Gość: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 12:49 dosc tego nawiedzonego swira,cale forum zasmiecone erykiem ,facet wszystko wie najlepiej,na imprezie to chyba pierwszy nudziarz dosc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agra Re: dosc eryka IP: *.ols.vectranet.pl 28.04.07, 18:26 Na imprezie to pewnie go nie widać - siedzi cichutko jak mysz pod miotłą. Tu się wymądrza bo nikt go nie zna, jest anonimowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: dosc eryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 20:23 Owszem oszołom ale cóż forum dla wszystkich , można nie czytac , można nie odpowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XII Re: do angrusza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 11:26 Gość portalu: angrusz napisał(a): > Owszem oszołom ale cóż forum dla wszystkich , można nie czytac , można nie > odpowiadać Drogi "angruszu". Piszesz górnolotne stwierdzenia o osobie, której nie znasz. Zgadzam się z tym, że moje tematy budzą u niektórych, może u większości chęć natychmiastowej riposty, ale właśnie oto mi chodziło. Zmartwiłem się jedynie tym, że napisałeś "można nie odpowiadać". To szczera prawda. Można również nie czytać. Obiecuję Ci, że poczytam Twoje wypowiedzi. Wydam swoją opinię. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: dosc eryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 09:49 Gość portalu: angrusz napisał(a): > Owszem oszołom ale cóż forum dla wszystkich , można nie czytac , można nie > odpowiadać Proponuję dać sobie z tym oszołomem spokój, facet być może miał dość trudne dzieciństwo i teraz skutek tego jest doskonale widoczny, można o tym tu na tym właśnie częstochowskim forum dużo na ten temat przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XII Re: do angrusza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 21:28 I tu odezwało się od Ciebie chamskie zachowanie, zachowanie pisowszczyka "z KURSKA". Co do Twoich propozycji, to chyba nikt z forumowiczów niestety nie skorzysta, by pocałować Ciebie w dupsko. Ja również będę w tej grupie. UWAGA ! Może jednak znajdzie się jakiś członek PiS-u i choć tyrpnie Ciebie nim w zadek, jak tego tak potrzebujesz !!! Żegnam. Niestety nie będę poszukiwał Twoich wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: do angrusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 09:50 Błądząc po dzikich wrzosowiskach Yorkshire, nasłuchując wyjącego po kotlinach i jarach wiatru, wyszukuję świeże, opalizujące w przebyłskach słońca stolce końskie, które gdy już odnajdę, uważnie oglądam, badam z powściągliwością niczym Ludwig Pasteur opracowujący szczepionkę na wściekliznę, jednak przemożne, pierwotne pragnienie pożarcia tego bezcennego skarbu natury zwycięża we mnie ostatki człowieczeństwa i niczym czujny kuguar rzucam się na swą ofiarę, rozszarpując ją i dostając się do wewnętrzengo, świeżutkiego miąższu, który skrzętnie spijam oraz wygrzebuję martwe owsiki, delikatne jak marcepan... ps. nie karmic troli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: do angrusza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 12:49 "Przekopałem" trochę po tym forum i teraz wiem KTO TY JESTEŚ ? Witam Andrzeja Gruszczyńskiego ( "GRUCHA" - ksywa szkolna nauczyciela wśród uczniów Zespołu Szkół w Złotym Potoku), byłego wychowawcę i nauczyciela j. angielskiego w w/wym. szkole, niedoszłego kandydata do Europarlamentu.Więcej informacji na tym forum pod tematem - Kim jest angrusz? Teraz możemy podyskutować na ciekawsze tematy ! Pamiętaj Andrzeju ! KIJ MA DWA KOŃCE Czy Ty widziałeś tylko jeden ? This is a stick ! ROZUMUJESZ JUŻ COŚ Z TEGO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on !! Re: do Eryka... ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 13:03 Coś się zapowietrzył ?? Czy może ci jakaś juz żyłka pękła ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: dosc eryka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 17:37 dokladnie, nie chcemy eryczka ! Odpowiedz Link Zgłoś