Dodaj do ulubionych

Tanie apteki

18.05.07, 08:33
Witam!
Gdzie w Częstochowie można kupić najtaniej leki? Słyszałam o jakiejś aptece
naprzeciw Merkurego. To prawda? Może znacie inne tanie apteki?
Pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • meduza111 Re: Tanie apteki 18.05.07, 08:46
      przy Desie w II aleji, przy przychodni ul. Piastowska
    • Gość: ola Re: Tanie apteki IP: 80.51.222.* 18.05.07, 09:20
      tak to przwda to najtańsza apteka w mieście - naprawde mają konkupencyjne ceny
      leków (niedawno otwarli jeszcze jedną obok orbisu) ale ma jedna wade- okrótne
      kolejki!!!
      • Gość: bea Re: Tanie apteki IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 10:16
        ceny to może mieli tam konkurencyjne ale przy otwarciu!!! kupuję tam od kilaku
        miesięcy ten sam lek i za każdym razem jest droższy, ostatnio jak kupowałam był
        już o 2 zł droższy niż np w aptece w schocie. Tak więc mnie się wydaje że w tej
        chwili to ceny tam się nie róznią od cen w innych aptekach
        • Gość: maly Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:53
          ul. Mirowska 9, tutaj też mozna tanio kupić leki
    • Gość: Q Re: Tanie apteki IP: 217.153.246.* 18.05.07, 11:01
      Najtaniej to przez neta
      Niejdnokrotnie kupowałem tu

www.vitanea.pl

Oczywiście zbierałem wtedy zamówienia od całej rodzinki i przychodziła megapaka
      i był niższy koszt przesyłki, bo oni w cześci płacili
      Często dawali prezenty :))) Szybka realizacja
      Ogólnie polecam
      • Gość: lila Re: Tanie apteki IP: 83.15.26.* 18.05.07, 11:16
        najtansza apteka w calej chyba czestochowie jest w jagielonczykach ja sie nie
        spotkalam jeszcze z tansza polecam ja z wlasnego doswiadczenia
        • Gość: lol Re: Tanie apteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 22:30
          na parkitce obok ard medica, polecam :)
          • Gość: Anka Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 07:40
            Tania jest na Mościckiego nie tak dawno otwarta tylko ma jedną wade wiecznie czegoś nie mają. Kochani to nie te czasy nie ma się czym handlować to się nie zarobi. Dobre ceny mają też koło Orbisu i tam już zawsze wszystko jest !!
            • nutkajski Re: Tanie apteki 21.05.07, 22:49
              kolo orbisu sam kupuje.bylo tanio ,mam nadzieje ze jest.teraz to zagladam tam po
              podpaski.to wszystko tla tej ciemnookiej pieknej.od niedawna chyba
              mezatki.prawdopodobnie bede ja musial porwac, bo nie widze innego wyjscia. :-))
              • Gość: zdziwiony Re: Tanie apteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 22:55
                Facet kupuje podpaski?
                • Gość: tyż zdziwiona Re: Tanie apteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:11
                  może kupuje je dla swojej zony/dziewczyny..Ale to mógł już tego nie pisać
                  • Gość: no nieee Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:22
                    A cóż dziwnego w tym, że facet kupuje podpaski?? Czy to jakaś nowość,
                    że "niekórzy" mają okres?? Nie rozumiem Waszego zdziwienia.
                    • Gość: zainteresowana Re: Tanie apteki IP: 80.54.170.* 26.05.07, 20:50
                      Gorzej jak dziewczyna kupuje prezer...i w dodatku "SMAKOWE" ??
        • Gość: jacek Re: Tanie apteki IP: *.lelewela.trustnet.pl 26.05.07, 21:04
          dokladnie,tylko te kolejki...
          • Gość: gośc Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 23:15
            Najtańsze apteki to Błękitne- w "Domu Księcia", i w II Alei- a co do kolejek...
            tanie leki to i ludzi więcej :/
            • Gość: kochanie Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 07:22
              Dom Księcia , Orbis , Visa vis Merkurego czy Schott to ta sama firma.

sama słyszalam ze najtaniej na Jagiellonczykach
              • Gość: głupota ludzka Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 10:44
                widzę, ze ludzie od jurka tysia czuwają...szkoda, ze Izba aptekarska nie
                zainteresowała się cenami dumpingowymi, ale widocznie nie ma takiej
                potrzeby.lepiej siedzieć cicho i przymknąć oko. wiadomo,ze za tym stoją ludzie z
                warszawy.po co magisterki z cefaramu mają sie im narażać...dobrze,ze ten nadzór
                rozpieprzyli...a jak tam pani kierowniczka pana tysia z nadzoru? ponoć już nie
                pracuje????
                do nadzoru: zajmijcie się tym, co trzeba!!!!!
                • Gość: helo Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 11:14
                  Czy doczekamy się mądrych i logicznych wypowiedzi na forum.
                • Gość: ja Re: Tanie apteki IP: 80.54.170.* 04.06.07, 23:13
                  ludzi do takich rzeczy nie da się kupić............
                • Gość: Ja Panie TYŚ za dużo czasu przed komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 23:41
                  Widze że Pan cały czas promuje swoje apteczki, dziecinada straszna
                  • Gość: ja Re: Panie TYŚ za dużo czasu przed komputerem IP: 80.54.170.* 05.06.07, 22:19
                    Dziecinada to jest wtedy jak się ludziom wmawia, że Polopiryna S za 3,9 gorzej działa niż ta u Pani/a za 6 zł!!!
    • Gość: xyz Re: Tanie apteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 23:39
      up!
      • Gość: wandaijejbanda Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 00:46
        wyrobnikom hurtowni stop.kto podgladał naiwnym aptekarzom ich obroty, a potem
        wpieprzal swoje apteki nieopodal [nota bene- dobrze wam tak, bo za grosz nie
        macie solidarnosci zawodowej]???pewnie warszawska mafia juz ustala moje IP. co
        do aptek jurka- niektore rzeczy sa tam o polowe drozsze, niz w normalnych
        aptekach.ale ludzie leza tam z przyzwyczajenia...jak za komuny lubia se postac.sic
        • Gość: wandaijejbanda Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 14:18
          w dodatku kupowano te tanie leki jako odpady z cefarmu, ale o tym sie mowi,
          nikt sie tym nie zajal!
          • Gość: ja Re: Tanie apteki IP: 80.54.170.* 05.06.07, 22:15
            A co to są odpady leków bo nie rozumiem. Bez krzyżyka?? Czy bez ulotki?? Wytłumacz mi . Bo- odpady, odpadki, śmieci, nieczystości,to uboczne produkty działalności człowieka, nieprzydatne w miejscu i czasie, w którym powstały. A cefarm to chyba tylko galenówkę robi- wodę ultenioną, spirytus salicylowy??
            • Gość: wandaijejbanda Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 22:48
              widze, ze tuman jakiś jesteś,albo takiego udajesz.nie zamierzam ci nic
              tłumaczyc.czytaj ze zrozumieniem. nie napisalem, ze odpady lekow, tylko,ze
              kupowano je jako odpady, ale ty nie potrafisz tego objac swoja ciasna
              mozgownica.sic.
              • Gość: wandaijejbanda do IP 80.54.170.* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 22:58
                pocałuj mnie w zad ;)zamiast siedziec na forum przypilnuj personelu, bo chyba
                duuuuuuuuuzeeee manko ci(można tak powiedziec,bo firmujesz to swoim nazwiskiem)
                wyszło!
                • Gość: gość do wandaijejbanda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 10:58
                  Czuje tu straszny żal do Pana T. nie ma nic gorszego jak komuś zazdrościć. Myślę że jesteś z branży farmaceutycznej i żal ci dupe ściska że nie masz takiego łuba jak Pan T. A jak nie z branży to nie szczekaj tylko otwórz swoją apteke i zaczni sprzedawać leki tak jak on wtedy bardzo się przysłużysz dla mieszkańców miasta i zobaczysz jakie to wszystko proste.
                  • Gość: wandaijejbanda tak sobie tłumacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 11:40
                    Daj juz sobie spokój z tą propaganda. Wstydź sie!
                    "zacznij sprzedawac leki tak jak on"-ha.ha.ha
              • Gość: ja Re: Tanie apteki IP: 80.54.170.* 06.06.07, 20:26
                ŻAL DUPE ŚCISKA !!!??? Bo ja do Ciebie obraźliwych wyrazów nie rzucam. Nie rozumiem,może w rzeczywistości poprostu sobie nie radzisz w branży....?
    • Gość: Tomek Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 22:27
      Vita na krasickiego
      • Gość: Gosc Re: Tanie apteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 09:43
        Nie ma tanich aptek jak w jednej jeden lek jest tańszy to drugi juz nie. Kupuje
        co miesiąc lek w aptece Cefarmu przy ul. Orkana kosztuje 19. 53 zł. ten sam lek
        w Jgielończykach 48 zł.Będąc w aptece koło Orbisu poprosiłam o próbkę
        kremu ,nigdy nie mają.
        • Gość: gość Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 10:52
          Koło Orbisu mają tyle próbek że by ci mieszkania nie starczyło zeby to pomieścić! Jak by wszystkim chcieli dawać co chcę to nawet tak duże zapasy na długo by im nie starczyły. Myślę ż eźle ci z oczu patrzyło i nie dostałaś !!
          • Gość: Hudson Re: Tanie apteki IP: 83.2.140.* 06.06.07, 12:06
            Mam dziwne wrażenie że wandaijejbanda nie zna mechanizmu funkcjonowania aptek a
            wypowiada się w temacie.

Co do próbek - przy takiej ilości klientów schodzą one w kilka dni.
            • Gość: wandaijejbanda Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 14:57
              mechanizm funkcjonowania aptek?ty chyba mialbys sporo do powiedzenia w tym
              temacie?!sic
              • Gość: Hudson Re: Tanie apteki IP: *.opera-mini.net 06.06.07, 19:15
                Pracuje dopiero cztery lata w tym zawodzie, ale widzę że wiem na ten temat więcej niż ty.
          • Gość: ja Re: Tanie apteki IP: 80.54.170.* 06.06.07, 20:30
            A ile można jechać na próbkach.Kupcie sobie w końcu cały krem a nie co tydzień po próbke!!!
    • Gość: Marci Re: Tanie apteki IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.13, 15:11
      Ja osobiście często zaopatruje się w aptece internetowej, możesz sama zajrzeć na ta stronę av.pl. Bardzo szybko można porównać ceny z innymi aptekami i wybrać produkty, które mają najkorzystniejszą cenę. Oczywiście najlepiej kupować kilka rzeczy na raz. Warto regularnie zaglądać na stronę, bo czasem pojawiają się naprawdę niskie ceny. Do stacjonarnych aptek czasem też chodzę, ale tylko wtedy gdy nagle zabraknie mi jakiegoś produktu lub leku OTC i muszę go mieć natychmiast.
    • facet646 Re: Tanie apteki 12.02.15, 20:25
      Jeśli chodzi o Częstochowę to tylko w Kwiatach Polskich z aptek polecam kupować. Mają niskie ceny i sensowną obsługę, która zna się na rzeczy. Leki, których nie ma akurat szybko sprowadzają. Pozdrowionka! Obyśmy korzystali jednak z aptek jak najrzadziej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka