Dodaj do ulubionych

Honor droższy od pieniędzy

07.02.07, 23:17
Czy nie zmienił się statut spółki?
Dawniej zarzad liczył minimum 3 osoby.
Obserwuj wątek
    • Gość: wizytownik.info Re: Honor droższy od pieniędzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 09:22
      MPK Państwo w Państwie a pieczę nad nim sprawuje Ptaszysko :-)

SZUKASZ????
      www.wizytownik.info
      • Gość: ald Re: Honor droższy od pieniędzy IP: *.eranet.pl 08.02.07, 14:50
        Wracaj Rysiu do koryta,boś jest lepszy niż ten bandyta.
      • Gość: kurs Re: Honor droższy od pieniędzy IP: *.eranet.pl 08.02.07, 14:54
        Szlachetny czlowieku,masz wielu wspierających Cię zwolenników. Następna
        kadencja jest Twoja. Wygrasz teraz i wybory !!!!!Głowa do góry!!!
    • Gość: oszczędny Re: Honor droższy od pieniędzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 13:35
      Ciekawi mnie czy prezes K.NABRDALIK szasta pieniędzmi na kancelarie prawnicze i
      odszkodowania dla prześladowanych przez prezydenta T.Wronę z własnej kieszeni?
      • Gość: dsl Re: Honor droższy od pieniędzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 13:38
        A co ze sprawą zrywania przez Prezesa Nabrdalika plakatów wyborczych
        klontrkandydatów P.Wrony w czasie ciszy wyborczej. Czemu ta sprawa ucichła?
        • kszyszek Re: Honor droższy od pieniędzy 08.02.07, 14:39
          Bo Nabrdalik w tym mieście jest nietykalny. Chłop ma tyle procesów, że już
          dawno powinien siedzieć w Herbach. Ale oczywiście Wrona go z tego wszystkiego
          wyciągnie, bo w końcu czego się nie robi dla kumpli.
        • Gość: t-ka Re: Honor droższy od pieniędzy IP: *.eranet.pl 08.02.07, 14:46
          Panie Ryszardzie,jest Pan zacnym i szlachetnym czlowiekiem.Trzymamy za Pana i z
          Panem. Niech Pan kończy sprawe,dla siebie pomyślnie,wraca do pracy,zrobi
          porządek w firmie. A w ogóle to ten bajzel należy sprywatyzować i nie będzie
          ciągłych awantur.Są trzy firmy co chcą ten bajzel kupić i nie trzymać bałaganu.
          Puścić,ludzie będą docenieni,nie wszyscy,ale Ci wartościowi napewno.Tylko w
          panu ratunek,że się nie skompromituje częstochowskie MPK Niech Pan wraca do
          sfer rządzących i ratuje zakład
          • Gość: zainteresowany Re: Honor droższy od pieniędzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 17:56
            R ratuje zakład?chyba żartujesz,przecież jak on był dyrektorem to nic nierobił.
    • Gość: :) Czy to syn słynnego Nabrdalika? IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.07, 19:17
      a moze wnuk. Tego seryjnego mordercy z połowy lat 50
    • Gość: tomasz_jaskola Re: Honor droższy od pieniędzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 20:51
      A ja chciałbym zapytać czy Pan Wrona i Nabrdalik zaspokoili żądania finansowe
      Pana Raczka z kieszeni miasta czy swoich własnych?
    • toberson Ten czerwony oszust nie ma wstydu!!! 08.02.07, 21:09
      Zrobil przekret a teraz udaje wariata jak reszta czerwonej mafi!!!Kazdy komuch
      to szust,klamca i zlodziej!!!!Precz z czerwona zaraza!!!!
      • Gość: ewa Re: Ten czerwony oszust nie ma wstydu!!! IP: *.eranet.pl 08.02.07, 21:22
        tak napisaleś że nie wiadomo o co chodzi i o kogo. Pan Ryszard to zacna
        osoba,znamy go nie tylko z pracy. Tyle lat pracował w MPK które do dziś
        istnieje i nieżle funkcjonuje to chyba właściwie prace wykonywał jako dyrektor
        członek Zarządu
    • Gość: Rszard Raczek Honor droższy od pieniędzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 23:52
      DZIĘKUJĘ ZA SOLIDARNOŚĆ
      Nie bałem się WRONY 13 grudnia 1981r i oddałem legitymacje PZPR,
      NIE BOJĘ SIĘ T. WRONY
      • Gość: Wlodek Honor komunisty droższy od pieniędzy??? IP: *.vf.shawcable.net 10.02.07, 01:11
        Gość portalu: Rszard Raczek napisał(a):

> DZIĘKUJĘ ZA SOLIDARNOŚĆ
        > Nie bałem się WRONY 13 grudnia 1981r i oddałem legitymacje PZPR,

- Glupio rzec, ale ja bym sie bal wziac tego do reki grubo PRZED 13 grudnia, bo
        balbym sie ze w domu po gebie dostane, a z wlasnego przekonia, ze rak po czyms
        takim nie domyje. Wstyd tez by mi bylo przed krewnymi, znajomymi i potomstwem.
        Tak, ze zadne gierojstwo ... A rzeklbym, ze wstyd dla porzadnych ludzi na ...
        zyciorysie.

> NIE BOJĘ SIĘ T. WRONY
        • cham_z_mpk Raczek - pływaczek! 10.02.07, 02:24
          A mnie nurtuje taka kolejność zdarzeń:
          Ogłoszenie stanu wojennego, rzucenie na pokaz(!) legitymacji PZPR, zaskarbienie
          albo inaczej: zdobycie zaufania wśród członków Solidarności, internowania i na
          koniec - co na temat Raczka mówią archiwa IPN... (to do dziennikarzy)
          • Gość: pracownik Mpk Re: Raczek - pływaczek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 10:24
            ponad 20 lat pracuje w mpk,p Raczek to człowiek który nadaje się tylko do
            leczenia. To że został zwolniony niezgodnie z prawem to inna sprawa.Jego
            zachowanie jako dyrektora było delikatnie mówiąc śmieszne i żenujące.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka