Gość: Gość IP: 80.54.174.* 15.04.07, 00:09 Rok temu rzuciłam palenie,niestety bardzo utyłam. Szukam profesjonalnej pomocy. Doradzcie coś sensownego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: odchudzanie IP: 212.87.241.* 15.04.07, 08:16 ja własnie mam to samo po ciąży i takze zuciłam palenie co skonczyło sie przytyciem 38 kilo . ja wybieram sie na aqua aerobik czyli aerobik w wodzie .wybieram sie do przychodni odchudzania i kontroli wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 09:57 chcialabym zapytac gdzie znajduje sie taka przychodnia ? czy to osrodek prywatny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrea Re: odchudzanie IP: 212.87.241.* 15.04.07, 16:04 Ja właśnie się odchudzam w Naturhouse na ul.Berka Joselewicza. Bezpłatne konsultacje dietetyczne, kontrola wagi na specjalnym urządzeniu. Polecam, naprawdę mu pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: odchudzanie IP: *.oxfd.cable.ntl.com 15.04.07, 23:14 ja tez sie odchudzam w Naturhouse na ul.Berka Joselwicza i juz mam swoj maly sukces. Tak wiec polecam wszystkim ktorzy chca zrzucic pare kilo bo dziala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 16:54 Ja też właśnie odwiedziłam Naturhouse na ulicy Berka. Bardzo fachowa i sympatyczna obsługa. Dietetyczka bardzo dobrze dobrała mi dietę a preparaty są bardzo skuteczne w przeciewieństwie do aptecznych z których korzystałam wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 111 Re: odchudzanie IP: 213.199.204.* 15.04.07, 16:32 a ja mam znajomą która wążyła 110 kg w wieku 30 lat ,chudła ok.18 kg na rok bo poddała sie hipnozie , nie stosowała żadnej dfiety ani cwwiczeń i jest szczupła .zaznacze że ona powiedziała lekarzowi że chce ważyc 65 kg. i tak właśnie jest . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 18:04 na Jana Pawla II 56/58 znajduje sie Firma "Figura" odchudzanie polega na serii cwiczen i masazu na "specjalnych lozkach" jest ich bodajze 10 i kazde sluzy do innych cwiczen! rewelacja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: odchudzanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 19:06 a jaka jest cena tych zabiegów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strach na wróble Re: odchudzanie IP: *.realestate.net.pl 15.04.07, 20:09 Gość portalu: Gość napisał(a): > Rok temu rzuciłam palenie,niestety bardzo utyłam. Szukam profesjonalnej pomocy. > Doradzcie coś sensownego. Mniej jedz a więcej się ruszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i. Re: odchudzanie IP: 80.54.174.* 16.04.07, 07:59 strach na wróble masz racje, ja tez czasem siade i ponarzekam sobie, o ze to jakis tluszczyk sie robi, a dziwic sie, jak wpieprzam slodkie, a jedyny ruch to do knajpy ;/, ale teraz zaczelam jezdzic na rowerze i ograniczalamn zarcie, nie zebym sobie od ust odbierala, ale wiem ze ta czekolada pod wieczor to nie najlepszy pomysl lub zarcie miedzy posilkami, nie jest na poczatku latwo ale da sie przyzwyczaic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: odchudzanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 10:49 polecam diete 1000-1200 kalorii wode niegazowana!!1 i bedzie ok!! 5 posilkow dziennie i nie jedzenie po 18!! Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: odchudzanie 16.04.07, 12:33 dieta1000cal.republika.pl/ Taaa. taka dieta to bardzo zdrowa jest :-/ Ja dzięki niej bym się na tamten świat przejechała... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: odchudzanie 16.04.07, 12:38 Ja wręcz przeciwnie. Miałem 40 kilo nadwagi; teraz - po kilku miesiącach - mam "tylko" 20 :) Prawda jest jedna: nie istnieją, żadne super piguły i środki na odchudzanie, trzeba przejść na dietę i się więcej ruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: odchudzanie 16.04.07, 12:41 Nie zgodzę się z jednym - trzeba zmienić spoób żywienia! Każda dieta będzie g... warta, jeśli po niej wróci się do dawnego stylu życia i jedzenia. A dieta 1000 kalorii jest najbardziej stresująca ze wszystkich. A w stresie trudno o pozytywne skutki... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: odchudzanie 16.04.07, 12:52 Może masz rację. Każdy powinien wybrać sposób najlepszy dla siebie i swojego samopoczucia. Dla mnie nie jest żadnym problemem niedojadanie, większy stres przeżywam, gdy muszę zbyt długo czekać na efekty. Wydaje mi się, że wszystko kontroluję, będę wiedział kiedy przestać jakby się coś działo. Na razie mam dobre samopoczucie i wszystko jest w porządku ... Ja wybrałem może nie najzdrowszy sposób, ale dla mnie najwygodniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: odchudzanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:59 mi ta diete polecil dietetyk!! pozatym ja sobie niczego nie odmaiwialam jadlam wszystko tak samo tylko w takich ilosciach zeby nie przekroczyc 1200 kalorii. i pilam bardzo duzo wody!!! moze to chore ale sobie wazylam niektore czeczy przeliczalam na kaloriie!! i to pomagało i pomaga. teraz juz wiem ile jesc !!! i nie robilam tak zeby odstawiac wszystko bo wiedzialam ze po jakims czasie zuce sie na to co bym odstawil i nadrobilabym wszystko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: odchudzanie 16.04.07, 14:02 Niech zgadnę.. pani Niska?? Znaczy się ten niby dietetyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: odchudzanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:06 tak ;-) czyli mam rozumiec ze jest do kitu?? i nie polecacie jej. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: odchudzanie 16.04.07, 14:12 Zacznijmy od tego że ona nie jest dietetykiem!!! A leczenie każdego prowadzi tak - skierowanie na badania hormonów tarczycy i spisuj co jesz. Następna wizyta - opieprz że za dużo i nie to, nie to i zalecenie diety 1000 kalorii. Bo ona niczego innego nie zna!!!!!! I udaje super specjalistę od leczenia otyłości! Właśnie pod jej "czujnym okiem" dorobiłam się super anemii, super nerwicy (bo normalnie na mnie wrzeczszała i ubliżała), byłam tak osłabiona, że chodziłam po ścianach. A ona mi jeszcze wyleciała, że powinnam jeździć na rowerze codziennie i 3 razy w tygodniu chodzić na basen. I spożywać 1000 kalorii dziennie! Patałach jeden, wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
iisiia Re: odchudzanie 16.04.07, 14:19 dzieki za ostrzezenie!! no nie wyslala mnie na badania tarczycy ani nawet nie przejzala tego co mialam od tarczycowej tzn wyniki!!! no i nie krzyczala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: odchudzanie 16.04.07, 14:27 To jeszcze lepiej! Widać jej fundusze obcieli :D Widzisz... nic ją nie obchodzi. Żadne badania, żadne zalecenia innych lekarzy. 1000 kalorii i koniec. Ona jest alfa i omega i wie lepiej! Jak jej powiedziałam że nie mogę jeździć na rowerze ze względu na chorobę kolan to mi odpowiedziała - coś za coś. Kretynka jedna. A żeby ustawiać dietę pod kątem danej osoby to chyba wogóle o czymś takim nie słyszała. Odpowiedz Link Zgłoś
iisiia Re: odchudzanie 16.04.07, 14:33 podobno gdzies robia badani wszystkie i dostosowuja diete do danej osoby!!! zjaoma mi mowila ze robili jej na wszystko ustalali od czego najbardziej tyje !!! dawno n ie idzialam tej znajomej wiec nie posiadam informacji jakis wiekszych na ten temat!!! ale moze ktos slyszal o tym????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: odchudzanie IP: *.109.inds.pl 17.04.07, 18:34 Naturhouse na Berka. Dietetyczka dobiera diete, fachowo, do tego sa specjalne preparaty które przyspieszaja spalanie tkanki tłuszczowej i pomagaja pozbyc sie nadmiaru wody w organizmie. Odchudzają nawet bardzo młode osoby. Skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingl ti Re: odchudzanie IP: *.21.pl 18.04.07, 22:41 dobra dobra popieram,popieram... a co z dowodami?podajcie dziewczyny jakies konkrety!ile schudlyscie i w jakim czasie? ps zwracam sie do Andrei i Malej-ile razy w miesiacu/tygodniu musicie tam chodzic?czy to prywatna poradnia czy panstwowa,bo ni ema info na necie o Naturhouse dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: odchudzanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 10:10 ja tez bym chciala znac dokladnijszy adres i ile to kosztuje i ile razy trzeba w tygodniu?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: odchudzanie 19.04.07, 12:30 Ja też, bo wątpię, żeby to na NFZ było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 16:26 Też jestem ciekawa jak to działa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrea Re: odchudzanie IP: 212.87.241.* 19.04.07, 16:42 Ja chodzę do Naturhouse raz w tygodniu, za każdym razem dostaję nową dietę skomponowaną dla mnie. Chudnę przeciętnie ok. 1 kg na tydzień. Zrzuciłam już 6 kg w ciądu 5 tygodni. Preparaty to wydatek ok. 100 zł tygodniowo. Preparaty są naturalne, są to wyciągi z roślin, mają atest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: odchudzanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 17:00 sorry ale nie mam na to aby 400 zł misiecznie hiihhiih ja na diecie 1000-1200 chudlam 4 kg mieisecznie a oprocz tego co bylo w domu wydawalam dodatkowo na jakies serki kase!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingl ti Re: odchudzanie IP: *.21.pl 19.04.07, 22:21 no i ...kontrola gratis,ale specyfiki rzedu 100zl/tyg razy 52 tyg w roku to troszke kosztuje-a myslalam,ze zaoszczedze na odchudzaniu... ja znalazlam na stronce gazety cos takiego www.vitalia.pl-ludzie prowadza tam pamietniki odchudzania i maja forum-dieta kosztuje okolo 12 zl/tyg i jest ukladana do potrzeb odchudzanego-nie wiem,nie probowalam,bo od niedawna interesuje sie tym tematem-niestety ale wiek chyba robi swoje i nie jest juz tak latwo kontrolowac wagi jak kiedys-ale jest to jedyny aspekt bycia 30-latka na ktory narzekam!;) Odpowiedz Link Zgłoś
bsokolow Re: odchudzanie 21.06.07, 20:31 Ale niestety dieta "dla wszystkich" bez dokonania właściwych pomiarów (wody, tkanki tłuszczowej, budowy ciała)??? Często później okazuje się, że wyrządziliśmy sobie krzywdę, pozbawiliśmy organizm tego, co niezbędne. Tak naprawdę można schudnąć na każdej diecie, jednak chodzi też chyba o zachowanie przy tym zdrowia, dobrego samopoczucia i zapobiegnięcie efektowi jojo. Dlatego fachowa opieka, jaką gwarantuje Naturhouse oraz indywidualne podejście do klienta jest drogą do trwałego sukcesu. W przeciwnym wypadku, szkoda nawet tych 12zł na tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś