Dodaj do ulubionych

Zespół Hiton - dobrze grają ??

IP: *.realestate.net.pl 11.02.07, 01:13
Hej szukam zespołu na wesele i znalazłem ostatnio reklame zespołu Hiton,
słyszeliście coś o nim ?? Dobrze grają i czy umieją dobrze poprowadzić wesele
?? Chyba że znacie dobry i w miarę tani zespół to proszę piszcie !! Dzięki za
info
Obserwuj wątek
    • Gość: justka Re: Zespół Hiton - dobrze grają ?? IP: *.tktelekom.pl 11.02.07, 16:34
      Grali na weselu u mojego brata w pazdzierniku.Zespol sklada sie z jednego
      goscia i solistki bardzo dobrej zreszta,mi sie podobalo no i sa niedrodzy.
    • Gość: hiton Re: Zespół Hiton - dobrze grają ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 09:03
      Jak widzę masz tylko jedną opinię i miło mi, ponieważ pozytywna. Zespół mało
      gra w Częstochowie. Do 2000 roku mieszkałem w Cz-wie to więcej było imprez w
      mieście lecz i wtedy przez parę lat bardzo często a nawet najczęściej miałem
      robotę w Radomsku w rest. "Zameczek". W chwili obecnej mieszkam w Aleksandrii i
      gram imprezy w tych okolicach. Imprez mam nie mało, bo prawie w każdym
      tygodniu. Opinii na tym forum jest mało ponieważ jak wspomniała opiniodawczyni
      jestem niedrogi i w związku z tym najczęściej obsługuję imrezy ludzi mniej
      zamożnych choć to nie reguła - są również klijenci zamożni. Na moją wiedzę są
      oni zadowoleni, dokładam wszelkich starań aby impreza była udana.
      Pozdrawiam.
    • Gość: Paulinka Re: Zespół Hiton - dobrze grają ?? IP: *.sfc.pl 13.02.07, 07:24
      Grali u mnie na weselu w lipcu 2005.
      - poza "Wolnością" i chyba 2 jakimiś cygańskimi kawałkami nie grają Disco
      Polo !!! (DUŻY +)
      - krótkie przerwy
      - troszkę wypiją ale do piątej "normalnie" grają, a już różne rzeczy widziałam
      na innych weselach
      - nie grają z MiniDisca, dzięki temu kilku moich gości mogło sobie spokojnie z
      nimi zaśpiewać. Nie było problemu z dobraniem tonacji.
      - no i grają za rozsądną cenę
      POLECAM
    • Gość: Andrzej Re: Zespół Hiton - dobrze grają ?? IP: *.sfc.pl 18.02.07, 23:10
      Byłem gościem na weselu w Embargo. Grał tam malutki zespolik Hiton. Później
      jeszcze 2 razy byłem tam na dancingu, a że lubie odwiedzać lokale z muzyką "na
      żywo" to mogę coś powiedzieć na ten temat. Biorąc pod uwagę TYLKO 2-osobowe
      zespoły (a raczej tylko takie grają w częstochowskich lokalach) to Hiton jest
      jednym z najlepszych, jeśli nie najlepszy w naszym mieście. Oczywiście wg
      mojego gustu.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka