Dodaj do ulubionych

fachowcy od kostki brukowej

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 20:49
potrzebuje dobrych fachowców od wykładania kostki brukowej.ktoś zna?prosze o
namiar i ewentualnie cene za metr!:-)
thk
Obserwuj wątek
    • Gość: Bibi Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 10:31
      A masz już kostkę?
      • Gość: adrianosso Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 14:17
        jeszcze nie, ale ekipa może być również z materiałem.
    • Gość: naiwny Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 20:18
      ja mogę powiedzieć kogo się wystrzegać,nie zrób takiego błędu jak ja, podstawa
      to umowa na PAPIERZE , ja niestety tego nie zrobiłem bopierwsze wrażenie
      panowie zrobili b.pozytywne, porządny sprzęt itd.,czar prysnął po pierwszych
      opadach deszczu, plac wyłożony kostką to jedno wielkie jezioro, firma
      oczywiście obiecywała poprawić spartaczoną robotę ale jak przyjechalii
      zobaczyli jak to wygląda to szybko znikneli, nie znam nikogo kogo mógłbym
      polecić ale wiem że z daleka trzeba omijać firmę ROB BRUK z ul.Ikara po prostu
      tragedia,
      • Gość: adrianosso Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 07:06
        dzieki wielkie za odpowiedź, troszkę już wojowałem z nieudacznikami uważającymi
        sie za "fachowców", więc każda przestroga jest dla mnie cenna. thk.
        • Gość: Bibi Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:12
          Jedź do firmy KOST BET w Aleksandrii.Mają kostkę bardzo dobrej jakości z
          certyfikatami.Bardzo duży wybór.Kostka barwiona na całej grubości, a nie tylko
          na wierzchu jak inne firmy-np coś upadnie , kostka odpryśnie i szara dziura!
          Współpracują z nimi firmy brukarskie i polecą kogoś dobrego bez żadnego
          problemu.Oczywiście na piśmie umowę zawsze lepiej mieć z firmą brukarską...
          • Gość: adrianosso Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 07:16
            dzięki, tak też zrobię.pozdrawiam
            • Gość: adam Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.prenet.pl 13.03.07, 11:56
              witam

poszukaj i popytaj na tym forum:

forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=1786&start=600
              pozdrawiam
              • Gość: adrianosso Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 07:59
                dzięki wielkie Adam, bardzo fajna stronka, napewno się przyda.
                pozdrawiam. adrian
    • Gość: ja Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.21.pl 14.03.07, 16:16
      a ja polecam firmę Viki... niezbyt duża, ale solidna i nie zdziera.
    • Gość: gość Re: fachowcy od kostki brukowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 23:06
      Znam taką firmę: bardzo solidną. Jeśli jest Pan zainteresowany, proszę o
      kontakt na e-mail: monika1.2@gazeta.pl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka