IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:47
czasami w rozpaczy szukasz ucieczki i powiernikiem staje się klawiatura
komputera,chyba lepsze to niz pół litra albo działka.Zawalił mi sie swiat
kiedy dowiedziałam się o zdradzie.Szukałam na forum słów pociechz...albo
kubła zimnej wody.Nie potrafię zrozumiec dlaczego 50 letni mąż zdradził,a
cały czas powtarzał. ..że kocha.Przyłapany i przyparty do muru nie chciał
rozmawiać ,a powiedział tylko..."że mleko sie rozlało".w szoku i bezradności
nie potrafię zrozumiec jego słów.A Ty Misiakillo kasujesz!
Obserwuj wątek
    • ancymonka Re: nie kasuj 28.05.07, 15:51
      Czy ty, podobnie jak kilkanaście innych osób, nie możesz zrozumieć tego prostego
      faktu, że nie tylko misiakila tu kasuje posty???? Takich osób jest conajmniej
      kilka, o ile nie więcej!
      To, że w nagłówku jest tylko misia, to nie znaczy, że trzeba na nim wieszać
      wszystkie psy!!!
      Ludzie opanujcie się!!!
    • Gość: ja Re: nie kasuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 16:00
      nie denerwuj się.Jestem amatorką siadajaca z rzadka do komputera.Musiałam dac
      upust załosci.A tak wogóle kto moze jeszcze kasowac? cenzura.Czyzby istniała
      tematyczna cenzura?albo wogóle w czasach "wolności słowa"jakakolwiek.Coś mi sie
      zdaje ,ze jestem naiwna!
      • ancymonka Re: nie kasuj 28.05.07, 16:03
        Może kasować moderator ukryty (lub kilku, bo nie wiem ilu ich jest), może
        kasować administracja główna portalu, może kasową redakcja regionalnego dodatku
        Gazety.pl i w końcu może kasować automat (przy każdym poście jest taki czerwony
        kosz, przy którym pisze "Skasujcie ten post", jak go kliknie kilka osób to
        system automatycznie takowy usuwa).
        Tak więc winnych może być dużo...
        • Gość: Michał Re: nie kasuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 16:31
          Portal Gazeta.pl najmniej cenzuruje ze znanych portali!! Spróbuj coś napisać na Onecie, WP, to tam dopiero doświadczysz cenzury.
          Zrobiłem doświadczenie(każdy może je powtórzyć)- napisałem z rana 10 komentarzy do losowych niusów. Zapisałem linki. Wieczorem sprawdziłem ile sie ukazało - 4 (cztery)!! 6 ocenzurowano!dodam że nie złamałem netykiety w żadnym.
          W gazecie.pl nie ocenzurowano mi żadnego termatu czy wypowiedzi. Wniosek sam się nasówa. Pozdrawiam
        • Gość: ot co Re: nie kasuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 16:44
          Kasiarz powinien się samozlustrować i podawać za każdym razem swój nick i powód
          kasiarskiej/kasowniczej napaści.p
          • ancymonka Re: nie kasuj 28.05.07, 16:55
            Dobre, dobre, tylko w ten sposób, byłoby bardzo dużo wątków z tłumaczeniami,
            które by tu jeszcze większy śmietnik robiły...
            • Gość: ja Re: nie kasuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 18:31
              Pamiętam jak wyglądało forum bez obecności moderatora- to nie jest cenzura...
              czy aby wyrażać swoją opinię od razu trzeba np. przeklinać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka