Gość: Luiza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 14:30 prosze o opinie na temat tego lakarza. Mam miec u niego operacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miko Re: dr Leszek Mitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 22:09 Idź śmiało i nie cuduj. Wykonuje nawet ciężkie zabiegi, których nie chcą się podjąć ini "fachowcy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Re: dr Leszek Mitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 22:12 A mam nieśmiałe pytanie, czy koperte należy jemu dać i ile, tak słyszałam ale nie wiem ile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: dr Leszek Mitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 22:19 co to za policyjna prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Re: dr Leszek Mitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 22:25 pytam, bo nie wiem, a tak słyszałam. po szpitalach raczej nie chodzę ale z tego co się słyszy to tam dają tylko nie wiem ile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: dr Leszek Mitas IP: 213.186.88.* 27.02.07, 11:07 Ja jestem po operacji 3 miesiace, wszystko oki, po operacji nie dałam nic i nie wyobrazam sobie nawet ze mialabym placic!! W rozmowie dr Mitas niczego takiego mi nie zasugerowal ani przed ani po. Idz smialo i powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dr Leszek Mitas IP: 80.53.159.* 02.03.07, 16:21 poprostu musisz się spytać ile się należy i dostaniesz odpowiedż-byłam tam i moja mama też.Fachowiedz wyśmienity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Re: dr Leszek Mitas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 13:11 dzięki za informacje. A mogłabys napisac jak długo byłaś w szpitalu, jak się przygotować do zabiegu no i jak się czułaś po zabiegu. Są to dla mnie cenne informacje bo bardzo się boję tego zabiegu. Rozumiem że miłaś to robione w szpitalu na PCK - jak tam jest z odwiedzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: dr Leszek Mitas IP: *.piekary.net 28.02.07, 19:55 Ja lezalam niestety dosc dlugo kolo tygodnia ale tylko dlatego ze mam cukrzyce w zwiazku z czym musialam czekac na konsultacje internistyczna.Troche tez czeka sie konsultacje anestezjologiczna ale mysle ze w zwiazku z tym ze duzo ich powyjezdzalo trzeba im to wybaczyc... poza tym bylo naprawde oki , z odwiedzinami nie ma problemu. Grunt ze wszystko poszlo dobrze czego i tobie z calego serca zycze:)) trzymam za ciebie kciuki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: dr Leszek Mitas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 12:28 A gdzie prywatnie przyjmuje ,nie moge nigdzie znaleść ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Re: dr Leszek Mitas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 12:46 w Bytomiu, ul. Batorego 15 w srody od 17-tej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dr Leszek Mitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 20:28 w Częstochowie na ul.Kilińskiego 111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: dr Leszek Mitas IP: 80.54.174.* 02.03.07, 18:42 jak taki dobry to od jakich chorob on jest , bo warto wiedziec ,nieraz ktos pyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Re: do Agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 09:38 Aga, amożesz podac ile Tobie skasował? Chciałabym wiedzieć jakies orientacyjne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: do Agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 14:21 placilam tylko za wizyte w gabinecie wg.cennika a ty to wogle jestes pacjentka bo jak sie czyta twoje posty to zero zainteresowania operacja czy lekarzem tylko ile bierze ktos dobrze napisal policyjna prowokacja ja dodao a moze sflustrowany lekarzyna z oddzialu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Re: do Agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 18:58 pierwszy mój post dotyczył przede wszystkim opinii o lekarzu, tego się chciałam dowiedzieć, ale jakoś nikt mi nie pomógł. Natomiast o samym zabiegu już wiem wszystko, więc nie muszę pytać. Odpowiedz Link Zgłoś