pl
            • Gość: do Bingo Re: działki budowlane IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.08, 09:00
              jaka cena?
              • as99111 Re: działki budowlane 05.02.08, 09:11
                50 tysięcy
                czestochowa.nieruchomosci-online.pl/dzialki/sprzedaz/88583.html
              • as99111 Re: działki budowlane 05.02.08, 09:12
                50 tysięcy
                • Gość: Aga Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 21:39
                  ładna ta działka, ale napisz coś ocywiliazacji, jakieś sąsiedztwo,
                  sklep???
                  • as99111 Re: działki budowlane 06.02.08, 08:42
                    Mówiąc szczerze słabo się orientuję, bo byłam tam tylko kilka razy.
                    Kupiłam bo uroda mnie urzekła i chciałam tam kiedyś zamieszkać, ale
                    okazało się, że nie da rady. Sklep jest na pewno, telefony są, ale
                    co do innych atrakcji to nie wiem. To jest wioska, więc na zbyt
                    wiele nie ma co liczyć, ale zmotoryzowanym w dzisiejszych czasach
                    nie powinno to przeszkadzać. Do Częstochowy nie jest daleko, po
                    drodzr są Truskolasy i Wręczyca, w pobliżu Panki. W każdym razie
                    ludzie tam mieszkają i żyją. Zainteresowanym sugeruję się tam
                    przejechać i sprawdzić. Pozdrawiam
                  • as99111 Re: działki budowlane 06.02.08, 08:50
                    Dodam jeszcze że dzialka jest w środku wsi (więc to nie żadne
                    odludzie) a zdjęcia są z aktualnej pory roku więc nie oddają całego
                    jej uroku. Latem, kiedy jest zielono jest tam naprawdę pięknie.
                    • Gość: Alek Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 12:04
                      Kałmuki to ładna dziura, co z tego że las itp. asfalt tylko na jednej ulicy i to
                      jeszcze do pewnego momentu, reszta bez. Do samych Panek jest kawałeczek trzeba
                      być zmotoryzowanym ewentualnie rowerek. W samych Pankach są 2 sklepy meblowe,
                      sporo odzieżowych duży sklep spożywczy taki mini market, art.budowlane, stacja
                      benzynowa, no nie jest źle, ale Kałmuki to zwykła dziura. A do Częstochowy jest
                      spory kawałek i w 25min to zapewniam nie dojedziesz.
                      • Gość: as99111 Re: działki budowlane IP: 195.117.22.* 06.02.08, 12:43
                        Nie będę polemizować co do tego czy Kałmuki to dziura czy nie,
                        bo "koń jaki jest każdy widzi", nie wmawiam nikomu że to metropolia.
                        Chcę tylko wyjaśnić, że dokładnie 25 minut trwała moja podróz tam z
                        Częstochowy w zeszły piątek i niedzielę (nie wyścigówką). Czas był
                        mierzony od skrzyżowania na Rocha z ul.Wręczycką. Może kiedy korki
                        są w Częstochowie dojazd trwa dłuzej? Nie wiem, zainteresowani mogą
                        sprawdzić. Pozdrawiam i dzięki za informacje co do infrastruktury
                        handlowej w Pankach :). Ps. Działka jest w wyasfaltowanej części.
                        • Gość: ? Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 13:12
                          Ile może być warta działka – miejscowość Kamyk wymiary 25 x 48,5 m = 1212,5.
                          Media: woda, prąd, kanalizacja przewidziana na 2008-2009. Od Reala jest to
                          dokładnie 9,5 km czyli około 10 minut jazdy. W najbliższej okolicy większość
                          nowych domów.
                          • Gość: Kruszyn Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 14:16
                            www.bip.kruszyna.com/
                            i dalej
                            Zamówienia Publiczne > Ogłoszenia Przetargów > Rok 2008

Przetargi 7 MARCA 2008 na działki budowlane 5 SZTUK - BABY i KIJóW (`2000m2)
                            polecam.
                            • Gość: ja na TAK Re: działki budowlane_20zł/m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 14:21
                              Ja jestem zainteresowana za tą cenę, 20 minut dobrej drogi od Cz-wy.
                            • Gość: 20zł/m2, cca1000m2 Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 14:24
                              www.bip.kruszyna.com/
                              i dalej

Przetargi 7 MARCA 2008 na działki budowlane 5 SZTUK - BABY i KIJóW (``1000m2) cca 20zł/m2
                              polecam.
                              • Gość: ciekawy Re: działki budowlane IP: *.tktelekom.pl 06.02.08, 23:36
                                Macie jakieś opinie o tych przetargach
                                • Gość: Olek Re: działki budowlane IP: *.zim.pcz.czest.pl 07.02.08, 13:27
                                  Czy coś wiadomo więcej na temat tych działek w Kruszynie, czy powstaje tam
                                  jakieś osiedle domków jednorodzinnych?Jak wyglada sprawa mediów?
                          • Gość: abc Re: działki budowlane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 14:53
                            Nie mogles pisac kiedy szukalem tam dzialki, koniec koncow kupilem blizej
                            miasta. W ktorym miejscu Kamyka? Dzialki od Cz-wy na przeciwko Cefarmu? Czy
                            okolice Smug?
                            • Gość: do abc Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 15:13
                              dokładnie tak na przeciwko Cefarmu. i co jak szukałeś... jak myślisz ile może
                              być warta ?
                            • Gość: abc Re: działki budowlane IP: 212.87.241.* 07.02.08, 15:37
                              Rok temu w Bialej 40 zl m2. Troche blizej miasta. Jakie sa ceny teraz nie wiem.
                              Jesli chcesz sprzedac to daj znac na forum to jakos sie postaram skontaktowac.
    • Gość: beata Re: działki budowlane IP: *.trustnet.pl 07.02.08, 20:58
      witam, mam do sprzedania działkę budowlaną w Trzepizurach koło Blachowni.
      Powierzchnia 2tyś.m2. Moj email beata.kulczynska@gmail.com
      Pozdrawiam
      • Gość: bingo Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 15:36
        Dlugi Kat
        za Wreczyca Wielka
        wspaniale dzialki budowlane
        duze i male
        linia brzegowa
        mozliwosc wykopania stawu

504 138 917
        • Gość: do Bingo Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 11:30
          zastanawiam się nad tym miejscem, reklamujesz się, ale napisz coś
          więcej: media, dojazd, droga, a przede wszystkim za ile...? moje gg
          9408723, zanim zadzwonię to proszę o więcej info. Jak długo stamtąd
          się jedzie do centrum (codzienne dojazdy)?
          • Gość: -Kruszyny i bingo Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 13:05
            Właśnie proszę również o takie szczegóły i inne dane , konkretnie co do terenu i
            możliwości, negocjacji itp.
            • Gość: jestem za Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 15:50
              Napiszcie coś bliżej o tych działkach w Kruszynie i Kącie, może ktoś
              coś wie, na temat działek w Grodzisku, właśnie opracowano tam plan
              zagospodarowania przestrzennego i coś ma ruszyć w kierunku działek.
              Forumowicze z Gminy Wręczyca dajcie jakieś znaki , ewentualnie
              namiary, proszę..
              • Gość: zainteresowany Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 17:37
                Napiszcie coś bliżej o tych działkach w Kruszynie i Kącie, może ktoś
                coś wie, na temat działek w Grodzisku, właśnie opracowano tam plan
                zagospodarowania przestrzennego i coś ma ruszyć w kierunku działek.
                Forumowicze z Gminy Wręczyca dajcie jakieś znaki , ewentualnie
                namiary, proszę..

• Gość: wie kto co Re: działki budowlane IP: *.tktelekom.pl 14.02.08, 17:56
                  Czy ktoś coś wie o tych działkach?
                  • Gość: Tomek Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 12:29
                    I co nowego w starych sprawach, Grodzisko?, Kruszyna?, Przetarg? Wolny rynek?
                    porady macie.
                    • Gość: poszukiwacz Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 15:45
                      I co nowego w starych sprawach, Grodzisko?, Kruszyna?, Przetarg?
                      Wolny rynek?
                      porady macie.

Zaczyna się czas działkowy , ludzie jeżeli coś dzielicie dajcie
                      jakieś namiary, może się coś dzieje w Waszych gminach, może sąsiad
                      chce sprzedać. Agencje i ogłoszenia ciągle to samo; szukający
                      działek czekają.
                      • Gość: as Re: działki budowlane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.08, 18:35
                        Sprzedam działkę
                        • Gość: wąska Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 20:03
                          działka w niezłej lokalizacji, ale na takiej szerokości co robic????
                          • Gość: Łęg-dobra Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 11:15
                            Te w Łęgu_Kijowie w UG Kruszyna nawet nawet.Ciekaw jestem za ile pójdą?
                            • Gość: Alek Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 14:06
                              Kałmuki to zapyziała dziura.
                              • Gość: do Łęg Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 20:40
                                co tzn naewt, nawet, wiesz coś to napisz bliższego, pozdrawiam
                                • Gość: Łęg Re: działki budowlane IP: *.tktelekom.pl 18.02.08, 23:51
                                  www.bip.kruszyna.com/ i dalej

Przetargi w dniu 7 MARCA 2008 na działki budowlane
                                  • Gość: xxl Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 20:45
                                    Czy na ten przetarg do Kruszyny można się zapisać internetowo,
                                    wiadomo, że później trzeba bdzie wpłacić vadium???gdzie można
                                    obejrzeć te działki?
                                    • Gość: do xxl Re: działki budowlane IP: *.tktelekom.pl 19.02.08, 21:16
                                      tel. (034) 320-20-03 w. 42;
                                      od 8.00 do 15.00
                                    • Gość: XXL Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 22:15
                                      tzn. te działki, na które będzie przetarg w Kruszynie maja szer. 15
                                      m,/??? czyli klapa, na najmniejszy domek jednorodzinny trzeba min.
                                      20, szkoda; wszystko tam takie wąskie???
                                      • Gość: nie tam Re: działki budowlane IP: *.tktelekom.pl 20.02.08, 22:24
                                        ``30m x ``40m
                                    • Gość: tommy Re: działki budowlane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 09:50
                                      Sprzedam działkę w Łęgu-ok.3300m2 ( możliwość podziału na 3 mniejsze
                                      o szer ok 22m z własnym dojazdem). Działka b atrakcyjnie położona(od
                                      zachodu i północy bezpośrednie sasiedztwo lasu)przy drodze
                                      asfaltowej, media w drodze, w pobliżu rzeka Warta. Szybki dojazd
                                      z/do Częstochowy ok 20-25 min krajową jedynką. Atrakcyjna cena.
                                      Zainteresowanych proszę o kontakt e-mail: tommy_k@o2.pl
    • Gość: fila19 Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 21:28
      fila19.posadzdrzewo.pl
    • Gość: pikpik Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 23:47
      Sprzedam piekną działkę Kłomnice/Bartkowice , nowa asfaltowa droga,
      wszystkie media oprócz gazu, na działce dom drewniany, i zab.
      gospodarcze. Piękna okolica, przystanek, sklepy 100m, Cz-wa (20km)
      20min. Pow. 3900m2 (24x160) cena 20zl/m2
      • Gość: pikpik Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 23:51
        Kontakt do działki w Kłomnicach: qstemp@interia.pl tel. 660 299
        335 /wieczorem/
      • ewusza2 Re: działki budowlane 19.02.08, 23:54
        Mnie interesuje Kłobuck-macie jakieś namiary na działki?
        • Gość: dd Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 10:47
          sprzedam dom 200m2na zagospodarowanej działce 3900m2.Odnowiony bud.gospodarczy z
          garażem ok 200m2,kostka brukowa,sad.W cenie 2 działka 1900m2 naprzeciwko
          domu.Kruszyna
          • Gość: hgf Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 12:28
            Działki są takie 15 m szeroka 110 długa i to jest problem działek.
            • Gość: Do Kruszyny Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 12:36
              www.bip.kruszyna.com/ i dalej
              Przetargi w dniu 7 MARCA 2008 na działki budowlane

info_tel. (034) 320-20-03 w. 42; od 8.00 do 15.00.
              • Gość: nieKruszyn Re: działki budowlane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.08, 13:48
                Ze tez moderator Cie wreszcie nie wytnie! Dosc tego chamstwa! Sam piszesz i
                sobie sam odpowiadasz! Ciagle z nowymi nickami etc.
      • Gość: zibi Re: działki budowlane IP: 80.48.49.* 04.03.08, 19:28
        daj jakis namiar ;tel.,e-mail
    • Gość: ... Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 02:11
      or: Gość: gość 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:38
      Dodaj do ulubionych Skasujcie
      Odpowiedz

Chcę kupić normalną dziakę budowlaną w Cz-wie lub okolicy, czy dostali na
      głowy z cenami (jak w Warszawie i NOwym Jorku).??? Gdzie szukać?? agencje to
      horror??<<<
      Od miesiąca widzę ogłoszenie na działce sprzedam/tel/ przy ul.Reja>Zadroga czxy
      co 150tys.za 1200mpodobno?w ulicyasfaltowej wszystkie media,na działce nie wiem
      ale widać z boku mały domek,przy tej ulicy jeszcze inna działka widziałem
      przyjeżdżając do znajomego.p
      • Gość: napalony na kupno Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 19:45
        na Reja, w którym dokładnie miejscu? może sprzedający odezwie się na
        forum, cena korzystna,jeżeli jest tak jak piszesz; napiszcie coś
        jeszcze.
        • Gość: ... Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 04:51
          Nie jestem właścicielem,jedynie podpowiedziałem forumowiczom o fakcie zauważenia
          przeze mnie takiego ogłoszenia-informacji na terenie tej działki z domkiem.Cena
          z opowiadań(opowiadania-opowiadania) przy zakupie pepsi i bułek w pobliskim
          sklepie.Przejedź tam spisz telefony do właścicieli ,zadzwoń tam dowiesz się
          dokładnie w sprawie.p
      • Gość: julu Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 11:32
        Mam do sprzedania działkę budowlaną na Stradomiu na ul. Telimeny w
        bok od ul. Dźbowskiej. Wszystkie media w ulicy łącznie z kanałem
        sanitarnym. Powierzchnia 1200m2 szer. 26m cena 120 tys.Teren
        zabudowany domkami jednorodzinnymi, spokojna, blisko centrum.
        • Gość: zainteres. Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 19:28
          Julu daj jakiś namiar na siebie GG, lub maila???
          • Gość: Jurek Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 19:05
            Czy ta działka na Telimeny jest blisko tej smródki-Konopki, teren
            trochę mokry???
          • Gość: julu Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 09:03
            Po ogłoszeniu działka sprzedana.
            • Gość: działki Re: działki budowlane IP: *.tktelekom.pl 03.03.08, 10:02
              Do jutra wadium na działki w przetargu w UG Kruszyna.
              Info bip UG Kruszyna.
      • misiu2402 Re: działki budowlane 04.03.08, 14:24
        Mam do sprzedania działkę budowlano-rekreacyjną w woj. śląskim miejscowość Koniecpol przyległa do rzeki Pilicy, położona 28 km od Włoszczowej i 45 km od Częstochowy. Działka ma 92 ar, z czego 16 ar pod zabudowę. Dojazd do działki drogą asfaltową. MEDIA: - prąd /słup z transformatorem przy działce, woda, telefon /możliwość podpięcia do linii. Działka bardzo atrakcyjna – płaska, czysta okolica, niedaleko zalew, szkoła, kościół, sklepy.
        Nieruchomość jest moją własnością/ Akt notarialny/.
        Kontakt tel.507162992
    • Gość: medalik Re: działki budowlane IP: *.tktelekom.pl 22.02.08, 06:46
      Widziałem te działki w Kijowie całkiem niezła lokalizacja 30km z Rakowa.
      • fraberger Re: działki budowlane 22.02.08, 06:53
        Na Wyczerpach jest duży dom do sprzedania z dużą działką,
      • Gość: lesław Re: działki budowlane IP: *.tktelekom.pl 22.02.08, 17:37
        Też to potwierdzam.
        • Gość: m2 Re: działki budowlane IP: *.tktelekom.pl 24.02.08, 16:45
          Ludziska dzisiaj super pogoda na wypatrzenie miejsca działek, co czynię wg
          wcześniejszych postów.
          • Gość: super pogoda Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 19:38
            i czy coś wypatrzyłeś? podziel się....
    • Gość: ico Re: działki budowlane IP: *.tktelekom.pl 26.02.08, 22:03
      Co taka cisza?
    • Gość: sitanca Re: działki budowlane IP: 195.117.22.* 27.02.08, 08:24
      Witam, kupiłem działkę budowlaną 27 szer. pow. 1508 m2 w Białej k.
      Cz-wy, 1,5 r. temu. Płaciłem po 32,50 zł./m2 teraz wiem, że taka
      działka warta jest ok. 100 zł./m2. Rzeczywiście spory wzrot cen i
      szalenstwo w temacie nieruchomości w ciągu tych ostatnich 2 lat
      swoje zrobiło, ale wiem, że są do sprzedania jeszcze dzialki w
      Białej, okolice ul. Strażackiej (od Strażackiej za remizą w prawo).
      Tam powstaje nowe osiedle, bardzo ładne i trzeba tylko pojechac,
      popytać po domach i poszukac. Ja tak zalazłem działkę bo agencje
      nieruchomości to napradę dno - jeśli chodzi o jakośc gruntów a
      niebo - jeśli idzie o ceny. pozdrawiam szukajacych :) szukajcie a
      znajdziecie :)))
      • Gość: xyz Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 08:38
        fajny, budujący post, ale w Białej po 100 zł/m2 to chyba lekka
        przesada; dobrze , ale u kogo pytać?
      • Gość: abc Re: działki budowlane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 12:47
        rok temu Biala ~45 zl. Teraz tez po tyle stoja. Jest gosc co chce sprzedac po
        100 zl, ale mu jakos od ponad pol roku nie idzie.
        • Gość: czy warto Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 09:36
          >www.bip.kruszyna.com Ogłoszenia Przetargów Rok 2008
          >Przetarg w dniu 7 MARCA 2008 na działki budowlane

czy tam warto?
          • Gość: abc Re: działki budowlane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 10:24
            Nie Kruszyn! Nie warto!
            • Gość: def Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 10:32
              Rozumiem twoje myślenie....:);),
              Mylisz się albo jesteś z gminy, bo zainteresowanie działkami jest spore.
              • Gość: bingo Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 14:14
                Dlugi Kat gmi, Wreczyca Wielka
                Kilka nascie dzialek w pieknym otoczeniu
                z linia brzegowa
                mozna wykopac swobodnie staw
                konie
                dzialki budowlane
                od 1000 do 3000 m2
                tel
                504 138 917
    • Gość: bezposrednia Re: działki budowlane PILNE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rak.spidernet.pl 03.03.08, 17:03
      Chce sprzedac dzialkę rolno-budowlaną na LISZKA DOLNA szer 30m prawie 6000m2
      budowlane 2000m2 media w drodze bardzo ladna spokojna okolica sprzedam tylko w
      całosci. Pilne!!! Podaj swoją cene...a nóż się dogadamy? zapraszam ;]
      • Gość: 70/m2 Re: działki budowlane PILNE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tktelekom.pl 04.03.08, 00:55
        jak wyżej
        • Gość: bezposrednia Re: działki budowlane PILNE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rak.spidernet.pl 04.03.08, 13:10
          Zainteresowanym moge wysłac zdjecia działki...
          Działka jest naprade śliczna, polecam
          • Gość: kit Re: działki budowlane PILNE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 14:32
            Popytajcie w Rędzinach i w Rząsawie tam jest sporo działek na
            sprzedaż.
          • Gość: ciekaw jestem Re: działki budowlane PILNE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.08, 15:44
            mój mail : lapassionety@onet.pl
    • Gość: 1000m2 Re: działki budowlane IP: *.tktelekom.pl 04.03.08, 18:54
      Działki w Kijowie polecam! widziałam,na własne oczy,ceny przyzwoite za m2!tylko
      te 30km trochę dużo do Czwy.
      • Gość: pikpik Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 20:54
        Mam działkę z domkiem drewnianym Bartkowice k/Kłomnic, nowa
        oświetlona asfaltowa droga, wszystkie media oprócz gazu 3900 m2 /24
        x 165/ cena wyjściowa 20zł/m2. Mój tel. 660 299 335
    • Gość: Krzysiek Re: działki budowlane IP: 212.160.86.* 04.03.08, 21:28
      Posiadam fajną działeczkę - teren do zabudowy w okolicach
      Częstochowy.

Więcej info - proszę pytać na gg: 4094453
      • Gość: Alek Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:39
        czyli biznes na forum sie kręci... fajna sprawa, może tez mi sie
        wreszcie coś uda kupić?
        • Gość: monia Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 10:16
          Wypatrzyłam działkę na Grabówce ul. kolarska, ale właścicil żąda za
          metr 200 zł !!!!
          • Gość: xxl Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 15:06
            potrzymaj Go i negocjuj, odpuści; są działki na Parkitce i Lisińcu w
            takich cenach i są i są , bo nie są warte tej ceny (albo wąskie, a
            znowu jaki u nas rynek pracy, żeby było stać...)
            • Gość: pikpik Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 23:34
              Daj mi namiar na działkę na Parkitce do 200zl/m2, o standardowej
              powierzchni(500-1500, może być wąska (najmniej 14m) tel. 660 299
              335, qstemp@interia.pl
              • Gość: abc Re: działki budowlane IP: 212.87.241.* 07.03.08, 11:17
                a co ty na 14 metrach na parkitce zbudujesz skoro tam sa obowiazujace linie
                zabudowy nie pod katem prostym do granic? W takiej sytuacji dzialka musi byc jak
                najszersza!
                • Gość: Mirosławski Re: działki budowlane IP: *.rak.spidernet.pl 07.03.08, 11:37
                  Ile mogę dostać za działkę w Gnaszynie okolo 6000m2 z mediami i i szer. 30m?
                  Chciałabym ją sprzedac w miare szybko bo upatrzylem sobie juz dom.
                  • Gość: Anka Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 12:17
                    Zależy w którym miejscu w Gnaszynie, jeśli gdzieś w okolicach Głownej to sądze
                    że predko jej nie sprzedaż, chyba że pod jakiś biznes, bo do zamieszkania to
                    raczej watpliwe.
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=76464196
                    • Gość: adaś Re: działki budowlane IP: 195.205.171.* 07.03.08, 13:26
                      www.konopiska.pl/index2.html

ogłoszenie tam jest że Urząd sprzedaje działki
                      • Gość: Alek Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 14:26

Jak na razie to tylko trzy działki.
                        • Gość: adaś Re: działki budowlane IP: *.realestate.net.pl 07.03.08, 20:28
                          do końca roku mają być sprzedane wszystkie
                          • Gość: Jontek Re: działki budowlane IP: *.mysmart.ie 08.03.08, 09:54
                            Co myślicie o Słowiku? Wygląda na spokojna okolice i działek sporo.
                  • Gość: do Mirosławski Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 16:49
                    podaj w jakim miejscu w Gnaszynie, w całości to trudno Ci bdzie
                    sprzedac, strać na geodete i podziel jak się da, do może nawet do 70?
                    m2 wyciągniesz; daj jakieś gg lub mail?
    • Gość: Krzysiek Re: działki budowlane IP: 212.160.86.* 09.03.08, 20:36
      Witam wszystkich zainteresowanych

Działeczka budowlana w Biskupicach do wydzielenia ok. 1500-1800m
      70zł za metr. Wiecej info gg: 4094453
      • Gość: KONOPISKA Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 22:06
        Te mapki w Konopiskach wygladają zachęcająco, tylko kiedy bedzie coś
        wiecej wiadomo; kiedy media, przetarg?? może Ktoś coś wie?
        • Gość: adaś Re: działki budowlane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 08:21
          Witam
          Pierwszy przetarg na 3 działki zaraz na początku maja.
          W tym roku będzie woda, kanalizacja w 2009, energia we własnym zakresie z Enionem
          • Gość: sawi Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 10:36
            Grabówka działka do sprzedania pilnie 1296m2.Szeroka na 30 m
            sawicka350 @interia.pl
            • Gość: zytal Sprzedam działkę w Częstochowie tanio! IP: *.rak.spidernet.pl 12.03.08, 11:31
              Sprzedam tanio działkę w Częstochowie!

Wielkość: 6400m2
              Szer: 28 m
              Dł: 228m

Budowlano - rolna (1800m2 bud. ->reszta rolna)
              Wszystkie media w drodze
              Atrakcyjna, spokojna okolica.
              Cena: do negocjacji!!!
              Proszę kontaktować się na adres zytal@op.pl

PILNIE!!!
              • Gość: tutaj zobacz Re: Sprzedam działkę w Częstochowie tanio! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 12:55
                Zobaczcie te informacje z przetargów 2008, może kogoś zainteresują wyniki i nowe propozycje, tu adres:
                http://bip.kruszyna.akcessnet.net/>Ogłoszenia Przetargów >Rok 2008
                • Gość: ada Re: Sprzedam działkę w Częstochowie tanio! IP: *.tktelekom.pl 14.03.08, 19:53
                  Widział te działki ktoś?
          • Gość: xxL Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 14:48
            Ile wyjściowa za m2 w przetargu - Konopiska????
            • lisu82 Re: działki budowlane 15.03.08, 18:05
              Cena wyjsciowa za m2 w Konopiskach to 75pln
              • Gość: cooooo! Re: działki budowlane IP: *.tktelekom.pl 16.03.08, 18:28
                zidiocieli chyba Ci, którzy tyle dadzą!
                • Gość: xxL Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 19:57
                  no cóż po to gmina robi, aby zarobić; czy tam jest aż tak
                  atrakcyjnie, żeby było drogo? ile stamtąd jest do centrum?
    • Gość: Ciekawy temat Re: działki budowlane IP: *.zana.trustnet.pl 16.03.08, 21:15
      www.otodom.pl/index.php?mod=show&insId=312874
      • Gość: lila Re: działki budowlane IP: *.tktelekom.pl 19.03.08, 18:12
        co taka cisza?
        • Gość: ciekawa Re: działki budowlane IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.08, 21:32
          Mam pytanie...czy 170.- zł za m2 działki przy ul.Sopockiej to nie jest lekka
          przesada...
          • Gość: zytal Re: działki budowlane IP: *.rak.spidernet.pl 23.03.08, 10:10
            No przesada to nie jest... raczej rzeczywistość:(
            Ja mam do sprzedania działkę w Cz-wie po 32zł/m2 z mediami w drodze, w bardzo
            ładnej okolicy.Zależy mi na szybkiej sprzedaży gdyż wyjeżdżam z Polski.
            Zapraszam zytal@op.pl
            • Gość: aga Re: działki budowlane IP: *.jaskom.pl 25.03.08, 16:14
              Macie ludzie coś do sprzedania?
              • Gość: xxl Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 10:36
                ruszaja przetargi w Gminie Konopiska, ceny przywalili , najnizsza
                wyjsciowa 135 tys., ostro poszli...
                • Gość: pawror Re: działki budowlane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.08, 15:56
                  Kupię działkę w Częstochowie od 700 do 1300 m2 tel. 601579843
                  • Gość: pakrg25 Re: działki budowlane IP: *.realestate.net.pl 17.05.08, 23:01
                    Kupie działkę w Częstochowie lub w najbliższej okolicy.pakrg25@tlen.pl
                • angrusz1 Re: działki budowlane 18.05.08, 07:57

Skoro brak działek budowlanych albo ich ceny są bardzo wysokie to to
                  oznacza , że jest na nie duży popyt a więc jest wiele ludzi bogatych
                  w Częstochowie i okolicy .

To chyba dobre ?
                  Chociaż mało pocieszające dla ubogich .
                  • Gość: ss Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 19:08
                    Wszyscy zarabiaja po 1500zl i buduja domy.
                    • Gość: chętny bardzo Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 19:39
                      Czy jest ktoś kto sprzeda tanio działkę w Częstochowie-może być
                      centrum.
                      • Gość: pufpuf Re: działki budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 23:02
                        W centrum to chyba taniej jak 300zl/m nie bedzie. Na obrzezach
                        miasta ceny potrafia zejsc ponizej 100zl.
                        • Gość: gogo Re: działki budowlane IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.08, 14:30
                          a ile dacie za działkę w starczy-750m:media w ulicy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka