Dodaj do ulubionych

Wypadek w Kłobucku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 17:27
Moze mi ktos napisac co sie stalo ostatnio w Klobucku widzialam jak karetka
zabierala młoda osoba a obok stalo rozwalone male smieszne auto
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 17:58
      A taki szczyl Smartem na chodniku potrącil mloda dziewczyne.
      Po co takim debiolm prawko daja !
      • Gość: ja Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 21:23
        chyba musze was uświadomic ten szczyl ma dopiero niespełna 17 lat i nie ma
        prawa jazdy a jeżdzi sobie bo jest bogaty i mysli ze mu wszytsko wolno...ot
        cała prawda
        • Gość: Ro Re: Wypadek w Kłobucku IP: 212.87.241.* 10.04.07, 22:10
          powiesić gnoja albo chociaż wykastrować - brak testosteronu może by go czegoś
          nauczył...!
          • Gość: ja Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 22:30
            a nie wiecie co z ta dziewczyna?
            • Gość: gosc Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 09:40
              Gość portalu: ja napisał(a):

> a nie wiecie co z ta dziewczyna?

a wiemy i nie powiemy,
              co sensacji szukasz w kazdej tragedii ??
              a ochrona danych osobowych ??
              • Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 16:48
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: mama Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 09:51
          Gość portalu: ja napisał(a):

> chyba musze was uświadomic ten szczyl ma dopiero niespełna 17 lat i nie ma
          > prawa jazdy a jeżdzi sobie bo jest bogaty i mysli ze mu wszytsko wolno...ot
          > cała prawda

Klobuck to takie sobie miasteczko. I jak moge przeczytac, ze jezdzil bez prawa
          jazdy a rodzice sa bogaci to mniemam, ze Policja klobucka o tym wiedziala.
          Smart przeciez to specyficzny samochodzik i z pewnościa w tym Klobucku jest moze
          jeden lub gora dwa takie pojazdy !!!
          No coz, pozostawie to bez dalszego komentarza.
          • Gość: xx Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 08:51
            > Klobuck to takie sobie miasteczko. I jak moge przeczytac, ze jezdzil bez prawa
            > jazdy a rodzice sa bogaci to mniemam, ze Policja klobucka o tym wiedziala.
            > Smart przeciez to specyficzny samochodzik i z pewnościa w tym Klobucku jest moz
            > e
            > jeden lub gora dwa takie pojazdy !!!
            > No coz, pozostawie to bez dalszego komentarza.

to jest dobra i rzeczowa część komentarza.
          • Gość: koliber Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 16:36
            JAK MOŻNA JEŻDZIĆ BEZ PRAWA JAZDY.JEST TO NIEMOŻLIWE.PRAWOJAZDY KOLEŚ MIAŁ
            INACZEJ Z METY KTOŚ WYLĄDOWALBY ZA KRATAMI
          • Gość: EFIK Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 18:09
            Państwo bezprawia-przesadnie jest mówić policja nie wiedziała,ma kasę to mu
            wszystko wolno ,ujdzie mu bo się wykupi.nie sądzę będzie odpowiadał jak każdy
            inny.jest małoletni -błędy młodości i olbrzymie brzemie odpowiedzialności w
            młodym wieku.
            a czy ktoś w Kłobucku nie przejeżdzał skrzyżowań ponad 130km/h-byli tacy im sie
            udało jemu nie .to jest kretynizm kretynizmem jest wsiąść za kółko po pijaku,
            Byli i tacy którzy urządzali sobie przejażdżki ponad 13 w terenie zabudowanym
            im też się udało.Byli i tacy którzy zabili-choć tego nie chciali.(wyjazdy za
            chlebem do niemiec)i będą następni.
            dziś rewelacją jest "małolat w wieku 17 czy 16 lat" juto będzie to ktoś inny w
            wieku 30 cz też 40 lat -takie jest życie .nic dodać nic ująć.co jest to jest co
            będzie to będzie.
        • Gość: KOLIBER Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 16:34
          A skąd ta pewność.
    • Gość: gosc Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 09:55
      To wnikliwie prosze przeczytac i bez uszczypliwosci mi tu proszę:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=60516517
      • Gość: jan Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:26
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> To wnikliwie prosze przeczytac i bez uszczypliwosci mi tu proszę:
        >
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=60516517

Ja uszczypliwy nie jestem, dobre !
        • magdabad Re: Wypadek w Kłobucku 12.04.07, 09:08
          Stało się nieszczęście, bardzo współczuję rodzicom dziewczynki, sama jestem
          matką i nie wiem jak bym się zachowała w takiej sytuacji. Jedno jest pewne
          każda matka chce chronić swoje dziecko i dać mu to co jest najlepsze.Powinniśmy
          sobie zdawać sprawę że nikt nie planuje jadąc autem, że uderzy w drzewo,
          człowieka, potrąci kogoś czy nawet zabije. Każdemu może się przytrafić coś
          przykrego na drodze, to był nieszczęśliwy wypadek. Myślę, że ten młody człowiek
          został już ukarany i wyśmiewanie go nie cofnie czasu i nie odwróci zdarzeń. Z
          tego co wiem to miał prawo jazdy .Łatwo jest pisać i obrażać na forum innych /
          wystarczy się zalogować, nikt mnie nie zna, mogę sobie trochę poużywać/
          natomiast gorzej gdy trzeba komuś rzeczywiście pomóc - czy TY komuś pomogłeś ?,
          czy TY jesteś taki ideał?
          • asgard_bp Re: Wypadek w Kłobucku 12.04.07, 13:50
            tekst magdy mnie rozwalił.A szczególnie to,że jadac ulica nie planujemy....itp.
            Jedną z cech,która odróznia nas od zwierząt,to zdolność przewidywania i myslenia
            abstrakcyjnego.
            Przewidywania tego,co może nastapić jeżeli wykonamy jakąś czynność w ten a nie
            inny sposób.
            jesli smarkacz miał 17 lat, to nie mógł mieć prawa jazdy,jadac szarzował nie
            przewidując mozliwych nastepstw swej jazdy,mądry tatuś i mamusia mu to
            umożliwili czyli sa równie winni jak on.Teraz kasa załatwi sprawe i niedługo
            wszyscy o tym zapomną.
            I z pewnością nie był to nieszczesliwy wypadek, tylko skutek GŁUPOTY kierowcy
            pojazdu oraz kilku innych osób
            A zanim ktoś mi napisze czy ja jestem takim dobrym kierowcą to odpowiadam
            Nie,nie jestem dobrym kierowcą choć bardzo dobrze jezdze samochodem / prawo
            jazdy od 17 lat i około 200 tyś km rocznie/,na drodze bardziej uwazam na innych
            ni z na siebie oraz staram sie przwidywac mozliwe skutki mojej jazdy i za
            wszelką cene unikam jakiegokolwiej zagrozenia dla innych osób / zgodnie z
            zasadą:masz się zabic,zabij się sam/
            • Gość: magdabad Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 15:58
              Słowo rozwalił nie jest tutaj na miejscu. Z twojego tekstu wynika, że mało masz
              wiedzy na temat kto piwinien posiadać, a kto nie prawo jazdy. Jestem
              przekonana, że każdy człowiek wsiadając do samochodu nie jest w stanie
              przewidzieć co może zdarzyć się na drodze, chyba, że jest wróżką. Przemawia
              przez ciebie zazdrość, że młody człowiek ma auto. W tej dyskusji nie o to
              chodzi. Bardziej powinniśmy się skupić na tym, żeby pomóc poszkodowanej i
              sprawcy bowiem jest to bardzo ciężkie doświadczenie dla obu rodzin. Ze
              słyszenia wiem, że matka tego nastolatka prawie codziennie jest w szpitalu u
              tej dziewczynki. I na tym polega pomoc.
            • Gość: amator kiełbasy Re: Wypadek w Kłobucku IP: 80.48.49.* 14.04.07, 20:21
              200 tysiecy rocznie powiadasz że robisz?? Wychodzi że musiałbyć codziennie
              przejeżdżać po 547km. I tak dzień w dzień. Raczej nierealne.
            • Gość: koliber Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 16:32
              FAcet pisze "nie jestem dobrym kierowcą choć bardzo dobrze jeżdżę"-
              bezsens,błędne koło.jeżeli jeżdzisz 200.000 km rocznie to uważaj ponieważ
              również tobie się to może przytrafić-np możesz usnąć -i cóż również będzie to
              twoja wina.niekiedy lepiej nic nie mówić
              .rocznie na drogach w Polsce ginie 16.000 osób .dokładnie tyle ile liczy sobie
              miasteczko Kłobuck.
              Na tym skrzyżowaniu dochodzi od lat do wielu wypadków -dlaczeg miasto nie
              zabezpieczy pobocza.
              Jadąc od Łobodna częstokroć spotykam się z samochodami jadącymi z naprzeciwka
              faktycznie wymuszają pierwszeństwo scinając zakręt
              to co się wydarzyło -prawda o zdarzeniu -zna tak naprawde jeden człowiek -
              kierowca smarta.
              W związku zpowyższym facio daj sobie spokó z opisami jaki jesteś dobry bo jak
              wiesz
              w jednym dniu jeżdzimy szybciej w drugi wolniej to zależy od wielu czynników.
              CIEKAWI MNIE KIEDY TY L;UB W CIEBIE KTOŚ UDERZY-BO DZIŚ TO NIESTETY
              NIEUNIKNIONE.
              KOLIBER
          • Gość: ja Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 16:01
            widze ze pani mama nie zna szczegółów. otóż ten chłopak napewno nie miał
            zamiaru potrącic tej panny, no ale jaksie ściga z kolegą, i jedzie dwustrona
            jezdnia na obydwóch pasach w te sama strone to to musiało sie tak skończyc. nic
            go nie usprawiedliwia. mam nadzieje ze poniesie odpowiednie konsekwencje!!
            • Gość: KOLIBER Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 16:40
              OJEJ -REWELKA-ILE WERSJI -W TEJ KIEROWCA JEDZIE DWOMA PASAMI RUCHU
      • tomasz7721 Re: Wypadek w Kłobucku 12.04.07, 12:04
        . dobre !
        • Gość: jaa Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.07, 15:26
          Do mojego poprzednika aggsa cos tam :]
          Musze Cie jednak zmartwic, gdyz chlopak mial prawo jazdy kat. B1 :] Zeby
          zapobiec twojemu wymadrzanie wyjasnie Ci ze jest to prawko od 16 lat
          dopuszczalne kierowanie auta do mx wagi 700kg . Takie wymagania spelnia wlasnie
          SMART!!
          • Gość: ja Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 16:04
            oka spoko tylko niech sie nie ściga gó..arz tym gównem. a co do mar\tki to
            spoko ze jest w szpitalu. pewnie mysli ze kasąi łażeniem tam wybroni synka
            • Gość: Koliber Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 17:11
              CIEKAWE -CO TY BYŚ ZROBIŁ NA JEJ MIEJSCU.MĄDRALO.NIE MASZ NIC INNEGO DO ROBOTY
              JAK SIEDZIEĆ I PLOTAMI SIĘ ZAJMOWAĆ.PIERDOŁO
              \
          • Gość: Do jaa coś tam Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 16:36
            Słuchaj mądralo w polsce nie można mieć prawa jazdy na samochód w wieku
            szesnastu lat zadne b1 c3 cze inne nie i koniec i nie wypisuj bredni jak się
            nie znasz .Smart to nie motorower jest to normalny samochód czy tego czcesz czy
            nie motorowery mają ograniczoną moc silnika i osiągają niewielkie prędkości a
            Smart może poruszać się nawet ponad sto na godzine . A jeżeli były przymiarki
            do tego aby można było mieć prawo jazdy w wieku szesnastu lat to można było
            jeżdzić tylko w towarzystwie osoby starszej mającej prawo jazdy (normalne)i nie
            ma w Polsce czegoś takiego jak prawo jazdy b1
            • Gość: takiitaki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 17:07
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: jaa Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.07, 20:38
              Moj poprzednik chyba wyjasnil juz wszystko :)
              Przytocze dla ulatwienia kawalek artykulu

"# kat. B1 – trójkołowym lub czterokołowym pojazdem samochodowym o masie własnej
              nie przekraczającej 750 kg, z wyjątkiem motocykla, "

pozdrawia serdecznie ja cos tam :))

• Gość: 123 Re: Wypadek w Kłobucku IP: 80.51.236.* 12.04.07, 22:06
                ja znalazłem zapis "o masie własnej nie przekraczającej 550 kg", a to by
                znaczyło, że chyba nie mógł jechać smartem, bo jest cięższy
                • Gość: Aśka Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:33
                  Parę lat temu-nie wiem czy jeszcze dzisiaj-na Zachodzie, by prowadzić smarta
                  nie było potrzebne prawo jazdy naszej kategorii B. Wystarczyło tylko to na
                  motor.Dlatego mnóstwo osób, którym odebrano prawko np za alkohol przesiadało
                  się do tego autka.
                  • Gość: Gizmo Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:43
                    Co za baran pisze ze nie mozna miec prawka na B1 w Krakowie co 2 smart to smart
                    na prawko na B1 a b1 jest od 16 lat
                    PZDR
                    • asgard_bp Re: Wypadek w Kłobucku 13.04.07, 14:26
                      heh, a nie wydaje się Wam,że zboczyliscie z tematu?
                      Nawet jesli miał to prawo jazdy, to czy to zwalnia od myslenia?
                      Ścigajac się z kolesiem udowodnił tylko swoją bezgraniczna glupote i brak
                      odpowiedzialnosci.
                      A co do magdy,według ciebie jadac w ten sposob,nie można przewidzieć że stanie
                      sie coś złego,czy tak ? Tutaj przez chwile nasunelo mi sie kilka uwag na temat
                      blondynek / oczywiscie nie obrazając blondynek/.
                      Poza tym, walcząc jak lwica o dobre imie tego " IDIOTY" nasuwają mi się pewne
                      podejrzenia co do jakiegos pokrewieństwa.
                      I na koniec,nie zazdroszcze małolatowi jakiegos pseudosamochodziku,więc nie bądz
                      smieszna pisząc takie bzdury a jak bys dokładniej przeczytała to co napisalem,
                      to sama bys doszła do wniosku,że co rok,max dwa kupuje sobie nowy / to tak gwoli
                      scisłości/
                      Z niecierpliwością czekam na nową porcje absurdu :)
                      • Gość: koliber Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 17:18
                        MASŁO MAŚLANE-NIC Z TEGO NIE ROZUMIEM.
                        ZNÓW NOWA WERSJA -TERAZ WYŚCIGI.
                      • Gość: koliber Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 17:38
                        PROPONUJE:
                        ze względu na bezpieczeństwo związane z ruchem drogowym w Kłobucku i okolicach
                        zamiast samochodów i motorów używajmy tylko jednośladów.będzie bezpieczniej.
                        ps
                        Współczuję rodzicom -ale cóż życie jest jakie jest ,mam nadzieje ,że z
                        poszkodowaną"ka"będszie wszystko ok i lada dzień stanie na własne nogi.
                        co do sprawcy zdarzenia "z pewnością wyciągnie wnioski ze swego uczynku i w
                        przyszłości "będzie mądrzejszy i ostrożniejszy w swych czynach zgodnie z zasadą
                        CZEGO SIĘ JAŚ NIE NAUCZY TO JAN NIE BĘDZIE UMIAŁ"
                        A wszystkich "wieszających psy "-ostrzegam jutro może ty coś zbroisz i
                        sprawdzisz na własnej skórze jak to jest.
                        Wówczas
                        zanim coś napiszesz -kilka razy się zastanowisz.nigdy nie wiesz .co przyniesie
                        życie.
                        a jak jesteś taki mądry , przewidywaly oraz zapobiegliwy "weż pierwszy kamień
                        i rzuć "
                        koliber761@interia.pl
                        • Gość: koliber Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 17:43
                          poprawka
                          jednośladów napędzanych siłą mięśni.
                  • Gość: . Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 18:14
                    .
                    • Gość: c Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 13:04
                      c
          • Gość: d Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 09:27
            d
      • Gość: . Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 17:05
        .
    • Gość: świadek Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 10:52
      Byłem świadkiem wypadku i w tym małym autku tak naprawdę wystrzeliła opona na
      zakręcie. Nie było żadnych wyścigów!!!Ta młoda osoba jechała powoli, a głównym
      powodem wypadku było pęknięcie opony, które spowodowało wyrzucenie samochodu na
      chodnik. Informacje te potwierdzic moze Policja ( byłem przesłuchiwany jako
      świadek zdarzenia). Z tego co wiem, ten chłopak miał uprawnienia do kierowania
      pojazdem.
      • Gość: Koliber Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 17:15
    • Gość: zetx Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 18:33
      Krowa się ocieliła -riposta -ona
    • Gość: Ericson Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 18:35
      BŁĘDY MŁODOŚCI-OT CAŁA SPRAWA-WSPÓŁCZUJ RODZINIE POSZKODOWANEJ
    • Gość: AAA Re: Wypadek w Kłobucku IP: 213.199.204.* 15.04.07, 21:08
      A dziś kolejny wypadek w Kłobucku. Jakiś samochód porządnie wylądował na płocie
      na tej samej trasie do Łobodna. Stała się komuś krzywda???
      • Gość: Koliber Re: Wypadek w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 22:31
        no proszę -mówiłem ,że zakręt jest żle wyprofilowany i sciąga samochód na
        środek.Jadąc od strony kłobucka.
        a jak jeszcze ktoś zetnie zakręt od łobodna tragedia gotowa.
        koliber761@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka