nierozlaczka 27.08.02, 23:15 kiedys wszyscy spotkamy .Jestem tutaj nowa i byloby fajnie gdzies razem pojechac na weekend.na innym forum gdzie jestem mielismy juz dwa spotkania jedno w dorach jedno na morzem bylo super...... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shreczek Re: A moze sie ........... 27.08.02, 23:21 Jesli chesz bedzie spotkanie koło Olsztyna 13-15 wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: A moze sie ........... IP: *.arcor-ip.net 27.08.02, 23:42 Gadaj dobrze z Ligą,to może się jeszcze załapiesz na niezapomniany biwak pełen zboczków i alkoholi w Zegrzu,mający się odbyć w dniach 6-8.09.Potrzebny hart ducha,nie całkiem wykończona wątroba,zdrowe płuca do wrzasku oraz brak zahamowań moralnych. Bliższe szczegóły zawarł Czort w swoim wątki pt."dzieci do szkoły a my idziemy pić"albo jakos tak podobnie. Shrek,a z jakiej ty dzielnicy Olsztyna pochodzisz,koluniu? Odpowiedz Link Zgłoś
shreczek Re: A moze sie ........... 27.08.02, 23:45 Do Zgierza nie jade, bo mnie kurwa te okolice nie interesuja. A tak poważnie, robie imprezkę w osrodku bylego MSW tydzien pózniej. Obecnie mieszkam blisko dworca głównego. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A moze sie w dorach spotkamy....:))) 28.08.02, 14:38 a te dory to gdzie, bo juz wiem ze nie nad morzem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: A moze sie w dorach spotkamy....:))) IP: *.arcor-ip.net 28.08.02, 17:14 Odpowiedź wymijająca Shrek.Ja nie pytałem gdzie mieszkasz tylko z jakiej dzielnicy ty urodzeniowo.A może tam nie było dzielnicy?Nie czepiam się,tylko jestem ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: A moze sie w dorach spotkamy....:))) 28.08.02, 22:20 no to moze Shrek mieszka w tych dorach, co???? Odpowiedz Link Zgłoś