Dodaj do ulubionych

Akcja Pomarancza Sio -Darmowy Zel

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:00
Czy są tu jakieś osoby chętne na darmowy zel antycellulit Nivea? Zasady są
proste, dostajecie zaproszenie na strone www., rejestrujecie się (ja musze
zebrac 10 osob - abym dostala zel), potem wy zbieracie 10 osob, ktore sie
zarejestrują i tez zel dostaniecie. Termin do 5 marca i wyczerpania zapasow
(najpozniej 5 marzec). Ktoś chętny? Jeśli tak, proszę o adresy e-mail.

Rozpoczęłam ten wątek, bo w "tamtym" jest kto pierwszy i lepszy, a ten jest mój:).

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: kto chętny Re: Akcja Pomarancza Sio -Darmowy Zel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 17:52
      do góry:)
      • Gość: Ania Re: Akcja Pomarancza Sio -Darmowy Zel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 17:55
        Ja jestem chętna :)
        • Gość: ktos chętny Re: Akcja Pomarancza Sio -Darmowy Zel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 17:56
          poproszę o adres e-mail:)
          • Gość: Ania Re: Akcja Pomarancza Sio -Darmowy Zel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 17:56
            animi0@op.pl
            • Gość: ktoś chętny Re: Akcja Pomarancza Sio -Darmowy Zel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 17:57
              Zaprosiłam:)
        • Gość: ktoś chętny Re: Akcja Pomarancza Sio -Darmowy Zel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 17:56
          Poproszę o Twój email:)
          • Gość: Ania Re: Akcja Pomarancza Sio -Darmowy Zel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 17:58
            Wielkie dzięki :)
            • Gość: ktoś chętny Re: Akcja Pomarancza Sio -Darmowy Zel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 17:59
              wzajemnie:)
      • Gość: mam dość Re: Akcja Pomarancza Sio -Darmowy Zel IP: *.apus-net.pl 02.03.07, 18:01
        A kobitki - wejdźcie sobie same na tę stronę - zarejestrujcie i zbierajcie
        znajome - tylko idźcie z tym gdzie indziej

www.goodbyecellulite.pl/zostan-ambasadorka-nivea.html
        • Gość: mam dość Re: Akcja Pomarancza Sio -Darmowy Zel IP: *.apus-net.pl 02.03.07, 18:02
          i nie dawajcie naciągaczom swoich adresów majlowych - zaleją Was spamem :)
        • Gość: ktoś chętny:) Re: Akcja Pomarancza Sio -Darmowy Zel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 18:13
          Ale gdzie?:/ Brakuje mi jeszcze kilka osób...
          • Gość: o jesuu ;) Re: Akcja Pomarancza Sio -Darmowy Zel IP: *.apus-net.pl 02.03.07, 18:16
            www.goodbyecellulite.pl/rejestracja.html
            • Gość: ktoś chętny Re: Akcja Pomarancza Sio -Darmowy Zel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 18:21
              ale co jak to? pytam skąd wziąć chętnych a Ty mi linka dajesz?;)
              • Gość: ktoś chce Re: Akcja Pomarancza Sio -Darmowy Zel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 20:59
                do góry:) 2 osoby...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka