Gość: ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:35 ja też sie boję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierowca Re: bójcie się odebrałam prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:43 nie bój się i ruszaj w III ALEJĘ!! Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: bójcie się odebrałam prawko 31.05.07, 10:46 na jaki samochód mamy zwracać uwagę? he, he pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: bójcie się odebrałam prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:54 Komu odebrałaś? Oj boję się że mi też odbierzesz! Ale po co Ci to prawko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: bójcie się odebrałam prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:57 tak słabo jeździsz to pewnie przez to że cały czas żę tak napiszę "kochałaś z prowadzącym kursy" to takie modne ostatnio. No i podaj numer rejstracyjny abyśmy cię mogli omijać z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XiI Re: bójcie się odebrałam prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:14 Olu ! Bądź sobą i nie bój się, bo z pewnością umiesz już dobrze jeździć samochodem. Pamiętaj jednak o zasadzie ograniczonego zaufania do innych użytkowników drogi, bowiem są różne nieprzewidziane kodeksem sytuacje na drodze. Człowiek jest tylko człowiekiem, nie robotem. A i robot nieraz się też zepsuje. Jeździj z rozwagą, a będzie OK. Szerokiej drogi miły "kierowco" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i_tak_nie_uwierzys Re: bójcie się odebrałam prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 12:10 Ja se ne boje, ja mam raka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XiI Re: bójcie się odebrałam prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 12:42 a ja mam P63 - na chodzie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: bójcie się odebrałam prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 12:46 Nie odebrałaś prawka jestem dobrze poinformowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: bójcie się odebrałam prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 12:49 poinformowany,do zobaczenia na pasach Odpowiedz Link Zgłoś