mustina 03.04.07, 14:25 Potrzebuję kupić czarny barwnik do ubrań? Gdzie mogę go kupić? Jeśli ktoś wie, to proszę podać konkretne sklepy. Dziękuję z góry :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancymonka Re: Gdzie kupić czarny barwnik do ubrań?? 03.04.07, 14:27 w drogerii... albo w sklepie z chemią, np. w tym przy delikatesach Oleńka, przy ul. Dekabrystów, na przeciw dawnego Montexu. Odpowiedz Link Zgłoś
mustina Re: Gdzie kupić czarny barwnik do ubrań?? 03.04.07, 14:30 W drogeriach?? Też myślałam, że to takie proste. Ale obskoczyłam dziś połowę drogerii w Cz-wie i nic. Ale zobaczę jeszcze w tej przy Oleńce, bo tam nie dotarałam. Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondi Re: Gdzie kupić czarny barwnik do ubrań?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 14:33 W "chemiku staromiejskim" na Mirowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Gdzie kupić czarny barwnik do ubrań?? 03.04.07, 14:50 Ja kupowała w styczniu w budce drogeryjnej na promenadzie, tylko nie pamiętam w której... ale koło Oleńki też były :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Gdzie kupić czarny barwnik do ubrań?? IP: 80.48.49.* 03.04.07, 14:54 Nie kupowałam już kilka lat więc nie wiem czy jeszcze tam można kupić ale były w drogerii na Wolności między PKP a PKS po drugiej stronie ulicy i na Pl.Daszyńskiego koło WC (jeśli dobrze pamiętam to był to sklep chemiczny ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Gdzie kupić czarny barwnik do ubrań?? IP: *.apus-net.pl 03.04.07, 16:04 barwniki do ubrań są w sklepie na Al.Wolności z tapetami:)idąc od aleji na samym początku ulicy po stronie gdzie jest"Centrum":) Odpowiedz Link Zgłoś
mustina Dziękuję 03.04.07, 18:47 Dziękuję wszystkim za pomoc :)Mam nadzieję, że znajdę to, czego potrzebuję. :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Gdzie kupić czarny barwnik do ubrań?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 19:17 można kupić w sklepie z tapetami naprzeciwkom megasamu koło byłej pandy tam jest na 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
mustina Dziękuję - mam! 04.04.07, 17:43 Dziękuję wszystkim jeszcze raz za pomoc. Dostałam czarny barwnik w chemicznym koło Oleńki i właśnie się gotuje ;) Zobaczymy, co z tego będzie. Pozdrawiam i życzę wszystkim Wesołych Świąt Wielkiej Nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Dziękuję - mam! 04.04.07, 18:31 :))) Podziel się wrażeniammi po farbowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mustina Re: Dziękuję - mam! 04.04.07, 20:47 No ufarbowało się i teraz się suszy. Zobaczymy jutro na sucho i dziennym świetle, ale myślę, że się powiodło. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mustina Udało się! :) 05.04.07, 17:30 No już po farbowaniu. Spódnica owszem jest czarna, tylko się taka jakaś mini zrobiła :/ No cóż, ale lnu się chyba inaczej ufarbować nie da, żeby się nie skurczył. Jeszcze raz wszystkim dziękuję, pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt :) Odpowiedz Link Zgłoś