Gość: vvv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:18 bardzo mnie pociąga mój szef.jak(oczywiscie nie wprost!) dać mu to do zrozumienia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szef Re: jak poderwać szefa?? IP: 80.54.170.* 30.05.07, 20:20 zatrzepotaj rzęsami:)))))))) to lubię najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:23 i?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: jak poderwać szefa?? IP: 80.54.170.* 30.05.07, 20:30 piszcz głośno!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:50 No jak by wyglądał facet trzepoczący rzęsami??! Ale może to w typie szefa - kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacuś Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:44 udawaj, że nic Cię nie obchodzi. Lekceważ go, traktuj go po prostu jak powietrze. Na pewno zacznie się zastanawiać no i...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:48 obecnie nie mogę od niego wzroku oderwać...on tez mi sie przyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: jak poderwać szefa?? IP: 80.54.170.* 30.05.07, 20:51 no to... zatrzepotaj rzęsami:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michol Re: jak poderwać szefa?? IP: *.trustnet.pl 30.05.07, 20:58 > no to... zatrzepotaj rzęsami:))))))))))) uzupełniająco, doradzałbym jeszcze puszczanie "oczka" i ostetntacyjne oblizywanie ust - tylko sie nie śliń - to jest zbyt jednoznaczne i może go speszyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka Re: jak poderwać szefa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:55 jestes jego asystentką? Załóż mini zrób MU kawę ,dodaj (D E S E R ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: jak poderwać szefa?? IP: 80.54.170.* 30.05.07, 20:57 czyżbyś myślała o ice-cream? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: jak poderwać szefa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:04 nieeee!!! myślałam o C I C H U albo L O D Z I E!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:00 Ale na jakiej podstawie twierdzicie że vvv jest kobietą? Jak do tej pory nie dał/a poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:22 KOBIETA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:28 No to można. A szef nie jest szczęśliwym posiadaczem żony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michol Re: jak poderwać szefa?? IP: *.trustnet.pl 30.05.07, 21:31 oj nie zadawaj trudnych pytań ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
b541 Re: jak poderwać szefa?? 30.05.07, 21:35 Przecież nie o to chodzi :))). Chodzi o wymyślanie najśmieszniejszych sposobów podrywu, w relacji podwładna - szef. Musisz podać troszkę więcej szczegółów. Np. czy Twój szef , to szef kuchni ???. A ty, odpowiednio, gdzieś przy garach ??? A może Twój szef, to Endriu L ??? Dalej już będzie łatwiej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona pewnego szefa Re: jak poderwać szefa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:33 A czy przypadkiem TWÓJ szef vvv nie jest moim mężem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:37 Nooo! Albo moim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona pewnego szefa Re: jak poderwać szefa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:45 vvv - napisz coś więcej kim jest TWÓJ szef (jaka branża)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:54 Ależ żono pewnego szefa! Czyżbyś chciała podać vvv sposób na szefa żeby się dziewczyna nie męczyła? To bardzo szlachetne z Twej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona pewnego szefa Re: jak poderwać szefa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 22:36 TAK! podam jej super sposób ,tylko niech się odezwie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 22:46 Czyżbyś więc, o żono pewnego szefa, chciała szefa za darmo oddać? "Paskudnego męża w dobre ręce."? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 23:41 no słucham Cię ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona pewnego szefa Re: jak poderwać szefa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 23:43 do wietnamskiego kucharza - nie wiesz jaki S P O S Ó B bym jej podała ,więc nie żartuj ze mnie ! a tak naprawdę to kim TY jesteś ? (kobietą ? ) chyba nie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 23:46 no czekam żono na ten sposób... nie było mnie bo prasowałam swoje białe mini na jutro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona pewnego szefa Re: jak poderwać szefa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 23:50 idz spać wietnamski kucharzu , nie udawaj vvv!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZEF Re: jak poderwać szefa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 23:52 Jutro będzie chłodno ,deszcz nie zakładaj mini bo nóżki CI zmokną!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 23:57 O! Proszę! To się dopiero nazywa troska o pracowników! Masz u mnie sajgonkę Szefie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 23:55 Dobrze - pójdę sobie spać, ale obiecacie Miłe Panie że się nie pozagryzacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 23:51 No też myślę że nie jestem kobietą. Przecież nie wiesz czy jej szef to Twój mąż. Więc dlaczego tak emocjonalnie od razu reagujesz? Czyżbyś chciała zakazać zakochiwania się pracownicom w szefach, szefom w pracownicach, kasjerkom w kierowcach i wszystkim we wszystkich? Zapomniałaś już jak to było zanim szef został Twoim mężem? Daj se luzu żono pewnego szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona pewnego szefa Re: jak poderwać szefa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 00:01 O GODZ. 21 57 KUCHARZU PISAŁEŚ ŻE MASZ MĘŻA SZEFA! TO JA JUZ NIE WIEM KIM TY JESTEŚ !może sławnym teletubisiem????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 00:16 Jestem jedynie politycznie poprawnym Wietnamskim kucharzem. Czy płeć naprawdę odgrywa tu tak ważną rolę? Chociaż, patrząc na swój brzuch widzę coś jakby połysk teletubisiowego ekranu. Lecz równie dobrze może to być jedynie błysk mego zatłuszczonego kuchennego fartucha. Nie emocjonuj się tak, żono pewnego szefa. Popatrz na to wszystko nieco przymrużonym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbb Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 01:00 A co byś "żona pewnego szefa" zrobiła gdyby taka pracownic poderwała Twojego męża??Moj szef tez był wierny żonie ale jak przyszłam na rozmowe w sprawie pracy to zostałam odrazu przyjęta:)poprostu wpadłam mu w oko-jestem wysoką blondynka o dość duzym biuście:)i juz spotykamy sie od jakiegos roku, a taki układ nam odpowiada:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 01:07 A wiesz Ty, b4, że po Twoim wpisie żona pewnego szefa oka teraz nie zmruży? Bo sądzę że podobnie jak żonie Twego szefa jak i jej taki układ absolutnie nie odpowiada. Ale... Zaczekajmy trochę - może Ty też zostaniesz kiedyś żoną szefa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: jak poderwać szefa?? IP: *.man.czest.pl 31.05.07, 09:54 nie truc sie dziewczyno nie poderwiesz mnie ja jestem gejem moze masz slicznego chlopaka to pojdziemy na obiad z deserkiem a przyprowadz chlopca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona pewnego szefa Re: jak poderwać szefa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:31 WIETNAMSKI KUCHARZU nie martw się o mój sen ,spałam spokojnie całą noc !A TY gdzie jesteś,smażysz sajgonki??? Jadę zaraz do biura sprawdzić jak krótkie jest to białe mini! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:41 Dokładnie. Smażę sajgoki i rozwijam się zawodowo mieszając sosy do sałatek. Jeszcze tak przez kilka godzin. Obiecaj że nie zabijesz właścicielki białego mini. Wszak "Każdemu wolno kochać"... W ostateczności możesz pójść na jakiś kompromis, jakoś podzielić się szefem albo co... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona pewnego szefa Re: jak poderwać szefa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:52 Podzielić to TY sie możesz sajgonkami (jeszcze nie jadłam śniadania)! Co jak co ale mąż jest tylko mój,jadę do biura ,po drodze kupię krótką smycz!!Nara!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michol Re: jak poderwać szefa?? IP: *.trustnet.pl 31.05.07, 11:07 > Podzielić to TY sie możesz sajgonkami (jeszcze nie jadłam śniadania)! Co jak co > > ale mąż jest tylko mój,jadę do biura ,po drodze kupię krótką smycz!!Nara!!! ale ta smycz to dla Niej, czy dla Niego??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:17 Hmmm... Coś się zapowiada na ostro. Jakieś smycze... To prawie zakrawa na perwersję. Kup jeszcze lateksową maskę z suwakiem i kajdanki... Nie można tak bez śniadania - jeszcze wrzodów dostaniesz! Ja tam się mogę podzielić sajgonkami, a co? Eh... Co za zaborcza kobieta... Jak wrócisz to powiesz jak było czy mamy śledzić kronikę kryminalną? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petarda Re: jak poderwać szefa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:45 poderwac szefa??? Tez mi cos! wpadam do gabinetu i krzycze!!! SZEFIE PALI SIE W U HALI!!!! SZEF sie SAM podrywa i do hali wali dopiero po chwili Szef wraca i mowi -Pani Gosiu przeciez u nas nie ma zadnej hali!? -Tak Szef ma racje, ale sie pali u Pani Hali!!! /a pani Hala to zona Szefa/ TERAZ SZEF juz spokojnie czeka w gabinecie na Straz pozarna :D:D:D:D:D wielka sztuka poderwac Szefa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:51 No ale tu opisałaś sposób w jaki można zmusić szefa do poderwania samego siebie. Gdyby mu cichaczem jakąś linkę do szelek? Ale wynajęcie dźwigu jest drogie... Nie każdą pracownicę stać na taką inwestycję w poderwanie szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: jak poderwać szefa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:51 Przestańcie bo przez wasze głupoty wszystkie dziewczyny które będą miały białe mini stracą prace UWAGA białe mini zakazane na jakiś czas !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:15 o witam.widzę że mój wątek się rozwija:) przy żonie mojego szefa wyglądam jak księżniczka więc myslę ze dam rade:D ale kolejne rady też przeczytam.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:19 Kryj się vvv bo zaraz białe mini stracisz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: jak poderwać szefa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:23 A CO???? Szef jest napalony??? Idzie do mnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:28 Gorzej! - Żona pewnego szefa wydała wojnę białym mini! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: jak poderwać szefa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:41 Wojna dla mojej mini ? Boje się ! Już ja ściągam!!!Stringi tez mam ładne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:43 Może więc ja też powinienem zapolować na coś? Mini już ktoś tropi, tak więc dla mnie stringi zostały. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZEF Re: jak poderwać szefa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 12:21 Asystentki gdzie jesteście??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: jak poderwać szefa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 12:50 proszę sie za mnie nie wypowiadać! Odpowiedz Link Zgłoś