Gość: Student IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:17 Jak mnie wywalą z Politechniki to sobie poszukam czegoś innego.Być może już w lutym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: studentka Re: Zimowe nabory do szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:50 Może nie będzie żle ja też jestem na Politechnice i nie narzekam bo jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasza Re: Zimowe nabory do szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:33 unikaj szkółki w budynku dawnego Polnamu, syf że zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majki Re: Zimowe nabory do szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:14 a co to za szkoła i czemu jest syf p.s polnam kojazy mi sie z namiotami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: Zimowe nabory do szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 00:02 Pani Czeladko ... rece opadaja. To co Pani zrobila jest zwykla reklama i to nawet nie udajaca, ze nia nie jest. Mam pytanie czym kierowala sie Pani podajac oferte edukacyjna akurat tych konkretnych komercyjnych szkol policealnych. Jesli juz zdecydowala sie Pani na podanie jakis przykladow trzeba bylo przygotowac zestawienie dajace pelny obraz sytuacji czytelnikom badz nie powolywac sie na konretne szkoly. No coz ... rzetelnosc przede wszystkim! O ile rozumie reklame publicznej szkoly jak MSZ to juz pozostale szkoly sa odplatne i napedzanie im klientow/sluchaczy przez Pania jest watpliwe z etycznego punktu widzenia. Rozumie, ze wymienione szkoly maja problemy z naborem ale to juz chyba przesada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: Zimowe nabory do szkół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 06:42 Pamiętajmy o celach i konsekwentnie je realizujmy!Kiedy obronimy dyplom pracownika socjalnego ze specjalizacją,kiedy miną lata nauki i wysilku-okaże się,że nie ma pracy w zawodzie :(. Potrzeby rynku na zawody pomocy spolecznej,są ale nie ma funduszy! Uczmy się dla przyjemności, bo pracę znajdziemy,jako konserwator powierzchni gładkich-pod warunkiem,że bedziemy osobą z grupą inwalidzką.Pozdrawiam wszystkich wytrwale dążących do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emess Re: Zimowe nabory do szkół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:29 No ja powiem tyle dzwoniłem pytałem sie niby wszystko ok ale np: do medycznego studium zawodowego nie ma wogóle chętnych dzwonilem dzisiaj o 12 i nieblo nawet jednego zgloszenia a przyjmuja tylko do piatku no jak dla mnie to to jest dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emess Re: Zimowe nabory do szkół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:52 PS nie zebym tu jakas reklame robil ale sam jestem studentem i wiem jak wiele ludzi wyleci teraz ze szkoly, i ja chyba tez:) a jak dla mnie to jest niezla opcja a jak nie bedzie chetnych to tego poprostu nie otworza nr tel do miej pani ktora wam wszystko powie 361 11 81 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Zimowe nabory do szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:35 Jak zwykle gazeta zrobiła pomyłke na WSZ jest jeszcze informatyka. Czy to przez pomyłke czy złośliwość ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA jeszcze jest - już niedługo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 07:27 Odpowiedz Link Zgłoś
ag.miszczynska Re: Zimowe nabory do szkół 18.03.21, 15:25 To polecam szkołę cosinus. Więcej się nauczyłam niż na studiach Odpowiedz Link Zgłoś
kamilamrozz Re: Zimowe nabory do szkół 24.03.21, 09:36 Polecam Ci szkołę cosinus jak coś dużo praktyki Odpowiedz Link Zgłoś