Dodaj do ulubionych

Pomoc ze Statystyki - P.Cz zarzadzanie 2 rok

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:17
Poszukuje kogos kto potrafi DOBRZE wytlumaczyc mi statystyke z 2r Zarzadzania
PCz - sprawa jest b. pilna i dlatego prosze o sprawdzone osoby, ktore znaja
material z zarzadzania - piszcie na GG 3758848

Prosze moderatora o niekasowanie watku - nie lamie on zadnego punktu regulaminu..
Obserwuj wątek
    • misiakilla Re: Pomoc ze Statystyki - P.Cz zarzadzanie 2 rok 22.05.07, 22:23
      Idz do akademika i popytaj. Bedzie lepszy skutek
      • Gość: student Re: Pomoc ze Statystyki - P.Cz zarzadzanie 2 rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 07:02
        a Ty misiakilla najpierw naucz sie jak byc moderatorem na forum bo tu jestes
        beznadziejny/a a forum jest dla wszystkich i kazdy moze pytac o co chce wiec
        daruj sobie takie komentarze i zlosliwe kasowanie postow!
    • Gość: student V rok Re: Pomoc ze Statystyki - P.Cz zarzadzanie 2 rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 23:34
      Trzeba było chodzić na ćwiczenia, wykłady, uczyć się a nie wieczne imprezki i
      świdrowanie wzrokiem do asystentek. Może jak Cię usadzą na jednym przedmiocie,
      to za drugi się weźmiesz porządnie. Co za głupia młodzież.
      • Gość: student Re: Pomoc ze Statystyki - P.Cz zarzadzanie 2 rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 07:04
        glupi to jestes TY jak piszesz takie bzdury i widocznie sam masz takie
        doswiadczenia (albo nie udalo ci sie skonczyc studiow) skoro tyle w Tobie
        zlosliwosci..
        • misiakilla Re: Pomoc ze Statystyki - P.Cz zarzadzanie 2 rok 23.05.07, 07:44
          forum jest dla wszystkich - zgadzam sie. ale FORUM sluzy do publikacji swoich
          opinii na pewien wyznaczony temat a nie do WYSTAWIANIA OGLOSZEN. DO WYSTAWIANIA
          OGLOSZEN SA PORTALE Z OGLOSZENIAMI!
          • Gość: student Re: Pomoc ze Statystyki - P.Cz zarzadzanie 2 rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 10:24
            misiakilla moj post nie byl ogloszeniem ale prosba o pomoc/ informacje - a poza
            tym na forum zabronione jest publikowanie reklam (doczytaj prosze jesli
            zapomiales/as) a poza tym doczytaj tez czemu sluzy forum jako narzedzie
            Internetu - a sluzy m.in. do wymiany informacji i nie "krzycz" na forum bo to
            lamanie netykiety (o co tak bardzo tu dbacie i na co zwracacie uwage) ;)

pozdr ;)
    • Gość: on Re: Pomoc ze Statystyki - P.Cz zarzadzanie 2 rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 07:49
      To jak Ty dasz radę z Ekonometri :)) Dobre....
      • Gość: m. Re: Pomoc ze Statystyki - P.Cz zarzadzanie 2 rok IP: 212.87.232.* 23.05.07, 10:13
        student - napisz jaki materiał was obowiązuje?? średnia arytmetyczna, mediana,
        dominanta?? Wiem z własnego doświadczenia że czasami można być na wszystkich
        wykładach i ćwiczeniach a wykładowca tłumaczy materiał w taki sposób że chyba
        nawet on sam by tego nie zrozumiał :)
        • Gość: student Re: Pomoc ze Statystyki - P.Cz zarzadzanie 2 rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 10:35
          do m. - dzieki widze ze Ty jeden/jedna wiesz jak wyglada statystyka na PCz i ze
          wykladowcy i cwiczeniowcy moga byc do bani z umiejetnosciami tlumaczenia, a
          niestety gl pisza osoby ktore nie mialy z tym stycznosci lub konczyly jakies
          humanistyczne kierunki.

Material mam z metod analizy dynamiki zjawisk (metody indeksowe, wygladzania
          szeregu czasowego i analizy wahan okresowych).

pozdrawiam :)
    • elena2581 Re: Pomoc ze Statystyki - P.Cz zarzadzanie 2 rok 23.05.07, 12:19
      Mój post też był wykkasowany
      A może umiecie zadania
      z przedziału ufności
    • ancymonka Do studenta i eleny 23.05.07, 12:24
      A wiecie, że istnieje takie forum PCz? Z całą pewnością tam byście uzyskali
      więcej pomocy. A do tego nie rozumiem jednej rzeczy. Nie macie kolegów w grupie,
      którzy te zagadnienia rozumieją i mogliby wam przełożyć na polski? Gdzie się
      podziała samopomoc studencka??
      • Gość: ... Re: Do ancymonki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 12:31
        ok istnieje to forum tylko zobacz sobie ile osob je odwiedza i z jakich
        kierunkow.. a jesli cala grupa ma problem z zaliczeniem czegos to kto ma im to
        wytlumaczyc? a poza tym jesli kiedykolwiek studiowalas to chyba wiesz ze czasem
        nie wiedza sie liczy ale szczescie u niektorych profesorow..

dlatego prosba byla tu na forum czestochowskim bo jest szansa dotrzec do
        wiekszej grupy osob
        • ancymonka Re: Do ancymonki 23.05.07, 12:50
          Studiowałam. No ale jeśli liczysz na szczęście, to po co ci wiedza? ;)
          A jeśli cała grupa nie rozumie zgadnienia, to chyba trzeba zażalenie na
          prowadzącego złożyć, bo widać ni w ząb wytłumaczyć nie umie.

Wiem, że forum PCz jest zdominowane przez WIMiI, ale może anuż ktoś będzie
          wiedział. Może popuytajcie na jakiś starszych latach, w akademikach. Gdzieś na
          necie widziałam też forum z wydziału Zarządania, tak mi się zdaje...
          • ancymonka Re: Do ancymonki 23.05.07, 12:59
            www.zimbn.fora.pl/ hmmm... nie wiem czy to coś warte, bo rejestrować się
            nie będę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka