Gość: Kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 21:30 Witam! Poszukuję informacji na temat producentów obuwia w sece…Dokładnie 1 piętro, stoisko to głownie jest z odzieżą ale ma także kilka par butów…z góry dziękuję za informacje… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alex Re: seka IP: *.21.pl 03.04.07, 22:05 ale chodzi ci konkretnie o nazwe firmy, czy znasz nazwe,a chcesz sie o niej czegos dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: seka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 22:16 Na obuwiu było napisane Prima vera... ale niestety nic wiecej nie wiem no i na necie nic konktretnego nie mogłam znaleść wiec załozyłam watek z nadzieja ze może Ktos wie coś wiecej... z Góry dzieki za odp pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: seka IP: *.21.pl 03.04.07, 22:28 taka nazwa moze byc na kazdym obuwiu, to wszystko jest dostepne w sklepach z art. obuwniczymi, podobnie jak pudelka, jezeli myslisz o tym stoisku po prawej od schodow, to sa tam dosc drogie ceny obuwia jak na to wykonanie i material nie polecam osobiscie.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: seka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:15 Witam. Obuwie kosztuje 75 zł wiec uwazam ze nie jest zbyt drogie...ale niestety moj e rozmawiu nie ma wiec zukam producenta...jakby cos prosze o info Odpowiedz Link Zgłoś
ewosek Re: seka 04.04.07, 14:21 a może zapytaj sprzedawcę o możliwość zamówienia konkretnego rozmiaru... byłoby prościej :) Ewentualnie obejrzyj dobrze pudełko - musi być na nim adres producenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bu BA Re: seka IP: *.21.pl 04.04.07, 14:34 Ale kasia jest za ciemna na takie czynności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: seka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:44 Niestety pytałam sprzedawcę...ale po minie widać było że nie jest chętna do poinformowania mnie dokładnie...powiedziała tylko że dostała pojedyncze sztuki i juz się nie da nic zrobić... wiec przepraszam bardzo że zadałam tak "ciemne " pytanie ale miałam nadzieje ze może przypadkiem Ktoś wie cos więcej ... a nie od razu zacznie mi wrzucać jaka jestem "ciemna" etc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: seka IP: *.21.pl 05.04.07, 00:29 po sezonie producenci obuwia robia wyprzedaze i sklepy biora to za niewielka kase, moze dlatego im zostaly ostatnie pary.sprzedawca powinien jednak cie poinformowac co to za producent. jest teraz obowiazek drukowania, badz naklejania na pudelkach nazwy firmy z adresem, chyba,ze jest to obuwie nie od polskich producentow to nie bedzie nic naklejone. u nas tak jest, ze nie wszyscy to przestrzegaja. boja sie, ze pojedziesz kilka ulic dalej i kupisz, a oni nie zarobia. nie wszyscy produceni jednak sprzedaja w detalu. Odpowiedz Link Zgłoś