Gość: adrianosso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 20:49 potrzebuje dobrych fachowców od wykładania kostki brukowej.ktoś zna?prosze o namiar i ewentualnie cene za metr!:-) thk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bibi Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 10:31 A masz już kostkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrianosso Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 14:17 jeszcze nie, ale ekipa może być również z materiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 20:18 ja mogę powiedzieć kogo się wystrzegać,nie zrób takiego błędu jak ja, podstawa to umowa na PAPIERZE , ja niestety tego nie zrobiłem bopierwsze wrażenie panowie zrobili b.pozytywne, porządny sprzęt itd.,czar prysnął po pierwszych opadach deszczu, plac wyłożony kostką to jedno wielkie jezioro, firma oczywiście obiecywała poprawić spartaczoną robotę ale jak przyjechalii zobaczyli jak to wygląda to szybko znikneli, nie znam nikogo kogo mógłbym polecić ale wiem że z daleka trzeba omijać firmę ROB BRUK z ul.Ikara po prostu tragedia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrianosso Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 07:06 dzieki wielkie za odpowiedź, troszkę już wojowałem z nieudacznikami uważającymi sie za "fachowców", więc każda przestroga jest dla mnie cenna. thk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bibi Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:12 Jedź do firmy KOST BET w Aleksandrii.Mają kostkę bardzo dobrej jakości z certyfikatami.Bardzo duży wybór.Kostka barwiona na całej grubości, a nie tylko na wierzchu jak inne firmy-np coś upadnie , kostka odpryśnie i szara dziura! Współpracują z nimi firmy brukarskie i polecą kogoś dobrego bez żadnego problemu.Oczywiście na piśmie umowę zawsze lepiej mieć z firmą brukarską... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrianosso Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 07:16 dzięki, tak też zrobię.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.prenet.pl 13.03.07, 11:56 witam poszukaj i popytaj na tym forum: forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=1786&start=600 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrianosso Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 07:59 dzięki wielkie Adam, bardzo fajna stronka, napewno się przyda. pozdrawiam. adrian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.21.pl 14.03.07, 16:16 a ja polecam firmę Viki... niezbyt duża, ale solidna i nie zdziera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 23:06 Znam taką firmę: bardzo solidną. Jeśli jest Pan zainteresowany, proszę o kontakt na e-mail: monika1.2@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś