Dodaj do ulubionych

Jak często korzystacie z płatnej miłości???

IP: 213.199.204.* 20.04.07, 22:50
Ja muszę przynajmniej raz w tygodniu; jest na rakowie taki fajny lokal
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: Jak często korzystacie z płatnej miłości??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 23:22
      A kobiety też mogą skorzystać??
      • Gość: on Re: Jak często korzystacie z płatnej miłości??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 00:27
        a może znajdź takeigo co szuka a nie lokalu ;)
        • Gość: RAFA KORALOWA Re: Jak często korzystacie z płatnej miłości??? IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.07, 12:32
          przepraszam ale płatna miłość z kobitom czy z mężczyzną jak z kobietą w wieku
          niższym niż ty to chcę abyś wiedział że krzywdzisz ją!!!!!!! pozdro *****
    • Gość: gosc Re: Jak często korzystacie z płatnej miłości??? IP: 217.153.180.* 21.04.07, 05:07
      Witaj
      A gdzie jest ten lokal?
    • Gość: dede Re: Jak często korzystacie z płatnej miłości??? IP: 83.2.140.* 21.04.07, 08:51
      Ja płace miesięczny abonament i mam sexu pod uszy na zawołanie.Zawsze
      ostatniego dnia każdego miesiąca oddaje żonie wypłate.
      • Gość: :) Re: Jak często korzystacie z płatnej miłości??? IP: 89.174.23.* 21.04.07, 12:24
        łał:)
        • njurek7 Re: Jak często korzystacie z płatnego sexu ??? 21.04.07, 12:29
          Chyba chodzi o płatny sex , a nie o miłość ??
          • Gość: oKO Re: Jak często korzystacie z płatnego sexu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 14:55
            platna to moze byc KAWA.......a nie milosc

platne to sa stosunki czyli sex

jesli masz takie pojecie o milosci to wspolczuje
    • Gość: zozo Re: Jak często korzystacie z płatnej miłości??? IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.07, 15:36
      ale z ciebie pustak znajdz sobie dziewczyne może pózniej przyszłą żone ale nie
      koniecznie,no chyba że jesteś już starym dziadem który musi korzystac z
      agencji.Naprawde współczuje ci jakim musisz być nudnym chorym człowiekiem z
      twoim problemem.hahaha
      • Gość: Virgin Re: Jak często korzystacie z płatnej miłości??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 21:43
        Kolego to chyba zadna cie nie chce skoro musisz za to placic :D:D hehe No coz
        można i tak, tylko nie zdziw sie jak kiedys sie okaze ze podlapales jakies
        dziwne choróbsko. I pamietaj ze sa choroby ktore przenikaja prez latex. Gumka ci
        w niczym nie pomoze :) Powodzenia
        • Gość: LINA Re: Jak często korzystacie z płatnej miłości??? IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.07, 12:28
          JESTEŚDZIWNY PŁATNA MIŁOŚĆ FFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU A Z KĄD WIESZ
          CZY ONE NIE MAJĄ CHORÓB??? TO JETS CHORE POZDRO DLA WSZYSTKICH ~~~~~~
    • Gość: oszukana Re: Jak często korzystacie z płatnej miłości??? IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.07, 18:35
      znalazłam właśnie na stronie z ogłoszeniami erotycznymi zdjęcia i profil mojego
      męża, zupełnie nie wiem co z tym zrobić
      • b541 Re: Jak często korzystacie z płatnej miłości??? 14.05.07, 13:33
        Jak to co, jak Ci odpowiada, to sie skontaktuj :)))))).
        A czego szukałaś na tej stronie :)))).
        Hihihihihihiiiiiii
        • Gość: koleina Niewyżyty staruch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 13:40
          Pewnie jesteś obleśnym staruchem koło 40tki z łysiną i wielkim brzuchem. Jak się
          nie brzydzisz tych k.u.r.e.w.????
          Wstyd.Stary i głupi!
          • b541 Re: do koleiny 14.05.07, 13:47
            Czy można wiedzieć, czy myślenie jest procesem całkowicie Ci obcym ?????
            Gdzie doklejasz wypowiedź jest obojętne, czy Ty rzeczywiście napisałeś coś, co
            według Ciebie ma jakiś związek, z tym, co ja napisałem ?????
            Oświeć mnie, bo może jesteś geniuszem, a nie debilem :))))))) i ja po prostu nie
            jestem w stanie zrozumieć Twych mądrości :))))))

• Gość: Tomek :D IP: *.gre.pl 14.05.07, 14:35
              A co robiłaś na tej stronie z ogłoszeniami :P?
              • b541 Re: :D 14.05.07, 14:41
                Ludzie, czy wam zaszkodziła ta odrobina upału i to efekty pierwszy porażeń ?????
                Tomku, bez obrazy .
                Powtarzasz moje pytanie, pal licho.
                Ale czemu zadajesz je mnie ??????
                Ja jestem facetem i nie oglądałem strony z facetami proponującymi płatną miłość.
                I czemu piszesz do mnie "robiłaś" ???????
                Jeden zarzuca mi, że się z kimś zadaję, drugi z uśmieszkiem pyta, po co
                oglądałem te strony :)))).
                Ludzie pogięło Was ostatnio, czy to dziedziczne ?????
          • b541 Re: Niewyżyty staruch 14.05.07, 14:49
            Jeszcze jedno.
            Piszesz rysując sugestywnie obraz jakiegoś obleśnego, łysego starucha z wielkim
            brzuchem :))))))))))))).
            Nie wiem, ale w tym kontekście, pytanie powinno być skierowane do "k.u.r.e.w" i
            brzmieć :
            "jak się nie brzydzicie tego starucha" .
            Nie bój się
            Myślenie naprawdę nie boli.
            Spróbuj chociaż raz :)))).
            Nowe doznania są zawsze pouczające.
            A może Ci sie myślenie spodoba - kto to może wiedzieć :)))))
            • Gość: Kasia do b45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 16:14
              Przecież te wypowiedzi nie są do Ciebie przeczytaj dokladnie od początku,
              pozdrawiam
              • Gość: Kasia przepraszam nie b45 tylko b541 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 16:15
                • Gość: gg Re: przepraszam nie b45 tylko b541 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:00
                  gdzie jest ten lokal na Rakowie?
            • Gość: do b541 Re: Niewyżyty staruch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 22:11
              b541 przecież o obleśnym staruchu to nie do Ciebie!!!!!!Aleś się uniósł!Sam
              masz 40 lat czy jak?Nie piszę tego złośliwie,bo Twoje wypowiedzi wzbudzją
              sympatię,ale chyba sam nie myślisz..
              • b541 Re: Niewyżyty staruch 14.05.07, 22:35
                Hihi :))))
                Przecież ja widzę , że to nie do mnie i piszę o tym, że podpiąć wypowiedź do
                odpowiedniego miejsca w drzewku to nie jest sztuka.
                Naprawdę chyba coś jest nie tak ze mną, że oczekuję od ludzi aż takiego wysiłku
                umysłowego. Bardzo przepraszam :)))))
                • Gość: koleina Re: Niewyżyty staruch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 09:51
                  Właśnie.Przede wszystkim chodzi o to, by umieszczać "coś" we właściwym miejscu i
                  nie jest to z pewnością szpara jakiejś prostytutki, w która leją inni.A jak ci
                  taki zbiornik na cudzą s.p.e.r.m.ę nie przeszkadza, to sam nie jesteś lepszy od
                  tego szamba.
                  Zamiast chodzić na d.z.i.w.k.i poćwicz trochę, żeby zgubić opuchlinę głodową, a
                  za zaoszczędzone pieniądze kup tupecik!!!
                  • b541 Re: Do koleiny 15.05.07, 11:50
                    Ponieważ nie chodzę na "d.z.i.w.k.i", wiec mam zaoszczędzone trochę pieniędzy.
                    Nie potrzebuję tupeciku, to może przeznaczyłbym te środki na pomoc dla Ciebie.
                    Wydaje mi się, że mógłbym Ci sfinansować jakiś zabieg, po którym myślałabyś
                    troszkę sprawniej niż teraz. Najwłaściwsza wydaje mi sie lobotomia, bo zwykłe
                    elektrowstrząsy mogą nie pomóc :)))))).
                    • Gość: koleina Lobotomia jąder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 15:02
                      Dziękuję. Z moją głową wszystko w porządku. Lepiej przeznacz te pieniądze na
                      lobotomię jąder.
                      • b541 Re: do koleiny 15.05.07, 15:58
                        Jak popatrzysz się jeszcze raz na drzewko i na to, w których miejscach wpisujesz
                        swoje złote myśli, to nie wierzę, że nie widzisz swojej pomyłki. Musisz to
                        widzieć, chyba, że "widzisz inaczej" . Zwróć uwagę, co napisało parę osób, że te
                        teksty nie są do mnie. Ty uznajesz zasadę, że do błędu nie należy sie przyznawać
                        i lepiej brnąć dalej, z uporem godnym lepszej sprawy. Ja rozumiem, że lobotomia
                        to trudny wyraz, ale mogłaś klepnąć do googli. Nie ma ludzi wszystkowiedzących i
                        ja to rozumiem. Nie pogrążaj się, naprawdę nie radzę. Ja potrafię być złośliwy,
                        jak sie wkurzę. A na razie jestem tylko rozbawiony. I niech tak zostanie :))))))).
                        Pozdrowienia :))))))
                        • daga1974 Re: do b541 15.05.07, 16:02
                          Bogdan , ale się dałeś wkręcić w jakąś beznadziejną dyskusję .... olej to i
                          chodźmy na piwko :-))))
                          • b541 Re: do b541 15.05.07, 16:03
                            Ja się tym naprawdę bawię, ale masz rację :)))).
                            Zakładamy kaftanik i lecimy na piwoooo :)))).
                          • b541 Re: do b541 15.05.07, 16:05
                            Zwłaszcza, że pogoda się zrobiła wybitnie barowa :)))).
                            • daga1974 Re: do b541 15.05.07, 16:07
                              eeee piwo w barze? najlepiej smakuje na łonie .. natury - rzecz jasna :-))
                              • b541 Re: do b541 15.05.07, 16:10
                                Natury powiadasz :))))).
                                A czy ty na pewno widzisz za oknem tą samą naturę co ja??????.
                                Może Ty gdzieś wyjechałaś na Kanary, alibo inna Madeirę i się naigrywasz:))))))
                                • daga1974 Re: do b541 15.05.07, 16:26
                                  ja widzę lasy ....
                                  • b541 Re: do b541 15.05.07, 16:41
                                    To ty może leśnikiem jesteś, cy cóś ???
                                    Albo Jeremiah Johnson w spódnicy :))))).
                                    Na marginesie - widziałaś film ???
                        • Gość: koleina hooop hoop trala la IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 16:05
                          No cóż. Przeczysz sam sobie:
                          "Nie ma ludzi wszystkowiedzących i
                          ja to rozumiem." Skoro tak, to dlaczego tak naskoczyłeś na mnie, że moja
                          odpowiedź znalazła się w nieodpowiednim miejscu???
                          Widzę, że jesteś bardzo niekonsekwentny...pewnie w zasadach moralnych również.
                          Pozdrawiam także ;)
    • Gość: zdradzana Re: Jak często korzystacie z płatnej miłości??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 08:26
      a czy kochanka to nie płatna miłosc.Oczysci dokładnie stan konta i portfela
      kochanka a potem on w domu nie daje pieniędzy z hasłem ze nie ma ale na wczasy
      razem wyjeżdzaja(oczywiscie z kochanka)
    • b541 Re: do koleiny 15.05.07, 16:13
      Jak mówi poeta :))))))
      • daga1974 Re: do koleiny 15.05.07, 16:16
        ale to nie był rym częstochowski :-))))
        • b541 Re: do koleiny 15.05.07, 16:20
          Nieeeeee, to był skrót myślowy : "Babie lato - jak mówi poeta - z tym że chłopu
          jeszcze bardziej" :)))))))))))).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka