Gość: e tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 09:54 Chce zalozyc sobie konto internetowe,i nie wiem jakie wybrac ??? czy INTELIGO w pko czy M BANK...a moze jakies inne? Jakie konto polecacie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Re: KONTO internetowe..jakie????? IP: 80.50.232.* 15.03.07, 10:11 mBank, lub MultiBank. Wejdź na strony tych banków i rozważ koszty prowadzenia konta i obsługi. Ja jestem klientem Multi i jestem bardzo zadowolony. Bardzo wysoko zelektronizowany. Wszystko załatwisz przez internet. Jednak niepolecam żadnych pochodnych PKO, są przeciwnie do tych pierwszych wysokozbiurokratyzowane i w dodatku płacisz za przelewy internetowe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam Re: KONTO internetowe..jakie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 10:42 ale w m banku tez placisz za przelewy 0,50 gr (na inne konta) Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: KONTO internetowe..jakie????? 15.03.07, 10:45 na konta w innych bankach. za to prowadzenie masz za free Odpowiedz Link Zgłoś
rador_b Re: KONTO internetowe..jakie????? 15.03.07, 11:00 Wszystko zalezy od twojego wynagrodzenia. np. Millenium jesli masz dochod na poziomie 2500pln to prowadzenie konta jest za free Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: KONTO internetowe..jakie????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:02 w BZ WBK jesli masz do 30 lat to masz za free. Ale musisz sie wybrac do baku zeby miec internetowy dostep. Przelewy sa platne 50gr W ING konto student masz przelewy i prowadzenie za darmo. Tez do banku musisz sie wybrac a pozniej przez net mozesz zarzadzac. Tak samo w Kredyt Bank z wybraniem sie do banku Prowadzenie ekstrakonto student 2pln/miesiac i 40 groszy przelew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam Re: KONTO internetowe..jakie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:01 ale multibank juz pobiera oplate za prowadzenia konta..a pko nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam Re: KONTO internetowe..jakie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:02 jak zaloze konto nie bedzie na nim regularnych wplywow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: KONTO internetowe..jakie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 13:32 TYLKO mBANK !!!!! POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: KONTO internetowe..jakie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 14:06 od kilku lat mam konto w mBanku jestem bardzo zadowolony,w Częstochowie jest wpłatomat i kilkanaście bankomatów bez prowizji jak na razie nie mam im nic do zarzucenia. Prowadzenie konta oczywiście bezplatne -polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: KONTO internetowe..jakie????? IP: *.trustnet.pl 15.03.07, 15:09 Mbank,miałem w Multibanku,wszystko za free,ale prowadzenie konta +2 karty 10zł na miesiąc co dawało 120 rocznie,teraz za przelewy góra 2 zł miesięcznie-rachunek jest prosty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: KONTO internetowe..jakie????? IP: 89.174.23.* 15.03.07, 15:21 mBank..konto za darmo, karta tez... Odpowiedz Link Zgłoś