Dodaj do ulubionych

bójcie się odebrałam prawko

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:35
ja też sie boję
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca Re: bójcie się odebrałam prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:43
      nie bój się i ruszaj w III ALEJĘ!!
      • princessa29 Re: bójcie się odebrałam prawko 31.05.07, 10:46
        na jaki samochód mamy zwracać uwagę? he, he
        pozdrawiam :)
    • Gość: Wietnamski kucharz Re: bójcie się odebrałam prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:54
      Komu odebrałaś?
      Oj boję się że mi też odbierzesz!
      Ale po co Ci to prawko?
    • Gość: K2 Re: bójcie się odebrałam prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:57
      tak słabo jeździsz to pewnie przez to że cały czas żę tak napiszę "kochałaś z prowadzącym kursy" to takie modne ostatnio.

No i podaj numer rejstracyjny abyśmy cię mogli omijać z daleka
    • Gość: Eryk XiI Re: bójcie się odebrałam prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:14
      Olu !
      Bądź sobą i nie bój się, bo z pewnością umiesz już dobrze jeździć samochodem.
      Pamiętaj jednak o zasadzie ograniczonego zaufania do innych użytkowników drogi,
      bowiem są różne nieprzewidziane kodeksem sytuacje na drodze. Człowiek jest
      tylko człowiekiem, nie robotem. A i robot nieraz się też zepsuje.
      Jeździj z rozwagą, a będzie OK.
      Szerokiej drogi miły "kierowco" !!!
    • Gość: i_tak_nie_uwierzys Re: bójcie się odebrałam prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 12:10
      Ja se ne boje, ja mam raka ...
      • Gość: Eryk XiI Re: bójcie się odebrałam prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 12:42
        a ja mam P63 - na chodzie !!!
    • Gość: poinformowany Re: bójcie się odebrałam prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 12:46
      Nie odebrałaś prawka jestem dobrze poinformowany
      • Gość: ola Re: bójcie się odebrałam prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 12:49
        poinformowany,do zobaczenia na pasach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka