Gość: Jarek IP: *.realestate.net.pl 08.03.07, 21:48 czy ktos wie gdzie w Czestochowie mozna kupic buty meskie firmy Presko? bardzo mi zalezy na tej wlasnie firmie. Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: Buty firmy Presko IP: *.realestate.net.pl 09.03.07, 08:09 podbijam, mam nadzieje, ze ktos chodzi w butach tej firmy - sa naprawde wygodne i trwale. Pomocy! Wiem, ze byl sklepik kolo lodowiska ale teraz zrobili tam chyba jakas przychodnie i wywalili wszystkich najemcow, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Buty firmy Presko 09.03.07, 08:39 ten i wiele innych mniej lub bardziej podobnych przypadkow: www.google.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Buty firmy Presko IP: *.realestate.net.pl 09.03.07, 13:51 wiesz, tak sie sklada, ze znam ten adres www i umiem korzystac z wyszukiwarki, tyle tylko, ze podaje nieaktualne dane (np. w Czestochowie adres przychodni przy ul. Wolnosci 46) a w okolice Slupska do producenta sie nie wybieram. Liczylem na pomoc miejscowych ale tu jest jak zwykle czyli kazdy tylko sie chwali, ze zna adres google... bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś