Gość: balowicz IP: *.tktelekom.pl 11.02.07, 12:23 interesuje mnie przebieg takiego balu , proszę o relację ewentualnych uczestników! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: balowiczu Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 13:25 kto ci odpowie,przecież to niepełnosprawni.A reszta pewnie - happy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepełnosprawna Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 16:08 czy ty czlowieku zglupiales oczywiscie ze odpowie duzo osob ,niektorzy sa nawet madrzejsi od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 17:07 Do niepełnosprawnej Chyba nie tak do końca jesteś niepełnosprawna skoro posługujesz się netem i plujesz jadem.Też podpadasz pod Betel ? I radio Maryja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 14:54 To nie bal niepełnosprawnych, ale dochód z balu jest przeznaczony na rzecz niepełnosprawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 14:56 qrna dobroczynność. A kto się tam bawił? Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balowicz Re: bal dla BETELU IP: *.tktelekom.pl 11.02.07, 20:16 jak 3 lutego Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Upośledzeniem Umysłowym Koło w Częstochowie wraz z Firmą ERMAT zorganizowało bal z Ibiszem i Bieleninikiem to wszystko było pokazane, opisane, jasne może BETEL opowie o swoim balu na rzecz osób niepełnosprawnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 21:02 To nie bal dla vipów. Mogłeś także na nim być... Wielki Bal Dobroczynny Autor: ak Dodano: 2007-01-21 14:39 9 lutego 2007 roku odbędzie się Wielki Bal Dobroczynny w Częstochowie. W Balu wezmą udział osobistości świata medialnego w Polsce. Udział w Balu zapowiedziała TVP 2. Koordynatorm Imprezy jest Krzysztof Walczak. " " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Czy podliczono już efekty finansowe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 00:56 Proszę o info ile zebrano ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwer Re: Czy podliczono już efekty finansowe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 12:50 Raczej nie doczekasz się odpowiedzi, ale ilość nieruchomości Betelu i ich zaradność jest naprawdę imponująca ; www.betel-charity.org/poland/wspolnoty.php?c=pl Może ktoś opowie coś więcej o działalności tej organizacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja się pytam Re: Czy podliczono już efekty finansowe ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 13:07 gdzie jest jedna z głownych sylwetek Betelu ,pani Katarzyna Bystra.Podobno urodziła własne dziecko i wybyła z Betelu. Dla mnie ta organizacja jest dziwna.A zaradność w krzątaniu się koło nabywania kolejnych nieruchomości rzeczywiście imponująca.Jestem sąsiadem jednego z takich domów,gdzie są dorośli niepełnosprawni płci obojga.Sposób w jaki ten dom przeszedł w ręce Betelu zastanawia wiele osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy podliczono już efekty finansowe ? IP: *.realestate.net.pl 16.02.07, 13:11 Pani Katarzyna urodziła dziecko już ze dwa lata temu (córeczka Róża). Ale kto jest tatusiem? Nie wiem. A domów to ty nie żałuj im. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nio Re: Czy podliczono już efekty finansowe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 13:12 Przy ul. Pawiej ładny mają pałacyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja się pytam Re: Czy podliczono już efekty finansowe ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:06 czemu mam nie żałować? To nie jest tak jak myslisz.Na Pawiej to jest dziadostwo w porównaniu z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i jeszcze Re: Czy podliczono już efekty finansowe ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:16 co się dzieje z Kingą ? Też ma dzieciątko i odeszła z Betelu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nio Re: Czy podliczono już efekty finansowe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:55 czy oprócz rodzenia dzieci coś się jeszcze w BETELU dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a dzieje się Re: Czy podliczono już efekty finansowe ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:02 dzieje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: bal dla BETELU IP: *.realestate.net.pl 16.02.07, 15:28 Kinga ma się dobrze wraz ze swoim synusiem Mikusiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nio Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:31 Gratuluje zdowia p. kindze i dzidziusiowi. Ale żeby z tego powodu robić bal charytatywny ? Nio, nio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Pytanie do rzecznika UM. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:30 Panie Ireneuszu bal był objęty patronatem prezydenta Wrony, o czym informował dumnie baner zawieszony w Alejach. Dlatego jako mieszkaniec Cz-wy uprzejmie proszę o informację jaką kwotę udało się pozyskać na balu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no własnie Re: Pytanie do rzecznika UM. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 19:27 więcej jest takich,co by chciało wiedzieć.Czas chyba na przyjrzenie się ...Wszak chyba nic nie ma do ukrycia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cud Re: Pytanie do rzecznika UM. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:52 Poczekajmy do poniedziałku, aż pan Irek włączy kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cud Re: Pytanie do rzecznika UM. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 11:09 Prosimy o info p. rzeczniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawość Panie Leśnikowski także proszę o odpowiedż na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:31 zadane pytanie. Patronat = jawność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Panie Leśnikowski także proszę o odpowiedż na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 15:39 AKURAT ! się dowiesz .Z równym powodzeniem pytaj się ojca Rydzyka ile spala jego limuzyna.Instytucje katolickie,psiakrew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawość Re: Panie Leśnikowski także proszę o odpowiedż na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 19:51 Nadal grzecznie czekamy, twierdząc, że ; patronat = jawność. Chyba, że coś jest do ukrycia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Panie Leśnikowski także proszę o odpowiedż na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 19:56 O,dużo więcej osób czeka na wyjaśnienia.Także takich bez dostępu do internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i nic? Re: Panie Leśnikowski także proszę o odpowiedż na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 00:11 hop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hop Re: Panie Leśnikowski także proszę o odpowiedż na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 00:46 no i mamy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Panie Leśnikowski także proszę o odpowiedż na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 09:52 Uuuuu...czyli dochód jest tajemnicą ? A może jest więcej tajemnic w tej organizacji ? Nie takie autorytety kościelne padały całkiem niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa a może pan A. Kalinowski? IP: *.realestate.net.pl 20.02.07, 10:04 Pan Kalinowski pewnie też tu zagląda albo jego przyjaciele, którzy siedzą w temacie... Prosimy, Panie Andrzeju, bardzo prosimy o jakis odzew! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aferka Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 11:24 ale jaja i z balu charytatywnego robi się afera. Tak to jest z sektami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: bal dla BETELU IP: *.realestate.net.pl 20.02.07, 12:11 Pan Leśnikowski nie odpowie nam, bo on tylko obmyśla, jak wyciągnąć pieniądze z budżetu na na niepotrzebności dla UM, np. drukarki za 4000 zł (cena jednej)... Co on tam sobie z ludzi robi?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 12:26 Pan Leśnikowski i nie odpowie,ale jest NIK i inne instytucje.Trzeba się będzie pofatygować pewnie.Chyba czas na swięte krowy się skończył,jakby ktoś nie zauważył.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cici Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:04 robi się ciekawy wątek, czekamy cierpliwie na informacje p. rzecznika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:33 to on dopiero może być.Jak się ktoś inny tym zajmie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo Re: bal dla BETELU IP: 195.116.125.* 21.02.07, 08:17 halo halo - no to jak się zakończyła ta imprezka ? zebrali jakieś pieniążki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stu Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 09:48 Czy zebrali milczą, ale wydać wydali. Zresztą na biednych nie trafiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:05 Że wydali to pewne..Ale ILE ? Skoro milczą ,to jest coś na rzeczy.Instytucje katolickie zawsze milczą na początku,dopiero później wychodzi szydło z worka.Pamiętacie aferę z Stella Mare ? Też milczeli.A później kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Panie Prezydencie Wrona proszę o informację na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 11:00 temat wyników finansowych balu charytatywnego, którego był Pana Patronem. Niestety pana rzezcnik jest przepracowany i nie odpowiada na pytania w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nu Re: Panie Prezydencie Wrona proszę o informację n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:38 no właśnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nu dla tych , którzy naprawdę chcą pomóż ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=57707463 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nu dla tych , którzy naprawdę chcą pomóż; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:47 chorej na raka Agnieszce, a nie skuć pałę na pseudocharytatywnym ochlaju organizowanym przez czarnych opływających w luksusy ; forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=57707463 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oglądacz Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:37 jutro ok 18:30 tv NTL Radomsko wyemituje reportaż z tej imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 13:37 to za widowisko? My chcemy wiedzieć ile zebrano,a nie oglądać tancerzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 16:45 popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaśka Re: bal dla BETELU IP: *.realestate.net.pl 22.02.07, 21:36 A ja myślę, że wszyscy którzy mogliby nam odpowiedzieć, są na feriach... Może są w Krynicy na nartach?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:42 akurat! Potem pojadą do Włoch bo się ociepli. La dolce vita ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 18:06 up ?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 10:18 Już po feriach , może jakieś info p. rzeczniku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Pytanie do rzecznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 00:51 Może jednak Panie Ireneuszu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Ale uparte milczenie, czyżby BETEL obawiał się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 09:51 jawności ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: Ale uparte milczenie, czyżby BETEL obawiał si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 16:43 ile w końcu zebrano na tym balu i kto tam był ile można czekać na konkretne dane!!!!!!!!!!! może zanim policzono to wydano i nigdy nikt się nie dowie co tam się wogóle działo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: Ale uparte milczenie, czyżby BETEL obawiał si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 12:03 Panie Kalinowski prosimy o konkrety w sprawie balu: ile? na co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy A ja proszę patrona balu prezydenta Wronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 12:30 o informacje w tej sprawie. Przeczytałem , że wrócił już z urlopu to może w końcu oświeci ciekawych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościnny Re: A ja proszę patrona balu prezydenta Wronę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:42 A ja twierdzę,że się nie doczekacie na odpowiedź.Chyba od instytucji kontrolującej.Państwo czują się pewnie.A niesłusznie,niesłusznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszący Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 14:58 BETEL jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:53 to dlatego nabrał wody w usta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Jak tam z patronatem panie prezydencie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:54 Udał się bal ? Bo z treści dyskusji coś to tajemniczo wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś