humorek62 07.02.07, 23:17 Czy nie zmienił się statut spółki? Dawniej zarzad liczył minimum 3 osoby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wizytownik.info Re: Honor droższy od pieniędzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 09:22 MPK Państwo w Państwie a pieczę nad nim sprawuje Ptaszysko :-) SZUKASZ???? www.wizytownik.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ald Re: Honor droższy od pieniędzy IP: *.eranet.pl 08.02.07, 14:50 Wracaj Rysiu do koryta,boś jest lepszy niż ten bandyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurs Re: Honor droższy od pieniędzy IP: *.eranet.pl 08.02.07, 14:54 Szlachetny czlowieku,masz wielu wspierających Cię zwolenników. Następna kadencja jest Twoja. Wygrasz teraz i wybory !!!!!Głowa do góry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszczędny Re: Honor droższy od pieniędzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 13:35 Ciekawi mnie czy prezes K.NABRDALIK szasta pieniędzmi na kancelarie prawnicze i odszkodowania dla prześladowanych przez prezydenta T.Wronę z własnej kieszeni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsl Re: Honor droższy od pieniędzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 13:38 A co ze sprawą zrywania przez Prezesa Nabrdalika plakatów wyborczych klontrkandydatów P.Wrony w czasie ciszy wyborczej. Czemu ta sprawa ucichła? Odpowiedz Link Zgłoś
kszyszek Re: Honor droższy od pieniędzy 08.02.07, 14:39 Bo Nabrdalik w tym mieście jest nietykalny. Chłop ma tyle procesów, że już dawno powinien siedzieć w Herbach. Ale oczywiście Wrona go z tego wszystkiego wyciągnie, bo w końcu czego się nie robi dla kumpli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t-ka Re: Honor droższy od pieniędzy IP: *.eranet.pl 08.02.07, 14:46 Panie Ryszardzie,jest Pan zacnym i szlachetnym czlowiekiem.Trzymamy za Pana i z Panem. Niech Pan kończy sprawe,dla siebie pomyślnie,wraca do pracy,zrobi porządek w firmie. A w ogóle to ten bajzel należy sprywatyzować i nie będzie ciągłych awantur.Są trzy firmy co chcą ten bajzel kupić i nie trzymać bałaganu. Puścić,ludzie będą docenieni,nie wszyscy,ale Ci wartościowi napewno.Tylko w panu ratunek,że się nie skompromituje częstochowskie MPK Niech Pan wraca do sfer rządzących i ratuje zakład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Honor droższy od pieniędzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 17:56 R ratuje zakład?chyba żartujesz,przecież jak on był dyrektorem to nic nierobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Czy to syn słynnego Nabrdalika? IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.07, 19:17 a moze wnuk. Tego seryjnego mordercy z połowy lat 50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz_jaskola Re: Honor droższy od pieniędzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 20:51 A ja chciałbym zapytać czy Pan Wrona i Nabrdalik zaspokoili żądania finansowe Pana Raczka z kieszeni miasta czy swoich własnych? Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Ten czerwony oszust nie ma wstydu!!! 08.02.07, 21:09 Zrobil przekret a teraz udaje wariata jak reszta czerwonej mafi!!!Kazdy komuch to szust,klamca i zlodziej!!!!Precz z czerwona zaraza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ten czerwony oszust nie ma wstydu!!! IP: *.eranet.pl 08.02.07, 21:22 tak napisaleś że nie wiadomo o co chodzi i o kogo. Pan Ryszard to zacna osoba,znamy go nie tylko z pracy. Tyle lat pracował w MPK które do dziś istnieje i nieżle funkcjonuje to chyba właściwie prace wykonywał jako dyrektor członek Zarządu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rszard Raczek Honor droższy od pieniędzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 23:52 DZIĘKUJĘ ZA SOLIDARNOŚĆ Nie bałem się WRONY 13 grudnia 1981r i oddałem legitymacje PZPR, NIE BOJĘ SIĘ T. WRONY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Honor komunisty droższy od pieniędzy??? IP: *.vf.shawcable.net 10.02.07, 01:11 Gość portalu: Rszard Raczek napisał(a): > DZIĘKUJĘ ZA SOLIDARNOŚĆ > Nie bałem się WRONY 13 grudnia 1981r i oddałem legitymacje PZPR, - Glupio rzec, ale ja bym sie bal wziac tego do reki grubo PRZED 13 grudnia, bo balbym sie ze w domu po gebie dostane, a z wlasnego przekonia, ze rak po czyms takim nie domyje. Wstyd tez by mi bylo przed krewnymi, znajomymi i potomstwem. Tak, ze zadne gierojstwo ... A rzeklbym, ze wstyd dla porzadnych ludzi na ... zyciorysie. > NIE BOJĘ SIĘ T. WRONY Odpowiedz Link Zgłoś
cham_z_mpk Raczek - pływaczek! 10.02.07, 02:24 A mnie nurtuje taka kolejność zdarzeń: Ogłoszenie stanu wojennego, rzucenie na pokaz(!) legitymacji PZPR, zaskarbienie albo inaczej: zdobycie zaufania wśród członków Solidarności, internowania i na koniec - co na temat Raczka mówią archiwa IPN... (to do dziennikarzy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Mpk Re: Raczek - pływaczek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 10:24 ponad 20 lat pracuje w mpk,p Raczek to człowiek który nadaje się tylko do leczenia. To że został zwolniony niezgodnie z prawem to inna sprawa.Jego zachowanie jako dyrektora było delikatnie mówiąc śmieszne i żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś