Dodaj do ulubionych

Gdzie studiować???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 18:18
matura.onet.pl/uczelnie.html
Obserwuj wątek
    • Gość: majka Re: Gdzie studiować??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 19:52
      nie w Częstochowie!!!!
    • Gość: xyz Re: Gdzie studiować??? IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 20:02
      Jeżeli chcesz zasilić szeregi bezrobotnych, to możesz się zdecydować na którąś
      z naszych z częstochowskich renomowanych uczelni.
      • Gość: mika Re: Gdzie studiować??? IP: 217.153.246.* 10.05.07, 20:07
        wroclaw. popieram - byle nie czwa
        • Gość: lizka Re: Gdzie studiować??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 20:25
          Gość portalu: mika napisał(a):
          > wroclaw. popieram - byle nie czwa

harvard. popieram - byle nie wrocław :/

załamuje mnie taki tok myslenia...
          jak będziesz mieć wiedzę i umiejetności to prace znajdziesz... po politechnice
          częstochowskiej również,
          sama sprawdziłam.
      • Gość: xx Re: Gdzie studiować??? IP: *.icis.pcz.pl 10.05.07, 20:33
        Jesli chodzi o kryterium zatrudnienia absolwentow Politechnika Czestochowska
        zajmowala zawsze wysokie miejsca w rankingach.

Nasi studenci informatyki - wielu z nich - znalazlo prace juz na studiach.
        Nie maja wiekszych klopotow z zatrudnieniem - oczywiscie nie tylko w
        Czestochowie - absolwenci innych kierunkow technicznych.

W ogole studiowanie kierunkow technicznych to teraz dobra inwestycja jesli
        chodzi o mozliwosci pozniejszego znalezienia pracy.
        • Gość: wiedzący Re: Gdzie studiować??? IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.07, 06:06
          Profesorku, polibuda to syf i kiła i informatyka tego nie zmieni.
          • Gość: xx Re: Gdzie studiować??? IP: *.icis.pcz.pl 11.05.07, 12:25
            Naszych absolwentow weryfikuje rynek - to jest najlepszy sprawdzian.

W rankingu Rzeczypospiltej tez w tym roku wypadlismy tak ze nie musimy sie
            pzred nikim wstydzic - 10 miejsce wsrod 22 publicznych uczelni technicznych.
            To ocena naszego dotychczasowego dorobku jako Politechniki Czestochowskiej.
            • Gość: wiedzący Re: Gdzie studiować??? IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.07, 22:31
              pierwsza 5tka to nieźle, reszta to tłum.
              • Gość: xx Re: Gdzie studiować??? IP: *.icis.pcz.pl 12.05.07, 11:19
                Politechnika Poznanska - z najlepsza w Polsce informatyka - pewnie tez ?
    • Gość: Janosik Re: Gdzie studiować??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 21:13
      Jezeli masz mozliwosc studiowania tego czego chesz poza Częstochową, to nie
      wahaj się. Jezeli nie, to pozostaje Czestochowa, jest ADJ jest PCz, do wyboru do
      koloru :-)
      • Gość: ja do "lizki" Re: Gdzie studiować??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 00:53
        Nie rozśmieszaj mnie kobieto! Wiedza+umiejętności=praca! Z całą pewnością w
        Częstochowie! To jakis żart, a niech juz najlepiej skończy WSP. To Ci dopiero
        start w dorosłe i póżniej całe życie. Wiem co mówie, sama jestem po tej "
        wybitnej uczelni". Masz okazję to wyjeżdzaj stad!POLECAM KRAKÓW,przynajmniej
        doświadczysz atmosfery prawdziwie artystycznego miasta. Nie masz mozliwosci,
        zostań tutaj, ale przemyśl 10razy decyzję każdego kierunku, a juz na pewno ucz
        się języków. Tylko tak ze 100% skutecznościa i rozważ informatykę. pozdrawiam i
        życzę powodzenia!
        • Gość: Nati Re: Gdzie studiować??? IP: 195.205.202.* 11.05.07, 15:28
          Polecam Kraków UJ, cudowna atmosfera.
          • Gość: jeck Re: Gdzie studiować??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 03:20
            a ja polecam Szkocję, takie podejście do studenta jakie tam ma profesor to w
            Polsce za 50 lat nie będzie.
            www.egospodarka.pl/12480,Bezplatne-studia-w-Szkocji,1,12,1.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka