Gość: widz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 00:37 No proszę. A jeszcze wczoraj w Orionie Różycka mówiła jakie to ma "ogromne serce". Ogromne to ono jest. Co więcej - pełne nienawiści i zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaro Re: Psy stracą dom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 07:51 Kolejna kompromitacja dyrektora mopsu. Gratulacje p. Elu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Psy stracą dom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 11:09 WOW! Moja ulica w GW! Czy ktos wogole wie gdzie ona sie znajduje? Jestem pod wielkim wrazeniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhbug Re: Psy stracą dom? IP: 217.153.246.* 16.02.07, 12:27 Czy ktoś może mi wyjaśnić, że MOPS jako instytucja która pomaga osobom biednym i potrzebującym ma utrzymywać prywatne psy P. kierownik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Psy stracą dom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 10:42 jak zwykle negatywne uczucia biorą górę. szkoda, ze w rozgrywkach miedzy ludźmi cierpią bezbronne zwierzaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Psy stracą dom? IP: *.autocom.pl 25.02.07, 15:38 Noie wypowiadjacie sie ludzie zle o Pani Marczak.Nawet nie zdjaecie sobie sprawy jakie ma zmartwienia. Ja tez kocham psy ale to co sie dzieje z jej rodzina to nieporownaywalnie wieksza tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś