17.06.05, 11:15
jak jest z nasza kulturą w Miasteczku - czy zwiazana jest ona tylko z MOK i
grupami przy nim?

Znacie ta ekipe:
zion.hcm.com.pl/~mjuszczak/gpn/index.html
Obserwuj wątek
    • zygliniok Re: kultura 20.06.05, 13:57
      w sumie za bardzo nie jestem zorientowany. O tej frupie gdzieś już słyszałem
      ale to tylko tyle. Ogólnie to chyba jest słabo z tą kulturą. Chór Piast w
      Żyglinie znajduje się chyba na skraju upadku z powodu braku napływu nowych
      młodych członków. Podobnie ma się chyba sytuacja z zespołem Brynica, młodzi już
      nie chcą w nim występować. Chyba że się mylę.
      • abidolus Re: kultura 20.06.05, 17:24
        no i kino zlikwidowali...
        ;)
        • georgenberg1 Re: kultura 20.06.05, 23:42
          Słyszałem pogłoski, że chór w Żyglinie już nie upadł. Jak sie przegląda
          informacje z Domu Kultury to mamy masy artystów ale ich aktywność przejawia się
          chyba tylko w kulturalnych dyskusjach podczas wypadów na piwo.
          • rasheed Re: kultura 24.06.05, 09:24
            Jak to nie ma kultury! A to na ławkach przy placu zabaw to co jest? dzien czy
            noc - bez różnicy, spokojna konsumpcja browarku, pełna kultura!
            • georgenberg1 Re: kultura 31.03.06, 08:01
              Co do teakiej kultury to jest jakis sposób na dotarcie do wiekszej rzeszy
              odbiorcw- mozna nawet w telewizji byc jak dobrze pomyslec bo kamerka działa :)
              • wizzar Re: kultura 31.05.06, 10:54
                Ja to bym w Miasteczku Śląskim założył "oaze"chodzi mi o zespół religijny,który
                by mógł grac na np.Mszach św.dla młodzieży,lub zagrać w innym kościel z naszego
                powiatu. Z tego co się orientuje w każdym mieście działa wiele takich właśnie
                grup.
                • georgenberg1 Re: kultura 02.07.06, 16:19
                  Myslę że pomysł jest dobry bo a chętni na pewno sie pojawią. Zdaje sie że
                  kiedyś coś podobnego działało?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka