georgenberg1 17.06.05, 11:15 jak jest z nasza kulturą w Miasteczku - czy zwiazana jest ona tylko z MOK i grupami przy nim? Znacie ta ekipe: zion.hcm.com.pl/~mjuszczak/gpn/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zygliniok Re: kultura 20.06.05, 13:57 w sumie za bardzo nie jestem zorientowany. O tej frupie gdzieś już słyszałem ale to tylko tyle. Ogólnie to chyba jest słabo z tą kulturą. Chór Piast w Żyglinie znajduje się chyba na skraju upadku z powodu braku napływu nowych młodych członków. Podobnie ma się chyba sytuacja z zespołem Brynica, młodzi już nie chcą w nim występować. Chyba że się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
georgenberg1 Re: kultura 20.06.05, 23:42 Słyszałem pogłoski, że chór w Żyglinie już nie upadł. Jak sie przegląda informacje z Domu Kultury to mamy masy artystów ale ich aktywność przejawia się chyba tylko w kulturalnych dyskusjach podczas wypadów na piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
rasheed Re: kultura 24.06.05, 09:24 Jak to nie ma kultury! A to na ławkach przy placu zabaw to co jest? dzien czy noc - bez różnicy, spokojna konsumpcja browarku, pełna kultura! Odpowiedz Link Zgłoś
georgenberg1 Re: kultura 31.03.06, 08:01 Co do teakiej kultury to jest jakis sposób na dotarcie do wiekszej rzeszy odbiorcw- mozna nawet w telewizji byc jak dobrze pomyslec bo kamerka działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
wizzar Re: kultura 31.05.06, 10:54 Ja to bym w Miasteczku Śląskim założył "oaze"chodzi mi o zespół religijny,który by mógł grac na np.Mszach św.dla młodzieży,lub zagrać w innym kościel z naszego powiatu. Z tego co się orientuje w każdym mieście działa wiele takich właśnie grup. Odpowiedz Link Zgłoś
georgenberg1 Re: kultura 02.07.06, 16:19 Myslę że pomysł jest dobry bo a chętni na pewno sie pojawią. Zdaje sie że kiedyś coś podobnego działało? Odpowiedz Link Zgłoś