Gość: Lili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 11:03 Kto był wczoraj w Rurze na pzredstawieniu " Fast Love fast sex"? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autorka Re: Rura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 13:14 Sama jestem ciekawa jakie wrażenia. Z tego co wiem bardzo różne i pozytywne i negatywne. Były hasła, że miało szokować, a nie szokuje. Z tym szokowanie to ktoś to wymyślił i puścił w obieg. Bo to nie było celem akcji. Ogólnie myślę, że stała się ważna rzecz, RURA został rozdziewiczona w materii działań innych niż muzyka. I oby to rozdziwiczenie było jednocześnie początkiem nowej artystycznej drogi dla tego klubu. A jakie Lili są Twoje wrażenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Rura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:46 Ja odbieram to poztywnie. Całkiem ciekawy pomysł i wiele refleksji zaświtało w mojej głowie. Przyznam się że też spodziewałam się czegoś bardziej szokującego bo rzeczywiście takie hasła krążyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka Re: Rura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 20:54 To się wszyscy zaangażowani w akcję bardzo cieszymy, że coś tam się komuś w głowie zaświeciło. To co do następnej odsłony w Rurze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strach na wróble Re: Rura IP: *.realestate.net.pl 23.02.07, 21:14 W papierowej Wyborczej była dzisiaj recenzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Rura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 22:00 Myślę że wybiorę sie na kolejny występ. A odnośnie Wyborczej - recenzja była pzrychylna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka Re: Rura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 17:36 Recenzja krótka i treściwa i jak najbardziej pozytywna. Do przeczytania i obejrzenia również w necie w zakładce kultura tu na stronach GW Cz-wa. Odpowiedz Link Zgłoś