Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:47 może ktoś wie wiecej szczegółów dot.badań prenatalnych w kilinice sw.Łukasza.wchodziłam na ich strone nie ma na niej informacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosciowka Re: badania prenatalne IP: *.dip.t-dialin.net 01.04.07, 19:32 Chodzi ci o usg prenatalne? jesli tak to nie wiem czy tam robia i czy jest tam jakis specjalista od tego,ja osobiscie bylam w katowicach w Provicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: badania prenatalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 13:17 Wklejam z ich strony: Dr n. med. Dariusz Borowski - Centrum Zdrowia Matki Polki, specjalista ginekolog położnik, badania prenatalne płodu. Badania Prenatalne Płodu USG - pierwszego trymestru ciąży (11-14 tydzień ciąży) 150 zł USG - drugiego trymestru ciąży z badaniem echa serca płodu (20-24 tydzień ciąży) 210 zł echo serca płodu 160 zł USG - badanie wczesnej ciąży 120 zł badanie biochemiczne 250 zł Sama nie bylam u Borowskiego tylko u jakiejs kobietki. Potwierdzic moge tyle ze USG bardzo dokladne i nowoczesne. Odpowiedz Link Zgłoś