Dodaj do ulubionych

opinie - żłobek przy A.K.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 13:17
Witam!
Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej na temat złobka przy Armii Krajowej
(za "mrówkowcem"). Jakie są wasze opinie? Jaka jest tam opieka? Jak traktują
maluszki?
Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • ancymonka Re: opinie - żłobek przy A.K. 10.04.07, 13:30
      Też jestem ciekawa, taką babską ciekawością, bo w życiu bym dziecka do żłobka
      nie dała. Też jestem ciekawa czy są w Cz-wie jakieś żłobki prywatne, bo
      państwowe to chyba tylko 2.
    • Gość: pielęgniarka Re: opinie - żłobek przy A.K. IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.07, 13:31
      kilka lat temu odbywałam tam praktyki i wiem napewno że nigdy nie skazałabym
      swojego malucha na takie traktowanie-ludzie nie oddawajcie tam swoich dzieci a
      jeżeli ktoś napisze,że jego dziecko tam uczęszcza i jest zadowolone a on jako
      rodzic również ,to także będzie bzdurą i znaczy tylko tyle,że nie ma pojęcia co
      się tam dzieje jak opuszcza żłobek i zadowolony wychodi do pracy....
      • ancymonka Re: opinie - żłobek przy A.K. 10.04.07, 13:36
        A co się dzieje???
        • Gość: kornelia Re: opinie - żłobek przy A.K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 14:11
          Proszę - powiedz co się tam dzieje?
    • Gość: kornelia do ancymonki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 14:21
      Narazie nie muszę i mam nadzieję, że nie będę zmuszona:). Ale pytam, bo coraz
      częściej moja mama choruje, a co za tym idzie nie mam wtedy opieki dla
      córeczki. Poprostu "badam grunt" :). Pozdrawiam Cię :)
      • ancymonka Re: do ancymonki :) 10.04.07, 14:24
        To badajmy razem:)
        Myślę, że teraz coraz więcej matek po macierzyńskim musi wracać do pracy, a
        coraz mniej ma z kim zostawić maluszki.
        A Czwa pod względem opieki nad niemowlęciem jest chyba wyjątkowo uboga?:(
        Słyszałaś może o jakimś żłobku prywatnym?
        • Gość: kornelia Re: do ancymonki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 14:31
          Jeszcze się nie rozglądałam za prywatnym. Nie wiem czy w czewie jakiś jest. Na
          forum "żłobek" trochę się rozejrzałam ale jeszcze o taki nie zapytałam :) Fakt,
          że po macierzyńskim musiałam wrócić do pracy, ale to dlatego , że nie
          utrzymalibyśmy się z jednej pensji.. Ech.. taka nasza rzeczywistość. Ale co
          tam :) Najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa :)
          • Gość: zaba Re: do ancymonki :) IP: *.82.inds.pl 11.04.07, 20:41
            Moja córcia był w żłobku na AK trzy tygodnie po czym zachorował na zapalenie
            płuc i wylądowałyśmy w szpitalu. Od tej pory jest w domu i jest zdrowa. Opieka
            nie jest zła ale jak jest możliwość to nie oddawajcie dzieci do żłobka. Jeszcze
            parę miesięcy temu też byłam za żłobkiem.
            • Gość: inna Re: do ancymonki :) IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.07, 21:45
              wypowiedzcie sie na ten temat rodzice,bo tez jestem zainteresowana tym tematem.
              • Gość: ddd Re: do ancymonki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 09:48
                synek mój był szczęśliwy w żłobku i nie chciał iść do domu. Panie to były
                ciocie, szybciej się nauczył siadac na nocniku i wogóle było ok. a suchy basen
                to był szczyt luksusu. Teraz jest w przedszkolu i jest tak sobie, płacze i nie
                chce chodzić, on chce do cioć ze żłobka.Polecam. Jest to wyjście najlepsze z
                możliwych i nie drogie w porównaniu z opiekunką. A dzieci chorują wszędzie. Tam
                jest lekarz i panie dzwonią jeśli coś się dzieje. POZDRAWIAM ciocie.
                • ancymonka Re: do ancymonki :) 12.04.07, 10:24
                  Ale mówisz o żłobku wogóle, czy konkretnie o tym przy AK??
                  • Gość: ddd Re: do ancymonki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 10:37
                    konkretnie o tym na A.K. A ta pielęgniarka to chyba głupoty pisze. A jeśli tak
                    było to jaka z niej pielęgniarka??????bez serca????Tam jest spoko. polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka