Dodaj do ulubionych

bal dla BETELU

IP: *.tktelekom.pl 11.02.07, 12:23
interesuje mnie przebieg takiego balu , proszę o relację ewentualnych uczestników!
Obserwuj wątek
    • Gość: balowiczu Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 13:25
      kto ci odpowie,przecież to niepełnosprawni.A reszta pewnie - happy.
      • Gość: niepełnosprawna Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 16:08
        czy ty czlowieku zglupiales oczywiscie ze odpowie duzo osob ,niektorzy sa nawet
        madrzejsi od ciebie
        • Gość: gość Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 17:07
          Do niepełnosprawnej

Chyba nie tak do końca jesteś niepełnosprawna skoro posługujesz się netem i
          plujesz jadem.Też podpadasz pod Betel ? I radio Maryja ?
    • Gość: ja Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 14:54
      To nie bal niepełnosprawnych, ale dochód z balu jest przeznaczony na rzecz
      niepełnosprawnych.
      • Gość: ale Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 14:56
        qrna dobroczynność.

A kto się tam bawił? Ciekawe.
    • Gość: balowicz Re: bal dla BETELU IP: *.tktelekom.pl 11.02.07, 20:16
      jak 3 lutego Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Upośledzeniem Umysłowym Koło
      w Częstochowie wraz z Firmą ERMAT zorganizowało bal z Ibiszem i Bieleninikiem to
      wszystko było pokazane, opisane, jasne może BETEL opowie o swoim balu na rzecz
      osób niepełnosprawnych!
    • Gość: ja Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 21:02
      To nie bal dla vipów. Mogłeś także na nim być...

Wielki Bal Dobroczynny

Autor: ak Dodano: 2007-01-21 14:39

9 lutego 2007 roku odbędzie się Wielki Bal Dobroczynny w Częstochowie. W Balu
      wezmą udział osobistości świata medialnego w Polsce. Udział w Balu
      zapowiedziała TVP 2. Koordynatorm Imprezy jest Krzysztof Walczak.
      " "
      • Gość: ??? Czy podliczono już efekty finansowe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 00:56
        Proszę o info ile zebrano ?
        • Gość: serwer Re: Czy podliczono już efekty finansowe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 12:50
          Raczej nie doczekasz się odpowiedzi, ale ilość nieruchomości Betelu i ich
          zaradność jest naprawdę imponująca ;

www.betel-charity.org/poland/wspolnoty.php?c=pl
          Może ktoś opowie coś więcej o działalności tej organizacji ?
          • Gość: a ja się pytam Re: Czy podliczono już efekty finansowe ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 13:07
            gdzie jest jedna z głownych sylwetek Betelu ,pani Katarzyna Bystra.Podobno
            urodziła własne dziecko i wybyła z Betelu.
            Dla mnie ta organizacja jest dziwna.A zaradność w krzątaniu się koło nabywania
            kolejnych nieruchomości rzeczywiście imponująca.Jestem sąsiadem jednego z
            takich domów,gdzie są dorośli niepełnosprawni płci obojga.Sposób w jaki ten dom
            przeszedł w ręce Betelu zastanawia wiele osób.
            • Gość: ja Re: Czy podliczono już efekty finansowe ? IP: *.realestate.net.pl 16.02.07, 13:11
              Pani Katarzyna urodziła dziecko już ze dwa lata temu (córeczka Róża). Ale kto
              jest tatusiem? Nie wiem. A domów to ty nie żałuj im.
            • Gość: nio Re: Czy podliczono już efekty finansowe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 13:12
              Przy ul. Pawiej ładny mają pałacyk.
              • Gość: a ja się pytam Re: Czy podliczono już efekty finansowe ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:06
                czemu mam nie żałować? To nie jest tak jak myslisz.Na Pawiej to jest dziadostwo
                w porównaniu z innymi.
                • Gość: i jeszcze Re: Czy podliczono już efekty finansowe ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:16
                  co się dzieje z Kingą ? Też ma dzieciątko i odeszła z Betelu ?
                  • Gość: nio Re: Czy podliczono już efekty finansowe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:55
                    czy oprócz rodzenia dzieci coś się jeszcze w BETELU dzieje ?
                    • Gość: a dzieje się Re: Czy podliczono już efekty finansowe ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:02
                      dzieje.....
    • Gość: ja Re: bal dla BETELU IP: *.realestate.net.pl 16.02.07, 15:28
      Kinga ma się dobrze wraz ze swoim synusiem Mikusiem...
      • Gość: nio Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:31
        Gratuluje zdowia p. kindze i dzidziusiowi.
        Ale żeby z tego powodu robić bal charytatywny ?
        Nio, nio.
    • Gość: ciekawy Pytanie do rzecznika UM. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:30
      Panie Ireneuszu bal był objęty patronatem prezydenta Wrony, o czym informował
      dumnie baner zawieszony w Alejach.
      Dlatego jako mieszkaniec Cz-wy uprzejmie proszę o informację jaką kwotę udało
      się pozyskać na balu ?
      • Gość: no własnie Re: Pytanie do rzecznika UM. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 19:27
        więcej jest takich,co by chciało wiedzieć.Czas chyba na przyjrzenie
        się ...Wszak chyba nic nie ma do ukrycia ?
        • Gość: cud Re: Pytanie do rzecznika UM. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:52
          Poczekajmy do poniedziałku, aż pan Irek włączy kompa.
          • Gość: cud Re: Pytanie do rzecznika UM. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 11:09
            Prosimy o info p. rzeczniku.
    • Gość: ciekawość Panie Leśnikowski także proszę o odpowiedż na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:31
      zadane pytanie.
      Patronat = jawność.
      • Gość: ola Re: Panie Leśnikowski także proszę o odpowiedż na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 15:39
        AKURAT ! się dowiesz .Z równym powodzeniem pytaj się ojca Rydzyka ile spala
        jego limuzyna.Instytucje katolickie,psiakrew.
        • Gość: ciekawość Re: Panie Leśnikowski także proszę o odpowiedż na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 19:51
          Nadal grzecznie czekamy, twierdząc, że ; patronat = jawność.
          Chyba, że coś jest do ukrycia ?
          • Gość: gość Re: Panie Leśnikowski także proszę o odpowiedż na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 19:56
            O,dużo więcej osób czeka na wyjaśnienia.Także takich bez dostępu do internetu.
            • Gość: no i nic? Re: Panie Leśnikowski także proszę o odpowiedż na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 00:11
              hop
              • Gość: hop Re: Panie Leśnikowski także proszę o odpowiedż na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 00:46
                no i mamy problem.
                • Gość: gość Re: Panie Leśnikowski także proszę o odpowiedż na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 09:52
                  Uuuuu...czyli dochód jest tajemnicą ? A może jest więcej tajemnic w tej
                  organizacji ? Nie takie autorytety kościelne padały całkiem niedawno.
    • Gość: gościówa a może pan A. Kalinowski? IP: *.realestate.net.pl 20.02.07, 10:04
      Pan Kalinowski pewnie też tu zagląda albo jego przyjaciele, którzy siedzą w
      temacie... Prosimy, Panie Andrzeju, bardzo prosimy o jakis odzew!
    • Gość: aferka Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 11:24
      ale jaja i z balu charytatywnego robi się afera.
      Tak to jest z sektami.
    • Gość: gość Re: bal dla BETELU IP: *.realestate.net.pl 20.02.07, 12:11
      Pan Leśnikowski nie odpowie nam, bo on tylko obmyśla, jak wyciągnąć pieniądze z
      budżetu na na niepotrzebności dla UM, np. drukarki za 4000 zł (cena jednej)...
      Co on tam sobie z ludzi robi?!
      • Gość: może Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 12:26
        Pan Leśnikowski i nie odpowie,ale jest NIK i inne instytucje.Trzeba się będzie
        pofatygować pewnie.Chyba czas na swięte krowy się skończył,jakby ktoś nie
        zauważył.:-)
        • Gość: i nic? Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 14:42
          hop
          • Gość: cici Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:04
            robi się ciekawy wątek, czekamy cierpliwie na informacje p. rzecznika.
            • Gość: ciekawy Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:33
              to on dopiero może być.Jak się ktoś inny tym zajmie.:)
    • Gość: halo Re: bal dla BETELU IP: 195.116.125.* 21.02.07, 08:17
      halo halo - no to jak się zakończyła ta imprezka ?
      zebrali jakieś pieniążki ?
      • Gość: stu Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 09:48
        Czy zebrali milczą, ale wydać wydali.
        Zresztą na biednych nie trafiło.
        • Gość: gośc Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:05
          Że wydali to pewne..Ale ILE ?

Skoro milczą ,to jest coś na rzeczy.Instytucje katolickie zawsze milczą na
          początku,dopiero później wychodzi szydło z worka.Pamiętacie aferę z Stella
          Mare ? Też milczeli.A później kompromitacja.
          • Gość: ciekawy Panie Prezydencie Wrona proszę o informację na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 11:00
            temat wyników finansowych balu charytatywnego, którego był Pana Patronem.
            Niestety pana rzezcnik jest przepracowany i nie odpowiada na pytania w tej
            sprawie.
            • Gość: nu Re: Panie Prezydencie Wrona proszę o informację n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:38
              no właśnie ?
    • Gość: nu dla tych , którzy naprawdę chcą pomóż ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:45
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=57707463
    • Gość: nu dla tych , którzy naprawdę chcą pomóż; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:47
      chorej na raka Agnieszce, a nie skuć pałę na pseudocharytatywnym ochlaju
      organizowanym przez czarnych opływających w luksusy ;

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=57707463
    • Gość: oglądacz Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:37
      jutro ok 18:30 tv NTL Radomsko wyemituje reportaż z tej imprezy
      • Gość: a co Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 13:37
        to za widowisko? My chcemy wiedzieć ile zebrano,a nie oglądać tancerzy..
        • Gość: ppp Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 16:45
          popieram.
          • Gość: Jaśka Re: bal dla BETELU IP: *.realestate.net.pl 22.02.07, 21:36
            A ja myślę, że wszyscy którzy mogliby nam odpowiedzieć, są na feriach... Może
            są w Krynicy na nartach?.
            • Gość: gośc Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:42
              akurat! Potem pojadą do Włoch bo się ociepli.

La dolce vita !
              • Gość: up Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 18:06
                up

??????????????????
                • Gość: pik Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 10:18
                  Już po feriach , może jakieś info p. rzeczniku ?
    • Gość: ciekawy Pytanie do rzecznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 00:51
      Może jednak Panie Ireneuszu ?
    • Gość: ale Ale uparte milczenie, czyżby BETEL obawiał się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 09:51
      jawności ?
      • Gość: markus Re: Ale uparte milczenie, czyżby BETEL obawiał si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 16:43
        ile w końcu zebrano na tym balu i kto tam był ile można czekać na konkretne
        dane!!!!!!!!!!! może zanim policzono to wydano i nigdy nikt się nie dowie co tam
        się wogóle działo?
        • Gość: markus Re: Ale uparte milczenie, czyżby BETEL obawiał si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 12:03
          Panie Kalinowski prosimy o konkrety w sprawie balu: ile? na co?
    • Gość: ciekawy A ja proszę patrona balu prezydenta Wronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 12:30
      o informacje w tej sprawie.
      Przeczytałem , że wrócił już z urlopu to może w końcu oświeci ciekawych.
      • Gość: gościnny Re: A ja proszę patrona balu prezydenta Wronę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:42
        A ja twierdzę,że się nie doczekacie na odpowiedź.Chyba od instytucji
        kontrolującej.Państwo czują się pewnie.A niesłusznie,niesłusznie..
    • Gość: piszący Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 14:58
      BETEL jest OK
      • Gość: ? Re: bal dla BETELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:53
        to dlatego nabrał wody w usta ?
      • Gość: ok???? Re: bal dla BETELU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:37
    • Gość: nemo Jak tam z patronatem panie prezydencie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:54
      Udał się bal ?
      Bo z treści dyskusji coś to tajemniczo wygląda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka