Gość: GOść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 12:13 czy ktoś leczy dzieci u tego dr.potrzebuje opini moje dziecko często choruje.mam zamiar zmienić prowadzącą dr.muszę wybrać dobrze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: syla Re: DR Kałuża IP: *.21.pl 01.04.07, 12:28 nie polecam moją corke nigdy dobrze nie zdiagnozował,strzela lekami zawsze antybiotykami w ciemno dopiero za drugim razem trafiał w odpowiedni lek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: DR Kałuża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 15:54 A ja mam świetne zdanie na jego temat moim dzieciom bardzo pomógł i w dodatku świetny człowiek dzieciaki moje go uwielbiają i co ważne pan doktor interesuje się swoimi małymi pacjentami!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: DR Kałuża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:25 chyba prywatnie tylko! w przychodni mały pacjent to dla niego duza udręka - widac to! zero usmiechu, rutyna, odwalenie roboty byle leciec do swojego gabinetu i tam przyjmowac za niezlą kaskę! mam nadzieje, ze pan doktor to czyta i troche przemysli bo mieszkam blisko, ale ze swoim dzieckiem jezdze na olsztynską po naprawdę swietną opieke:)dr Kaluza pracuje w przychodni chyba tylko po to, zeby nie placic zusu za prywatny swoj gabinet, to tyle, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: DR Kałuża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 07:24 zgadzam się z tobą w 100%, p. dr Kałuża jest delikatnie mowiąc bardzo niesympatycznym człowiekiem jako lekarz też nie rzucił mnie na kolana pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: DR Kałuża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 10:50 taki byl tez 10 lat temu.Pamietam jak mnie normalnie zwyzywal gdy mu przypomnialam ze to on postawil pierwsza diagnoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: DR Kałuża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 11:06 Przy moim pierwszym dziecku, które sporo chorowało w okresie jesiennym pan " doktor - specjalista chorób płuc " wysłuchał trwałe zmiany w oskrzelach i przepisał wziewne leki sterydowe ! To mnie tak przeraziło, że zaraz następnego dnia byłam u innej pani DOKTOR i ona tych zmian nie stwierdziła. Leczyła nas homeo i do dzisiaj córka nie brała antybiotyku ( a to już 5 lat ), nie mówiąc o tych sterydach - nigdy ich nie podałam ! A drugie moje dziecko było badane przez pana doktora przed szczepieniem i niestety zostało zaszczepione, a zdrowe nie było jak się okazało. BRAK SŁÓW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: DR Kałuża IP: *.getta.trustnet.pl 02.04.07, 11:15 Nie polecam! Wezwałam go raz, gdyz lekarz prowadzacy moje dziecko był na urlopie. Okazało się, że źle zdiagnozował chorobe i przepisał leki, które przeznaczone były dla dzieci powyzej 6 roku zycia. syn miał wtedy niecałe 2 latka. Na wizycie był niegrzeczny i gburowaty. nie mogłam o nic zapytać. Nie podałam leków przepisanych przez niego tylko udałam sie na konsultacje do innego specjalisty, który złapał się za głowe gdy zobaczył przepisane leki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: DR Kałuża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 11:20 A cóż to za nagonka??, macie jakiegoś strasznego pecha bo ja mam inne od waszego zdanie dzięki temu lekarzowi moje dziecko ma wykrytą poważną alergię i dzięku dobrej diagnozie żyje!! Jeśłi lekarz sie wam nie podoba to zmieńcie go a najlepiej to idzcie do znachorów, wróżek i czarodziejów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prysta Re: DR Kałuża IP: *.range86-141.btcentralplus.com 02.04.07, 12:18 Pamietam tego pana, leczylam sie u niego przez jakis czas. bez usmiechu, ani grosza sympatycznosci. Ostatni raz poszlam do niego jak sie wstydzilam rozebrac (mialam moze z 10 lat) a on powiedzial ze nie mam co sie wyglupiac bo i tak tam nic nie mam:P hehe Obrazilam sie :) Szkoda ze mnie teraz nie widzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: DR Kałuża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:31 A jak a jest przyczyna takiego jak opisujecie zachowania??, może przemęczony, nieszczęśliwy itp. pomyślcie co sądzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: DR Kałuża IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.04.07, 21:45 Ludzie czy wy nie wiecie że leczenie dzieci to ruletka albo sie trafi albo nie a co do dr Kałuży to znam go z innej strony ,zawsze pomoże ,doradzi i jakoś dzieciaki się trzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: DR Kałuża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 21:59 A ja lecze u p.Kałuzy syna juz 7 lat.Lekarz jest ok. Fakt -małomowny jest ale mnie to nie przeszkadza.Jak komus potrzebna jest paplanina jak u fryzjera to niech zmieni lekarza.Przeciez mozna wybierać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: DR Kałuża IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.04.07, 22:08 zły ,zły a od pacjentów się nie może odpedzić ciekawe kto tak pisze o nim czy nie ci którzy mu tiutają w gabinecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: DR Kałuża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 08:47 dlaczego nie moze się odpędzić od pacjentów w przychodni??odpowiedz jest prosta...do kogo iść do doktor M??albo G??które nie rozróżniają a nawet nie widzą różnicy między zapaleniem oskrzeli a atakiem duszności(alerg)??a sam pan K...też bez komentarza a chorobie dowiaduję się zawsze z ulotek dołączonych do leków chyba że łaskawie zaczyna odpowiadać na pytania.Moim zdaniem pediatra powinien być bardzo kontaktowy a doktor K jest tylko kontaktowy na prywatnych wizytach...niestety! Odpowiedz Link Zgłoś