Dodaj do ulubionych

DR Kałuża

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 12:13
czy ktoś leczy dzieci u tego dr.potrzebuje opini moje dziecko często
choruje.mam zamiar zmienić prowadzącą dr.muszę wybrać dobrze
Obserwuj wątek
    • Gość: syla Re: DR Kałuża IP: *.21.pl 01.04.07, 12:28
      nie polecam moją corke nigdy dobrze nie zdiagnozował,strzela lekami zawsze
      antybiotykami w ciemno dopiero za drugim razem trafiał w odpowiedni lek.
    • Gość: marta Re: DR Kałuża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 15:54
      A ja mam świetne zdanie na jego temat moim dzieciom bardzo pomógł i w dodatku
      świetny człowiek dzieciaki moje go uwielbiają i co ważne pan doktor interesuje
      się swoimi małymi pacjentami!!
    • Gość: Anka Re: DR Kałuża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:25
      chyba prywatnie tylko! w przychodni mały pacjent to dla niego duza udręka - widac to! zero usmiechu, rutyna, odwalenie roboty byle leciec do swojego gabinetu i tam przyjmowac za niezlą kaskę! mam nadzieje, ze pan doktor to czyta i troche przemysli bo mieszkam blisko, ale ze swoim dzieckiem jezdze na olsztynską po naprawdę swietną opieke:)dr Kaluza pracuje w przychodni chyba tylko po to, zeby nie placic zusu za prywatny swoj gabinet, to tyle, nie polecam
      • Gość: Mona Re: DR Kałuża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 07:24
        zgadzam się z tobą w 100%,
        p. dr Kałuża jest delikatnie mowiąc
        bardzo niesympatycznym człowiekiem
        jako lekarz też nie rzucił mnie na kolana
        pozdrawiam!!!!
        • Gość: ola Re: DR Kałuża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 10:50
          taki byl tez 10 lat temu.Pamietam jak mnie normalnie zwyzywal gdy mu
          przypomnialam ze to on postawil pierwsza diagnoze
    • Gość: Pola Re: DR Kałuża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 11:06
      Przy moim pierwszym dziecku, które sporo chorowało w okresie jesiennym pan "
      doktor - specjalista chorób płuc " wysłuchał trwałe zmiany w oskrzelach i
      przepisał wziewne leki sterydowe ! To mnie tak przeraziło, że zaraz następnego
      dnia byłam u innej pani DOKTOR i ona tych zmian nie stwierdziła. Leczyła nas
      homeo i do dzisiaj córka nie brała antybiotyku ( a to już 5 lat ), nie mówiąc o
      tych sterydach - nigdy ich nie podałam !
      A drugie moje dziecko było badane przez pana doktora przed szczepieniem i
      niestety zostało zaszczepione, a zdrowe nie było jak się okazało. BRAK SŁÓW !!!
    • Gość: jagoda Re: DR Kałuża IP: *.getta.trustnet.pl 02.04.07, 11:15
      Nie polecam! Wezwałam go raz, gdyz lekarz prowadzacy moje dziecko był na
      urlopie. Okazało się, że źle zdiagnozował chorobe i przepisał leki, które
      przeznaczone były dla dzieci powyzej 6 roku zycia. syn miał wtedy niecałe 2
      latka. Na wizycie był niegrzeczny i gburowaty. nie mogłam o nic zapytać. Nie
      podałam leków przepisanych przez niego tylko udałam sie na konsultacje do
      innego specjalisty, który złapał się za głowe gdy zobaczył przepisane leki.
      • Gość: As Re: DR Kałuża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 11:20
        A cóż to za nagonka??, macie jakiegoś strasznego pecha bo ja mam inne od
        waszego zdanie dzięki temu lekarzowi moje dziecko ma wykrytą poważną alergię i
        dzięku dobrej diagnozie żyje!! Jeśłi lekarz sie wam nie podoba to zmieńcie go a
        najlepiej to idzcie do znachorów, wróżek i czarodziejów.
        • Gość: Prysta Re: DR Kałuża IP: *.range86-141.btcentralplus.com 02.04.07, 12:18
          Pamietam tego pana, leczylam sie u niego przez jakis czas. bez usmiechu, ani grosza sympatycznosci. Ostatni raz poszlam do niego jak sie wstydzilam rozebrac (mialam moze z 10 lat) a on powiedzial ze nie mam co sie wyglupiac bo i tak tam nic nie mam:P hehe Obrazilam sie :) Szkoda ze mnie teraz nie widzi:)
          • Gość: gosc Re: DR Kałuża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:31
            A jak a jest przyczyna takiego jak opisujecie zachowania??, może przemęczony,
            nieszczęśliwy itp. pomyślcie co sądzicie??
            • Gość: basia Re: DR Kałuża IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.04.07, 21:45
              Ludzie czy wy nie wiecie że leczenie dzieci to ruletka albo sie trafi albo nie a co do dr Kałuży to znam go z innej strony ,zawsze pomoże ,doradzi i jakoś dzieciaki się trzymają.
    • Gość: a Re: DR Kałuża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 21:59
      A ja lecze u p.Kałuzy syna juz 7 lat.Lekarz jest ok. Fakt -małomowny jest ale
      mnie to nie przeszkadza.Jak komus potrzebna jest paplanina jak u fryzjera to
      niech zmieni lekarza.Przeciez mozna wybierać
      • Gość: ada Re: DR Kałuża IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.04.07, 22:08
        zły ,zły a od pacjentów się nie może odpedzić ciekawe kto tak pisze o nim czy nie ci którzy mu tiutają w gabinecie
    • Gość: m Re: DR Kałuża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 08:47
      dlaczego nie moze się odpędzić od pacjentów w przychodni??odpowiedz jest
      prosta...do kogo iść do doktor M??albo G??które nie rozróżniają a nawet nie
      widzą różnicy między zapaleniem oskrzeli a atakiem duszności(alerg)??a sam pan
      K...też bez komentarza a chorobie dowiaduję się zawsze z ulotek dołączonych do
      leków chyba że łaskawie zaczyna odpowiadać na pytania.Moim zdaniem pediatra
      powinien być bardzo kontaktowy a doktor K jest tylko kontaktowy na prywatnych
      wizytach...niestety!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka