Gość: Mon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:54 napiszcie proszę czy robiąc uprawnienia E na przyczepy do C czy trzeba zdawać i teorię i praktykę, czy tylko sama praktykę i gdzie iść na to prawko czyli na E Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: prawo jazdy C+E IP: *.lei3.cable.ntl.com 23.03.07, 15:57 kiedys zdawalo sie tylko praktyke, a teraz nie wiem. zadzwon do osrodka egzaminowania i sie zapytaj. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: prawo jazdy C+E IP: *.lei3.cable.ntl.com 23.03.07, 16:04 www.word.czest.pl/ to jest strona osrodka egzaminowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: prawo jazdy C+E IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.07, 16:44 Egzaminu z teorii nie ma, ale szkolenie jest wymagane. Jak to wygląda w praktyce, wszyscy się pewnie domyślają ;) Zależy jeszcze pewnie od ośrodka. Ja robię prawko w TEST-PAKT Przystajń. Mają swoją bazę na ul. Kawiej - przy samych torach kolejowych w lewo przez żółtą bramę. Tam są instruktorzy i można się dowiedzieć co i jak. Mogę ich śmiało polecić :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolo1887 Re: prawo jazdy C+E 23.03.07, 17:41 najpierw jazdy ok.25godz.pózniej egzamin(plac manewrowy+miasto) Odpowiedz Link Zgłoś